Povezane vesti
Makron na ostrvu Majot u Indijskom okeanu, gde broje žrtve posle ciklona Čido: "Mi smo jedan narod"
Telegraf 20.12.2024
Preporučujemo. Francuski predsednik Emanuel Makron proglasio je danas, 23. decembar danom nacionalne žalosti zbog žrtava ciklona "Čido" koji je prošle nedelje pogodio francusko ostrvo Majot u Indijskom okeanu. "Mi smo jedan narod. Proglašavam nacionalnu… »
Smrtonosni ciklon "Čido" odneo brojne živote: Makron proglasio nacionalnu žalost
Blic 19.12.2024
Francuski predsednik Emanuel Makron proglasio je danas, 23. decembar danom nacionalne žalosti zbog žrtava ciklona "Čido" koji je prošle nedelje pogodio francusko ostrvo Majot u Indijskom okeanu. - Mi smo jedan narod. Proglašavam nacionalnu žalost za… »
Vesti dana »
Strogi je post Danas je Krstovdan, iako je crveno slovo, valja dobro srediti kuću da vam ne krene sve naopako. Ovo su narodna verovanja na ovaj dan.
Dnevnik pre 20 minutajoš 12 povezanih
Ovo se nije desilo punih 112 godina: Dogodilo se "prirodno čudo", Ristić ptkrio šta od danas menja vreme u Srbiji
Mondo pre 1 satjoš 11 povezanih
BLISKOISTOČNI SUKOB: Propao pokušaj Irana da se dogovori sa SAD o Ormuzu, Pezeškijan poziva islamski svet na ujedinjenje
RTV pre 1 satjoš 1 povezana
"Naši su uslovi jasni, sve zavisi od ispunjenja": Oglasio se Iran nakon Trampovog odbijanja primirja
Mondo pre 35 minutajoš 2 povezane