Povezane vesti
Poslušajte poruke koje je zoran slao prijateljici u kojima je ogovarao Indi! Marjanović: Bolje neka me pljuju za varijantu sa…
Kurir pre 3 sata
Indi Aradinović razočarala se u Zorana Marjanovića jer joj je radio iza leđa. Pevačica je saznala da joj je kompozitor, kom se ponovo sudi za ubistvo supruge Jelene Marjanović, radio iza leđa i za to je dobila dokaz koji je dostavila našoj… »
"Stani, sele, uhvati se za džep": Indi otkrila kako je Zoran Marjanović ogovarao, isplivale glasovne poruke
Mondo pre 4 sati
Poruke na kojima se navodno čuje Zoran Marjanović kako ogovara Indi Aradinović, osvanule u medijima. Pevačica Indi Aradinović i Zoran Marjanović su raskinuli, a pevačica nije birala reči kada je govorila o mužu ubijene pevačice Jelene… »
"Stani, sele, uhvati se za džep": Ovako je Zoran Marjanović pričao o Indi Aradinović iza leđa: "Prebacio sam lopticu u…
Blic pre 4 sati
Pevačica Indi Aradinović i Zoran Marjanović su raskinuli. Naime, pevačica je saznala da joj je Zoran radio iza leđa i za to je dobila dokaz. Kako prenose domaći mediji, u pitanju su glasovne poruke u kojima se jasno čuje kako Marjanović tvrdi da… »
"Pretio mi je i ucenjivao me! Pije kao smuk" Indi Aradinović šokirala nakon raskida sa Zoranom Marjanovićem: "Izdržavala…
Blic pre 8 sati
Pevačica Indira Indi Aradinović i Zoran Marjanović su raskinuli, a pevačica je sada iznela niz tvrdnji na njegov račun. Kako se navodi, Indi je saznala da joj je kompozitor radio iza leđa. Naime, u pitanju su glasovne poruke u kojima se navodno… »
Indi Aradinović prekinula kontakt sa Zoranom Marjanovićem: Isprao mi je mozak!
Svet plus pre 9 sati
Indi Aradinović prekinula je svaki kontakt sa Zoranom Marjanovićem, odlučivši da zauvek stavi tačku na njihov odnos i komunikaciju. Popularna pevačica otkrila je da je konačno shvatila da je bila samo deo njegove manipulativne igre i da ne želi… »
"On je propali režiser, isprao mi je mozak": Raskinuli Indi i Zoran Marjanović, pljušte uvrede pred suđenje za ubistvo
Mondo pre 9 sati
Pevačica Indi Aradinović i Zoran Marjanović su raskinuli, a oboje su se oglasili tim povodom. Pevačica Indi Aradinović i kompozitor i suprug ubijene pevačice Jelene Marjanović Zoran Marjanović, prekinuli su vezu koja je ovog leta šokirala Srbiju… »
"Isprao mi je mozak! On je propali režiser, na granici je ludila" Indi Aradinović se oglasila nakon raskida sa Zoranom…
Blic pre 11 sati
Pevačica Indi Aradinović i Zoran Marjanović su raskinuli, a oboje su se oglasili tim povodom. Indi ističe da je razočarana u njega, a kako pevačica kaže, on joj je "isprao mozak". - Trebalo je da bude iskren prema meni i da mi odmah kaže istinu… »
Vesti dana »
Roditelji prepričali trenutke užasa u Zagrebu: "Videla sam na podu učionice dete, bojala sam se onog najgoreg"
Telegraf pre 1 satjoš 83 povezane
Protesti u Subotici: Učenike Gimnazije podržali profesori i studenti Ekonomskog fakulteta
Novi magazin pre 3 satajoš 43 povezane
Forum beogradskih gimnazija: Deveta gimnazija „Mihailo Petrović Alas“ jedina koja nije u štrajku
Danas pre 1 satjoš 7 povezanih