Povezane vesti
"Majka me nikada nije videla ovakvog, mislila je da sam hladan kao moj otac" Sin Zlate Petrović otvorio dušu nakon raskida sa…
Kurir 20.12.2024
Jovan Pejić Peja, učesnik "Elite8" loše se oseća zbog raskida sa cimerkom Enom Čolić. On je i zaplakao kada su rešili da na svoj odnos stave tačku. Sada je u emisiji koju je vodio Milan Milošević otvorio dušu i o svemu iskreno pričao. Priznao je da voli… »
Sin zlate petrović kuka na sav glas zbog raskida: Peja otvorio dušu nakon ljubavnog brodoloma sa Enom Čolić! (video)
Kurir 20.12.2024
Jovan Pejić Peja u pušionici otvorio je dušu Miljani Kulić o problemima koje ima sa Enom Čolić, zbog kojih je noćas došlo do njihovog raskida. - Ona tebi treba da bude najlepša i najzgodnija - rekla je Miljana. - Ja nju volim kao osobu. Nervira me je jer… »
Vesti dana »
MOL: Preuzimamo 56,15 odsto NIS-a od kompanije „Gasprom njeft”
Politika pre 5 minutajoš 26 povezanih
Jelena Kleut za Insajder: Uprkos mogućim teškim konsekvencama, građani ne smeju da ćute (VIDEO)
Insajder pre 3 satajoš 34 povezane
Đedović Handanović: MOL i Gasprom dogovorili ugovor za NIS, Srbija će povećati udeo u vlasništvu za pet odsto
Newsmax Balkans pre 3 satajoš 41 povezana
"Stižu za par sati" oglasila se Rusija, vojska krenula, situacija između EU i Amerike na ivici eksplozije: "Ako otme Grenland..."
Blic pre 30 minutajoš 86 povezanih
Politička igra Savetom REM-a se nastavlja: Obustavljen izbor članova, traži se dijalog sa NVO
Cenzolovka pre 35 minutajoš 31 povezana