Повезане вести

Пресек стања на половини сезоне: Звезда на две победе од лидера!

Пресек стања на половини сезоне: Звезда на две победе од лидера!

Спорт клуб 20.12.2024
Кошаркаши Црвене звезде на половини сезоне у Евролиги на две победе су до водећих Париза, Монака и Олимпијакоса. Екипа са Калемегдана је у 17. колу у „Београдској арени“ савладала Макаби 81:73 и са учинком 9-8 успешно корача на… »
Црвена звезда на крилима Боломбоја срушила Понос Израела (фото, видео)

Црвена звезда на крилима Боломбоја срушила Понос Израела (фото, видео)

Спортски журнал 20.12.2024
Црвено-бели уписали девети тријумф. Кошаркаши Црвене звезде победили су вечерас Макаби резултатом 81:73 у мечу 17. кола Евролиге. Звезда сад има скор 9-8, док је Понос Израела после петог пораза у низу на 4-13. Најефикаснији у… »
Нови пораз Партизана: Османи и Бобуа нерешиве енигме за црно-беле (видео)

Нови пораз Партизана: Османи и Бобуа нерешиве енигме за црно-беле (видео)

Ефес је у последњем кварталу сломио отпор Парног ваљка. Кошаркаши Партизана изгубили су данас на гостујућем терену у Истанбулу од Ефеса 77:86 (27:20, 11:13, 23:25, 16:28), у 17. колу Евролиге. Најефикаснији у српској екипи били… »
Зашто се изнервирао Сферопулос? "Ако нисам добар, ја ћу да идем!"

Зашто се изнервирао Сферопулос? "Ако нисам добар, ја ћу да идем!"

Спортске.нет 20.12.2024
Црвена звезда је успела да савлада Макаби у оквиру 17. кола Евролиге и стигла је до 9-8. Јанис Сферопулос је после утакмице био донекле и нерворан због појединих питања новинара и великих очекивања од стране навијача и… »
Одед Каташ након пораза од звезде: “ Од када је рат почео луде ствари су се догађале у клубу – Али ми смо Макаби и никада не…

Одед Каташ након пораза од звезде: “ Од када је рат почео луде ствари су се догађале у клубу – Али ми смо Макаби и никада не…

Хот спорт 20.12.2024
„Тренер Јанис и Звезда су уписали победу коју су заслужили“ Црвена звезда је вечерас у оквиру 17. кола пред својом публиком играла против Макабија из Тел Авива, а победу је однео домаћи састав – 81:73. Након утакмице, тренер… »
Јаго након победе: „Имамо проблема целе сезоне!“

Јаго након победе: „Имамо проблема целе сезоне!“

Хот спорт 20.12.2024
Кључан човек вечерашње победе! Црвена звезда је вечерас у оквиру 17. кола пред својом публиком играла против Макабија из Тел Авива, а победу је однео домаћи састав – 81:73. Јако битан моменат на мечу био је улазак Јага дос… »
Јаго већ мислима у дербију: "Биће другачија утакмица!"

Јаго већ мислима у дербију: "Биће другачија утакмица!"

Спортске.нет 20.12.2024
Јаго дос Сантос је одиграо сјајну партију, још једном. Био је уз Боломбоја најбољи играч Црвене звезде вечерас у победи над Макабијем, а после меча је рекао да је сада фокусиран на Партизан. "Сви смо срећни и сада сви чекамо… »
Сферопулос: "Реал и Барса су иза нас - отићи ћу ако нисам добар"

Сферопулос: "Реал и Барса су иза нас - отићи ћу ако нисам добар"

Б92 20.12.2024
Тренер Црвене звезде Јанис Сферопулос говорио је на конференцији за медије после меча са Макабијем. Црвено-бели су у Београдској арени славили резултатом 81:73, у 17. колу Евролиге. "Почетком другог полувремена, осим тих шест… »
Звезда од сјаја до очаја и назад - Боломбој и Јаго срушили Макаби

Звезда од сјаја до очаја и назад - Боломбој и Јаго срушили Макаби

Б92 20.12.2024
Кошаркаши Црвене звезде победили су на свом терену Макаби 81:73 (21:15, 27:18, 12:21, 21:19), у мечу 17. кола Евролиге. Звезда је сада на учинку 9-8, док је Макаби забележио 13. пораз у досадашњем делу сезоне. Екипа Јаниса… »
Звездино вече у Арени, архивиран Макаби!

