Povezane vesti

Ko pali vatru u selu Gložju kod Bosilegrada, gde je, za tri godine, izgorelo 15 kuća, štala i pomoćne zgrade?

Ko pali vatru u selu Gložju kod Bosilegrada, gde je, za tri godine, izgorelo 15 kuća, štala i pomoćne zgrade?

Telegraf pre 7 sati
Preporučujemo. Meštani bosilegradskog sela Gložje muku muče zbog učestalih požara u tom kraju. Tvrde da je u prethodne tri godine bilo petnaestak požara, u kojima su izgoreli pomoćni objekti. Iz policije smo dobili potvrdu za poslednji požar… »
"Probudio me je odsjaj, ubrzo sam video štalu kako gori": Misteriozni požari u selu kod Brusa: Zdravkovićima izgorelo 18…

"Probudio me je odsjaj, ubrzo sam video štalu kako gori": Misteriozni požari u selu kod Brusa: Zdravkovićima izgorelo 18…

Blic pre 14 sati
Ko pali štale u selu Batote na obroncima Kopaonika, nedaleko od Brusa? Ako pitate meštane, kao odgovor navode - misterija. S druge strane, policija zvanično traga sa izvršiocem. Ali, za sada nije pronađen nijedan trag. Četiri štale u istom zaseoku… »

RTS pre 14 sati
Meštani bosilegradskog sela Gložje obratili su se našoj redakciji zbog učestalih požara u tom kraju. Tvrde da je u prethodne tri godine bilo petnaestak požara, u kojima su izgoreli pomoćni objekti. Iz policije smo dobili potvrdu za poslednji… »

Vesti dana »