Povezane vesti
Makron na ostrvu Majot u Indijskom okeanu, gde broje žrtve posle ciklona Čido: "Mi smo jedan narod"
Telegraf pre 11 sati
Preporučujemo. Francuski predsednik Emanuel Makron proglasio je danas, 23. decembar danom nacionalne žalosti zbog žrtava ciklona "Čido" koji je prošle nedelje pogodio francusko ostrvo Majot u Indijskom okeanu. "Mi smo jedan narod. Proglašavam… »
Smrtonosni ciklon "Čido" odneo brojne živote: Makron proglasio nacionalnu žalost
Blic pre 15 sati
Francuski predsednik Emanuel Makron proglasio je danas, 23. decembar danom nacionalne žalosti zbog žrtava ciklona "Čido" koji je prošle nedelje pogodio francusko ostrvo Majot u Indijskom okeanu. - Mi smo jedan narod. Proglašavam nacionalnu žalost za… »
Vesti dana »
Marinković (SSP): Preko dana fina gospoda, noću maskirani kapuljaši
Danas pre 40 minutajoš 30 povezanih
Vlada usvojila predlog, raspust za osnovce i srednjoškolce od 24. decembra do 20. januara
RTV Novi Pazar pre 33 minutajoš 19 povezanih
Kiša prelazi u susnežicu i sneg! Najnovija najava RHMZ: Upaljeni alarmi, ovi delovi Srbije prvi na udaru! Evo šta nas čeka za vikend
Kurir pre 2 satajoš 19 povezanih
Ministarstvo prosvete poslalo dopis direktorima škola: Evo kako će da zaključe ocene, šta ako đak želi da je popravi i šta će biti sa produženim boravkom
Blic pre 15 minutajoš 31 povezana
Napad nožem u zagrebačkoj osnovnoj školi jedno dete preminulo šest osoba povređeno; uhapšen osumnjičeni
Insajder pre 15 minutajoš 20 povezanih