Звездино вече у Арени, архивиран Макаби!

Спортске.нет 20.12.2024
Девета победа Црвене звезде у Евролиги ове сезоне. Вечерас су у Београдској арени савладали Макаби који је забележио и 13. пораз од почетка овог такмичења, било је 81:73! Одличан почетак Џоела Боломбоја, али је на другој страни… »
(Твитови) делије славе јага и боломбоја: „Саиграчи да Џоелу пребаце пола плате – Зализани је погубљен!“

(Твитови) делије славе јага и боломбоја: „Саиграчи да Џоелу пребаце пола плате – Зализани је погубљен!“

Хот спорт 20.12.2024
Стресна утакмица за навијаче, али победа је уписана што им је најважније! Црвена звезда је вечерас у оквиру 17. кола пред својом публиком играла против Макабија из Тел Авива, а победу је однео домаћи састав – 81:73. Након… »
Макаби је звездина редовна ‘муштерија’: Ни катастрофална трећа четвртина ‘црвено-белих’ није била довољна да ‘Понос Израела’…

Макаби је звездина редовна ‘муштерија’: Ни катастрофална трећа четвртина ‘црвено-белих’ није била довољна да ‘Понос Израела’…

Хот спорт 20.12.2024
Закомпликовала је Звезда себи ‘живот’ беспортребно на старту другог полувремена! Црвена звезда је вечерас у оквиру 17. кола пред својом публиком играла против Макабија из Тел Авива, а победу је однео домаћи састав – 81:73. Није… »
Каташ: "Чекамо боље дане..."

Каташ: "Чекамо боље дане..."

Спортске.нет 20.12.2024
Одед Каташ се после утакмице појавио на конференцији за новинаре и истакао је да је углавном задовољан како је његова екипа одиграла вечерас, али да су неки јефтини поени одлучили победника. "Честитам тренеру Јанису и Црвеној… »
ТВИТОВИ - Једног играча називају најбољим у ИСТОРИЈИ Звезде, за другог кажу да је ужасан...

ТВИТОВИ - Једног играча називају најбољим у ИСТОРИЈИ Звезде, за другог кажу да је ужасан...

Спортске.нет 20.12.2024
Црвена звезда је успела да савлада екипу Макабија у оквиру 17. кола Евролиге и сада је поново на позитивном учинку. Оно што је вечерас оставило највећи утисак јесте игра Џоела Боломбоја који је одиграо сјајан меч, поново је био… »
Црвена звезда савладала Макаби: Кошмарна четвртина овог пута није била кобна

Црвена звезда савладала Макаби: Кошмарна четвртина овог пута није била кобна

Еуроневс 20.12.2024
Кошаркаши Црвене звезде су савладали Макаби из Тел Авива 81:73 (21:15, 27:18, 12:21, 21:19) у 17. колу Евролиге. Ово је била девета победа за екипу са Малог Калемегдана у елитном кошаркашком такмичењу. Победнички тим је… »
Бајерн се петардом над Лајпцигом опростио од 2024. (ВИДЕО)

Бајерн се петардом над Лајпцигом опростио од 2024. (ВИДЕО)

Спорт клуб 20.12.2024
Фудбалери Бајерна учврстили су се на првом месту Бундеслиге пред одлазак на зимску паузу. У последњем мечу у 2024. години Баварци су убедљиво савладали екипу РБ Лајпција. Дерби 15. кола Бундеслиге на Алијанц арени завршен је… »
Каташ: "Тешка година за нас - то је одлучило"

Каташ: "Тешка година за нас - то је одлучило"

