Povezane vesti
"Osećala sam se kao neželjeno dete": Nataša Bekvalac progovorila o ocu, hteo je sina, a dobio tri ćerke
Mondo 20.12.2024
Pevačica Nataša Bekvalac o strogom ocu. Pevačica Nataša Bekvalac neretko na društvenim mrežama pokazuje majku i prepričava razgovore s njom u kojima je, uglavnom, proziva i šalji se na njen račun, a sada je otvorila dušu o svom ocu. Nataša ima dve… »
"Osećala sam se manje vrednom" Nataša Bekvalac o ovome priča s knedlom u grlu: Otkrila koliko je otac bio strog prema njoj
Kurir 20.12.2024
Pevačica Nataša Bekvalac kaže da se kao klinka osećala manje vrednom jer je otac Dragoljub Bekvalac, fudbalski trener, bio strog prema njoj. Nataša tvrdi da je to sve kasnije došlo na svoje mesto, ali da je pred sobom uvek imala teške zadatke. - Mislim… »
Vesti dana »
U novogodišnoj noći baš hladno, pa onda zapanjujuća promena! Biće i 15 stepeni, evo i kada nas očekuje temperaturni šok!
Dnevnik pre 24 minutajoš 21 povezana
Studenti nastavili prikupljanje potpisa za raspisivanje izbora
Radio sto plus pre 1 satjoš 39 povezanih
Uklonjeni šatori Ćacilenda ispred Skupštine Srbije, postavljaju se montažni objekti
Radio 021 pre 3 satajoš 18 povezanih
Izbori na Kosovu: 'Politički zemljotres', kriza opozicije i Kurtijev (verovatni) treći mandat
BBC News pre 49 minutajoš 45 povezanih
Šta se zapravo dogodilo juče na Floridi? Zelenski ima razlog za slavlje
Vesti online pre 29 minutajoš 61 povezana