Povezane vesti
Kopao u dvorištu, pa ugledao nešto neverovatno Kad je uvideo šta mu se nalazi ispod kuće, odmah okrenuo poziv: "Znao sam da…
Kurir pre 1 dan
Potpuna vilica mastodonta otkrivena je u dvorištu kuće u Njujorku, zajedno sa još nekoliko delova praistorijskog biljojeda i izumrlog pretka današnjih slonova. Prve naznake da tlo pod njegovim nogama krije nešto došle su u septembru kada je… »
Kopao po dvorištu, pa pronašao dva velika zuba! Odmah pozvao profesionalce - "Znao sam da sam otkrio nešto posebno"
Mondo pre 8 sati
Muškarac pronašao vilicu mastodonta u dvorištu kuće u Njujorku. Potpuna vilica mastodonta otkrivena je u dvorištu kuće u Njujorku, zajedno sa još nekoliko delova praistorijskog biljojeda i izumrlog pretka današnjih slonova. Prve naznake da tlo pod… »
Retko otkriće – Njujorčanin u dvorištu pronašao vilicu mastodonta
RTS pre 13 sati
Potpuna vilica mastodonta otkrivena je u dvorištu kuće u Njujorku, zajedno sa još nekoliko delova praistorijskog biljojeda i izumrlog pretka današnjih slonova. Prve naznake da tlo pod njegovim nogama krije nešto došle su u septembru kada je… »
Vesti dana »
„Preko njega idu svi poslovi SNS“: Ko je Luka Petrović koji je udarao Đilasa
N1 Info pre 2 satajoš 9 povezanih
Ceca ugostila vip face u domu na Dedinju: Nataša Rodić zablistala u crnom, a poznati fotograf došao sa lepom plavušom - ovako porodica Ražnatović slavi Svetog Nikolu (foto)
Blic pre 6 satijoš 5 povezanih
Vremenska prognoza za 20. decembar: Još danas oko 10 stepeni, a onda sledi zahlađenje i sneg
Mondo pre 2 satajoš 5 povezanih