Б92 20.12.2024
Тренер Макабија Одед Каташ сумирао је утиске на конференцији за медије после меча са Црвеном звездом у Евролиги. Црвено-бели су у Београдској Арени славили резултатом 81:73, у 17. колу Евролиге. Након утакмице је на конференцији… »
Сферопулос објаснио шта је одлучило: "Мени је то битно"

Сферопулос објаснио шта је одлучило: "Мени је то битно"

Б92 20.12.2024
Тренер Црвене звезде укратко је после меча са Макабијем анализирао овај сусрет. Звезда је славила у 17. колу Евролиге резултатом 81:73. "Као прво ово је важна победа за нас. Макаби није тим за потцењивање, никада није лако са… »
Боломбој: "То нас је скупо коштало"

Боломбој: "То нас је скупо коштало"

Б92 20.12.2024
Кошаркаш Црвене звезде Џоел Боломбој изнео је утиске после меча са Макабијем у Београду. Црвено-бели су славили резултатом 81:73, у 17. колу Евролиге. "Добар је осећај и најбитније је да смо победили, а то је једино што је битно… »
"То је најважније": Јанис Сферопулос имао шта да каже након победе Звезде над Макабијем

"То је најважније": Јанис Сферопулос имао шта да каже након победе Звезде над Макабијем

Вечерње новости 20.12.2024
КОШАРКАШИ Црвене звезде савладали су Макаби у 17. колу Евролиге. Београдски тим славио је резултатом 81:73. Након меча Јанис Сферопулос сумирао је своје утиске. ФОТО: Тањуг/Марко Ђоковић/бс Грчки стручњак био је задовољан… »
Од сјаја до очаја и назад: Звезда у невероватном мечу разбила Макаби

Од сјаја до очаја и назад: Звезда у невероватном мечу разбила Макаби

КОШАРКАШИ Црвене звезде савладали су Макаби у 17. колу Евролиге. Београдски тим славио је резултатом 81:73. ФОТО: Тањуг/Марко Ђоковић/бс У првој четвртини виђена је резултатска клацкалица, а Џоел Боломбој био је одлучујући… »
Ерџан Османи после утакмице каријере: „Морам да се захвалим својим саиграчима јер су веровали у мене“

Ерџан Османи после утакмице каријере: „Морам да се захвалим својим саиграчима јер су веровали у мене“

Хот спорт 20.12.2024
„Да није било њих, ни ја ово не бих успео да урадим“ Партизан је вечерас од 18.30 гостовао екипи Анадолу Ефеса у оквиру 17. кола Евролиге, а славио је домаћин – 86:77. У центру пажње након меча нашао се играч Ефеса, Ерџан… »
(Полувреме) двоцифрена предност за звезду: Макаби прети, али ‘црвено-бели’ имају одговор на све! (видео)

(Полувреме) двоцифрена предност за звезду: Макаби прети, али ‘црвено-бели’ имају одговор на све! (видео)

Хот спорт 20.12.2024
Ако настави у оваквом ритму, Звезда ће доћи до победе! Црвена звезда вечерас у оквиру 17. кола пред својом публиком игра против Макабија из Тел Авива, а након првог полувремена води домаћин – 48:33. Није ово неко превелико… »
Жељко Обрадовић кратак након пораза партизана од Ефеса: „Жао ми је мојих играча“ (видео)

Жељко Обрадовић кратак након пораза партизана од Ефеса: „Жао ми је мојих играча“ (видео)

Хот спорт 20.12.2024
„Верујем да смо одиграли много минута добре кошарке“ Партизан је вечерас од 18.30 гостовао екипи Анадолу Ефеса у оквиру 17. кола Евролиге, а славио је домаћин – 86:77. После сусрета, тренер црно-белих Жељко Обрадовић сумирао је… »
(Твитови) Гробари након пораза од Ефеса траже појачања: „Четврта сезона да ми у ростеру имамо седам играча!“

(Твитови) Гробари након пораза од Ефеса траже појачања: „Четврта сезона да ми у ростеру имамо седам играча!“

Хот спорт 20.12.2024
Као и увек, ‘без длаке на језику’ изнели су своје мишљење! Партизан је вечерас од 18.30 гостовао екипи Анадолу Ефеса у оквиру 17. кола Евролиге, а славио је домаћин – 86:77. Након утакмице, своје утиске на Твитеру изнели су и… »
ПОЛУВРЕМЕ - Звезда иде ка важном тријумфу!

