Povezane vesti
Makron na ostrvu Majot u Indijskom okeanu, gde broje žrtve posle ciklona Čido: "Mi smo jedan narod"
Telegraf 20.12.2024
Preporučujemo. Francuski predsednik Emanuel Makron proglasio je danas, 23. decembar danom nacionalne žalosti zbog žrtava ciklona "Čido" koji je prošle nedelje pogodio francusko ostrvo Majot u Indijskom okeanu. "Mi smo jedan narod. Proglašavam nacionalnu… »
Smrtonosni ciklon "Čido" odneo brojne živote: Makron proglasio nacionalnu žalost
Blic 19.12.2024
Francuski predsednik Emanuel Makron proglasio je danas, 23. decembar danom nacionalne žalosti zbog žrtava ciklona "Čido" koji je prošle nedelje pogodio francusko ostrvo Majot u Indijskom okeanu. - Mi smo jedan narod. Proglašavam nacionalnu žalost za… »
Vesti dana »
Tramp: 'Pregovaramo sa Iranom o kraju sukoba', Teheran: 'Nije istina'
BBC News pre 1 satjoš 66 povezanih
"Još uvek nismo dobili uvid u krivičnu prijavu": Advokatica Toković o uhapšenim studentima iz Novog Pazara
N1 Info pre 26 minutajoš 35 povezanih
Oglasio se Iran nakon Trampovog preokreta! Iz Teherana oduvali američkog predsednika: "Ne pregovaramo, evo zašto je odustao" (video)
Blic pre 21 minutajoš 59 povezanih
Đurđević Stamenkovski: Za mere aktivne politike zapošljavanja 5,5 milijardi dinara
Euronews pre 1 satjoš 23 povezane