Povezane vesti

Poslušajte poruke koje je zoran slao prijateljici u kojima je ogovarao Indi! Marjanović: Bolje neka me pljuju za varijantu sa…

Poslušajte poruke koje je zoran slao prijateljici u kojima je ogovarao Indi! Marjanović: Bolje neka me pljuju za varijantu sa…

Kurir pre 3 sata
Indi Aradinović razočarala se u Zorana Marjanovića jer joj je radio iza leđa. Pevačica je saznala da joj je kompozitor, kom se ponovo sudi za ubistvo supruge Jelene Marjanović, radio iza leđa i za to je dobila dokaz koji je dostavila našoj… »
"Stani, sele, uhvati se za džep": Indi otkrila kako je Zoran Marjanović ogovarao, isplivale glasovne poruke

"Stani, sele, uhvati se za džep": Indi otkrila kako je Zoran Marjanović ogovarao, isplivale glasovne poruke

Mondo pre 4 sati
Poruke na kojima se navodno čuje Zoran Marjanović kako ogovara Indi Aradinović, osvanule u medijima. Pevačica Indi Aradinović i Zoran Marjanović su raskinuli, a pevačica nije birala reči kada je govorila o mužu ubijene pevačice Jelene… »
"Stani, sele, uhvati se za džep": Ovako je Zoran Marjanović pričao o Indi Aradinović iza leđa: "Prebacio sam lopticu u…

"Stani, sele, uhvati se za džep": Ovako je Zoran Marjanović pričao o Indi Aradinović iza leđa: "Prebacio sam lopticu u…

Blic pre 4 sati
Pevačica Indi Aradinović i Zoran Marjanović su raskinuli. Naime, pevačica je saznala da joj je Zoran radio iza leđa i za to je dobila dokaz. Kako prenose domaći mediji, u pitanju su glasovne poruke u kojima se jasno čuje kako Marjanović tvrdi da… »
"Pretio mi je i ucenjivao me! Pije kao smuk" Indi Aradinović šokirala nakon raskida sa Zoranom Marjanovićem: "Izdržavala…

"Pretio mi je i ucenjivao me! Pije kao smuk" Indi Aradinović šokirala nakon raskida sa Zoranom Marjanovićem: "Izdržavala…

Blic pre 8 sati
Pevačica Indira Indi Aradinović i Zoran Marjanović su raskinuli, a pevačica je sada iznela niz tvrdnji na njegov račun. Kako se navodi, Indi je saznala da joj je kompozitor radio iza leđa. Naime, u pitanju su glasovne poruke u kojima se navodno… »
Indi Aradinović prekinula kontakt sa Zoranom Marjanovićem: Isprao mi je mozak!

Indi Aradinović prekinula kontakt sa Zoranom Marjanovićem: Isprao mi je mozak!

Svet plus pre 9 sati
Indi Aradinović prekinula je svaki kontakt sa Zoranom Marjanovićem, odlučivši da zauvek stavi tačku na njihov odnos i komunikaciju. Popularna pevačica otkrila je da je konačno shvatila da je bila samo deo njegove manipulativne igre i da ne želi… »
"On je propali režiser, isprao mi je mozak": Raskinuli Indi i Zoran Marjanović, pljušte uvrede pred suđenje za ubistvo

"On je propali režiser, isprao mi je mozak": Raskinuli Indi i Zoran Marjanović, pljušte uvrede pred suđenje za ubistvo

Mondo pre 9 sati
Pevačica Indi Aradinović i Zoran Marjanović su raskinuli, a oboje su se oglasili tim povodom. Pevačica Indi Aradinović i kompozitor i suprug ubijene pevačice Jelene Marjanović Zoran Marjanović, prekinuli su vezu koja je ovog leta šokirala Srbiju… »
"Isprao mi je mozak! On je propali režiser, na granici je ludila" Indi Aradinović se oglasila nakon raskida sa Zoranom…

"Isprao mi je mozak! On je propali režiser, na granici je ludila" Indi Aradinović se oglasila nakon raskida sa Zoranom…

Blic pre 11 sati
Pevačica Indi Aradinović i Zoran Marjanović su raskinuli, a oboje su se oglasili tim povodom. Indi ističe da je razočarana u njega, a kako pevačica kaže, on joj je "isprao mozak". - Trebalo je da bude iskren prema meni i da mi odmah kaže istinu… »

Vesti dana »