ПОЛУВРЕМЕ - Звезда иде ка важном тријумфу!

Спортске.нет 20.12.2024
Одлично полувреме Црвене звезде вечерас у Београдској арени против Макабија, после првих 20 минута екипа Јаниса Сферопулоса води против његовог некадашњег тима са 48:33! Одличан почетак Џоела Боломбоја, али је на другој страни… »
Албанац са Косова срушио и Звезду и Партизан: Одиграо меч каријере против црно-белих, а све је почело из Призрена

Албанац са Косова срушио и Звезду и Партизан: Одиграо меч каријере против црно-белих, а све је почело из Призрена

Мондо 20.12.2024
Ерџан Османи доминирао је против Црвене звезде и Партизна у дуплој евролигашој недељи. Дупла евролигашка недеља и дупла победа за Ефес и то против два српска тима. Прво је у Истанбулу пала Црвена звезда (89:67), па онда и… »
Обрадовић: Жао ми је играча… (ВИДЕО)

Обрадовић: Жао ми је играча… (ВИДЕО)

Спорт клуб 20.12.2024
Кошаркаши Партизана поражени су у 17. колу од Ефеса у Истанбулу – 86:77, па је тренутно на скору 7-10. Партизан је одиграо одлично током три деонице, био је у егалу до средине четврте, али... Али, Ефес је успео да стекне осам… »
Обрадовић истакао главни разлог пораза

Обрадовић истакао главни разлог пораза

“Нисмо одграли на неопходном нивоу у последњој четвртини”. Тренер Партизана Жељко Обрадовић изјавио је да његова екипа није одиграла последњу четвртину вечерашње утакмице Евролиге против Ефеса на неопходном нивоу и да је… »
Најмање публике ове сезоне на Звездиним мечевима

Најмање публике ове сезоне на Звездиним мечевима

Спорт клуб 20.12.2024
Кошаркаши Црвене звезде угостили су Макаби у 17. колу Евролиге, а "Београдска арена" није испуњена до последњег места. Да ли због атрактивности ривала који има само четири победе, да ли збпг другог дана Светога Николе, реакција… »
"Делије" се огласиле и упутиле позив ВИДЕО

"Делије" се огласиле и упутиле позив ВИДЕО

Б92 20.12.2024
Навијачи Црвене звезде позвали су све звездаше да дођу на утакмицу са Чукаричким. Клуб из Љутице Богдана ће у недељу од 15.00 часова прославити јесењу титулу. Црвено-бели су први на табели са 55 бодова, чак 17 више од… »
Обрадовића је ово сигурно изненадило: "Очигледно је..."

Обрадовића је ово сигурно изненадило: "Очигледно је..."

Б92 20.12.2024
Тренер Партизана Жељко Обрадовић је говорио на конференцији за медије после меча са Ефесом у 17. колу Евролиге. Партизан није успео да упише тријумф над Ефесом. Турски тим је захваљујући сјајном послендјем периоду уписао… »
"Престали смо да играмо одбрану, Жао ми је...": Прве речи Жељка Обрадовића после пораза од Ефеса

"Престали смо да играмо одбрану, Жао ми је...": Прве речи Жељка Обрадовића после пораза од Ефеса

Кошаркаши Партизана поражени су на гостовању Ефесу у Истанбулу резултатом 86:77 у утакмици 17. кола Евролиге. Фото: Профимедиа Прве речи тренера Партизана Жељка Обрадовића после меча са Ефесом. - Жао ми је играча јер смо играли… »
Партизан пао у Истанбулу; Обрадовић: "Жао ми је играча"; Ларкин: "Срећан сам"

