Повезане вести

Ко пали ватру у селу Гложју код Босилеграда, где је, за три године, изгорело 15 кућа, штала и помоћне зграде?

Ко пали ватру у селу Гложју код Босилеграда, где је, за три године, изгорело 15 кућа, штала и помоћне зграде?

Телеграф 19.12.2024
Препоручујемо. Мештани босилеградског села Гложје муку муче због учесталих пожара у том крају. Тврде да је у претходне три године било петнаестак пожара, у којима су изгорели помоћни објекти. Из полиције смо добили потврду за… »
"Пробудио ме је одсјај, убрзо сам видео шталу како гори": Мистериозни пожари у селу код Бруса: Здравковићима изгорело 18…

"Пробудио ме је одсјај, убрзо сам видео шталу како гори": Мистериозни пожари у селу код Бруса: Здравковићима изгорело 18…

Блиц 19.12.2024
Ко пали штале у селу Батоте на обронцима Копаоника, недалеко од Бруса? Ако питате мештане, као одговор наводе - мистерија. С друге стране, полиција званично трага са извршиоцем. Али, за сада није пронађен ниједан траг. Четири… »

РТС 19.12.2024
Мештани босилеградског села Гложје обратили су се нашој редакцији због учесталих пожара у том крају. Тврде да је у претходне три године било петнаестак пожара, у којима су изгорели помоћни објекти. Из полиције смо добили потврду… »

Вести дана »