Повезане вести
"Како време одмиче све ми више фали" Дарко Лазић се присетио оца који је преминуо након операције смањења желуца: Сањао сам…
Курир 19.12.2024
Певач Дарко Лазић више пута је причао о покојном оцу Милану Лазићу, који је преминуо у болници након операције смањења желуца. Наиме, како је изненада након интервенције дошло до компликација многи су остали шокирани оним што… »
"Отац ми је умро након тешке операције" Дарко Лазић се присетио покојног тате, па све разнежио речима: "Сањао сам како се…
Блиц 19.12.2024
Фолкер Дарко Лазић више пута је причао о покојном оцу Милану, који је преминуо у болници након операције смањења желуца. Наиме, како изненада је након интервенције дошло до компликација, па су многи остали шокирани оним што се… »
Вести дана »
Током вечери без задржавања на наплатним станицама ауто-путева: Ево какво је стање на граничним прелазима
Курир пре 45 минутајош 1 повезана
Пијан тукао жену цепаницом у главу Ужас у Земуну: Ухапшен због насиља у породици
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана
Зеленски објавио списак! Неко од њих ће заменити другог човека Украјине: "Можда бих могао и да живим без њега"
(Видео) Алкохол, психијатар и развод Влада из "Магла бенда" о тешком периоду кроз који је прошао: "Боже, мени ни лекови не могу да помогну, ја нисам добро и даље"
Менаџер града Београда: Нови мост биће три пута већи од Старог савског моста
Данас пре 3 сатајош 1 повезана