Партизан пао у Истанбулу; Обрадовић: "Жао ми је играча"; Ларкин: "Срећан сам"

Б92 20.12.2024
Кошаркаши Партизана играју против Анадолу Ефеса у 17. колу Евролиге. Партизан је после 40 минута борбе изгубио од Ефеса у Истанбулу. Сјајном партијом Ерџана Османија и Родрига Бубое је Ефес направио кључну предност, а не смемо… »
Партизан одличан три четвртине, Ефес сјајан у финишу за победу

Партизан одличан три четвртине, Ефес сјајан у финишу за победу

Спорт клуб 20.12.2024
Партизан је у оквиру 17. кола Евролиге на гостовању Ефесу у Истанбулу поражен, после сјајне последње четвртине домаћина. Партизан је у Истанбулу против Ефеса играо док је имао снаге и расположених играча, у десеткованом… »
Жељкова прва реакција - Опет ти неискоришћени фаулови...

Жељкова прва реакција - Опет ти неискоришћени фаулови...

Спортске.нет 20.12.2024
Ефес је био фаворит у вечерашњем мечу, али је остао утисак да је Партизан у Истанбулу пропустио прилику да изненади. На крају, 86:77 за турски тим. Све што је градио током три четвртине, Обрадовићев тим је просуо у последњих… »
Партизан није много научио на Звездиним грешкама - Ефес опет силан у последњој четвртини

Партизан није много научио на Звездиним грешкама - Ефес опет силан у последњој четвртини

Спортске.нет 20.12.2024
Нови пораз Партизана, укупно десети у 17 одиграних кола Евролиге. Ослабљени црно-бели (без Маринковића, Ниликине и Лундберга) у већем делу меча против Ефеса у Истанбулу нису оставили лош утисак, али су посустали у последњој… »
Османи и бобуа срушили Партизан: Сјајан меч у Истанбулу припао домаћину! (видео)

Османи и бобуа срушили Партизан: Сјајан меч у Истанбулу припао домаћину! (видео)

Хот спорт 20.12.2024
Фантастичан дуел у Истанбулу припао је домаћину! Партизан је вечерас од 18.30 гостовао екипи Анадолу Ефеса у оквиру 17. кола Евролиге, а славио је домаћин – 86:77. Жељко Обрадовић је због повреда у Београду оставио Вању… »
Нови пазар брзо заборавио на звезду: Екипа Томислава Сивића славила у Лучанима! (видео)

Нови пазар брзо заборавио на звезду: Екипа Томислава Сивића славила у Лучанима! (видео)

Хот спорт 20.12.2024
Битна победа за Пазарце! Фудбалери Новог Пазара остварили су рутинску победу на гостовању Младости у Лучанима резултатом 3:1, у оквиру 20. кола Супер лиге Србије. Ова победа долази у кључном тренутку за „Плаве“, који су успели… »
Кошаркаши Партизана изгубили од Ефеса у Истанбулу

Кошаркаши Партизана изгубили од Ефеса у Истанбулу

Радио сто плус 20.12.2024
Најефикаснији у екипи Партизана били су Тајрик Џоунс са 23 поена, Стерлинг Браун са 15 поена и Двејн Вашингтон са 10 поена, док је Алексеј Покушевски забележио четири поена, шест блокада, пет асистенција и два скока. У екипи… »
Обрадовић: Нисмо одграли на неопходном нивоу у последњој четвртини

Обрадовић: Нисмо одграли на неопходном нивоу у последњој четвртини

Радио сто плус 20.12.2024
“Мислим да смо играли јако добро већи део утакмице. Очигледно последњу четвртину нисмо одиграли на неопходном нивоу за победу. Ефес је у тој деоници одлично шутирао за три поена, а ми смо почели да играмо лошију одбрану. Ово је… »
Новинари изненадили Обрадовића на конференцији: Жељко на ово није навикао, захвалио се и отишао

Новинари изненадили Обрадовића на конференцији: Жељко на ово није навикао, захвалио се и отишао

Мондо 20.12.2024
Жељко Обрадовић дао је кратку изјаву на конференцији после меча са Ефесом. Партизан је доживео и други пораз у дуплој евролигашкој недељи. После Асвела који је славио у Београду, Ефес је однео победу у Истанбулу (86:77). То је… »
ТВИТОВИ - ''Непоправљиви Партизан''

ТВИТОВИ - ''Непоправљиви Партизан''

Спортске.нет 20.12.2024
Партизан је показао одређени напредак у игри у односу на претходних пар мечева, поготово у скоку где је одлично парирао Ефесу, али опет није успео да избегне пораз. Пад у игри у последњој четвртини је скупои коштао црно-беле… »
Табела Евролиге показује Партизанов све већи проблем! Црно-бели поново губе корак у трци за плеј-оф

Табела Евролиге показује Партизанов све већи проблем! Црно-бели поново губе корак у трци за плеј-оф

Мондо 20.12.2024
После пораза на гостовању Ефесу, црно-бели поново у значајном проблему у Евролиги. Кошаркаши Партизана доживели су и други пораз ове недеље у Евролиги, од Ефеса у гостима, после којег табела за њих изгледа опет прилично… »
Партизанова лоша последња четвртина и пораз у Истанбулу: Ефес истим рецептом решио и други српски клуб

Партизанова лоша последња четвртина и пораз у Истанбулу: Ефес истим рецептом решио и други српски клуб

Еуроневс 20.12.2024
Кошаркаши Партизана су поражени од Анадолу Ефеса 86:77 (20:27, 13:11, 25:23, 28:16) у 17. колу Евролиге. Ово је био 10. пораз за тим Жељка Обрадовића у елитном европском такмичењу. Баш као и против Црвене звезде пре само два… »
Партизан по рецепту звезде поражен у Истанбулу: Црно-бели три четвртине парирали Ефесу, а онда посустали

Партизан по рецепту звезде поражен у Истанбулу: Црно-бели три четвртине парирали Ефесу, а онда посустали

Курир 20.12.2024
Од најновијег Хронолошки Османи је фаулиран. Погодио је једно - 86:77. Томпсон погађа за 83:77. Отуру погађа за два - 85:77. Тајм-аут за Обрадовића. Дејвис враћа тројку - 81:75. Тајрик Џонс погађа за два под кошем - 81:77. Краду… »
Партизан пао у Турској, просуо све у последњој четвртини: Османи пресудио црно-белима

Партизан пао у Турској, просуо све у последњој четвртини: Османи пресудио црно-белима

Мондо 20.12.2024
Партиза изгубио од Ефесу у Турској, 10. пораз црно-белих у Евролиги. Партизан је изгубио и други меч у дуплој евролигашкој недељи. Ефес је победио у Турској - 86:77. После пораза од Асвела у Београду српски тим је изгубио и у… »
Нови Пазар убедљив у Лучанима: Плаво-бели савладали Младост

Нови Пазар убедљив у Лучанима: Плаво-бели савладали Младост

Фудбалери Новог Пазара савладали су као гости Младост у Лучанима резултатом 3:1 у мечу 20. кола Суперлиге Србије. ФОТО: Александар Илић Младост је јесењи део сезоне окончала на четвртом месту са 32 бода, док је Нови Пазар осми… »
Ларкин блиста: "Победе помажу и лепо је што сам се вратио"

Ларкин блиста: "Победе помажу и лепо је што сам се вратио"

Б92 20.12.2024
Кошаркаш Ефеса Шејн Ларкин сумирао утиске после боде над Партизаном у Евролиги. Партизан је у Истанбулу изгубио 86:77 у 17. колу. "Добро сам, победе помажу и лепо је што сам се вратио. Пропустио сам доста утакмице због повреде и… »
Жељко Обрадовић кратко објаснио: Ево зашто је Партизан изгубио у Истанбулу

Жељко Обрадовић кратко објаснио: Ево зашто је Партизан изгубио у Истанбулу

Б92 20.12.2024
Тренер Партизана Жељко Обрадовић је изнео прве утиске након меча са Ефесом у 17. колу Евролиге. Кошаркаши Партизана су "пали" у Истанбулу. Ефес је захваљујући невероватној четвртој четвртини однео победу резултатом 86:77. Након… »
Херој Ефеса после Партизана: "Веровали су у мене"

Херој Ефеса после Партизана: "Веровали су у мене"

Б92 20.12.2024
Ерџан Османи, јунак Ефеса у победи над Партизаном (86:77), изнео је утиске после меча у Истанбулу. Османи је остварио рекорд каријере са 25 поена, шест скокова и четири асистенције, уз индекс корисности 29. "Морам да захвалим… »
Османи казнио Партизан - Ефес срушио црно-беле

Османи казнио Партизан - Ефес срушио црно-беле

Б92 20.12.2024
Кошаркаши Партизана изгубили су од Анадолу Ефеса резултатом 86:77 у 17. колу Евролиге. После пет везаних победа је Партизан доживео други узастопни пораз у Евролиги. У овом дуплом колу су изгубили од Асвела у уторак, а онда су у… »
Штета! Партизан водио три четвртине на гостовању против двоструког шампиона Европе, па остао без горива у последњих 10 минута…

Штета! Партизан водио три четвртине на гостовању против двоструког шампиона Европе, па остао без горива у последњих 10 минута…

Кошаркаши Партизана изгубили су у 17. колу Евролиге од Ефеса у Истанбулу са 86:77. Фото: Профимедиа Изабраници Жељка Обрадовића одиграли су феноменалне три четвртине у Истанбулу а онда се потпуно угасили у последњих 10 минута… »
Жељко Обрадовић после пораза Партизана од Ефеса открио: "Они су одлично шутирали тројке, а ми..."

Жељко Обрадовић после пораза Партизана од Ефеса открио: "Они су одлично шутирали тројке, а ми..."

Телеграф 20.12.2024
Препоручујемо. Кошаркаши Партизана поражени су на гостовању од Ефеса у мечу 17. кола Евролиге После меча, тренер црно-белих Жељко Обрадовић је изнео прве утиске: - Да. Жао ми је мојих играча. Верујем да смо одиграли много… »
(Полувреме) Партизан кренуо феноменално, али и Ефес се нешто пита: Све је отворено пред наставак сусрета! (видео)

(Полувреме) Партизан кренуо феноменално, али и Ефес се нешто пита: Све је отворено пред наставак сусрета! (видео)

Хот спорт 20.12.2024
Изузетно интерсантан дуел! Партизан вечерас од 18.30 гостује екипи Анадолу Ефеса у оквиру 17. кола Евролиге, а на полувремену воде гости – 38:33. Жељко Обрадовић је због повреда у Београду оставио Вању Маринковића, Ифеа… »
Пазарци из Лучана кући певајући (видео)

Пазарци из Лучана кући певајући (видео)

Фудбалери Новог Пазара савладали Младост – 3:1. Фудбалери Новог Пазара савладали су као гости Младост у Лучанима резултатом 3:1 у мечу 20. кола Супер лиге Србије. Младост је јесењи део сезоне окончала на четвртом месту са 32… »
Пазарци јаки и без Љајића: Поповић одбранио пенал у Лучанима

Пазарци јаки и без Љајића: Поповић одбранио пенал у Лучанима

Спорт клуб 20.12.2024
После дебакла од Црвене звезде (1:7), Нови Пазар је лако савладао Младост у Лучанима - 3:1. Пазарци су тријумфовали и без најбољег играча Адема Љајића, а победу су најавили у 4. минуту кад се бек Милетић прошетао до гола и… »
Пазарци преболели дебакл од Звезде, Немања Милетић паковао и погађао у Лучанима!

Пазарци преболели дебакл од Звезде, Немања Милетић паковао и погађао у Лучанима!

Спортске.нет 20.12.2024
Фудбалери Новог Пазара савладали су у Лучанима екипу Младости резултатом 3:1 у мечу 20. кола Супер лиге Србије. "Плави" су вечерашњом игром најавили боље дане након дебакла од Црвене звезде на домаћем терену, па ће победа у… »
Партизан у озбиљним проблемима: Без три јако битна играча иду на Ефес!

Партизан у озбиљним проблемима: Без три јако битна играча иду на Ефес!

Хот спорт 20.12.2024
Повреде су постале све учесталије! Партизан вечерас од 18.30 гостује екипи Анадолу Ефеса у оквиру 17. кола Евролиге. Опште је познато да су ‘црно-бели’ изузетно ослабљени услед повреда великог броја играча. Тренер Обрадовић мора… »
Нови Пазар надиграо Младост у Лучанима

Нови Пазар надиграо Младост у Лучанима

Б92 20.12.2024
Фудбалери Новог Пазара славили су у Лучанима резултатом 3:1, у првом мечу 20. кола Суперлиге. Изабраници Томислава Сивића су надиграли екипу Младости и славили у првенству после пет утакмица без победе. Милетић је донео предност… »
Тренер фудбалера Партизана одушевљен подршком Лесору: „То је показатељ како странац може да завреди љубав наших навијача“…

Тренер фудбалера Партизана одушевљен подршком Лесору: „То је показатељ како странац може да завреди љубав наших навијача“…

Данас 20.12.2024
Тренер Фудбалског клуба Партизан Марко Јовановиц говорио је о завршетку јесењег дела Суперлиге, његовој будућности у клубу, али и о бившем кошаркашу црно-белих Матијасу Лесору. Центар Панатинаикоса тешко се повредио на мечу… »
Јовановић: Поправићемо утисак у Нишу

Јовановић: Поправићемо утисак у Нишу

„За шест месеци заједно свашта смо прошли, од Европе преко других ствари, чека нас још једна утакмица па одмор”. Привремени тренер Партизан Марко Јовановић рекао је данас да би било важно да његова екипа заврши јесењи део Супер… »
Јовановић: Не могу о Дринчићу, имам уговор до јуна, имам амбицију...

Јовановић: Не могу о Дринчићу, имам уговор до јуна, имам амбицију...

„Ово није крај мог мандата у Партизану, није на мени да кажем шта ће се дешавати”. Марко Јовановић, после одласка Сава Милошевића, с клупе предводи Партизан. Докад? - Значило би ми много да победимо у Нишу, али и играчима да оду… »
Партизан није иста екипа Као она против које смо играли пре 15 дана: Изјава Николе Дринчића пред меч са црно-белима!

Партизан није иста екипа Као она против које смо играли пре 15 дана: Изјава Николе Дринчића пред меч са црно-белима!

Хот спорт 20.12.2024
„Скроз су променили стил!“ Тренер фудбалера Радничког из Ниша, Никола Дринчић, осврнуо се на предстојећи сусрет са београдским Партизаном у оквиру 20. кола Супер лиге Србије, најављујући да су црно-бели значајно променили… »
Спушта се завеса на Супер лигу, три дербија у последњем овогодишњем колу!

Спушта се завеса на Супер лигу, три дербија у последњем овогодишњем колу!

Спортске.нет 20.12.2024
Утакмицама 20. кола завршава се јесењи део сезоне у фудбалској Супер лиги Србије, Црвена звезда дочекује Чукарички, а Партизан у Нишу игра против Радничког. Прва утакмица 20. кола игра се данас од 17 часова у Лучанима где домаћа… »
Марко Јовановић о кандидату за новог тренера Партизана: Има велику перспективу, велики је партизановац

Марко Јовановић о кандидату за новог тренера Партизана: Има велику перспективу, велики је партизановац

Данас 20.12.2024
Фудбалери Партизана гостују на крају јесење полусезоне Радничком из Ниша у мечу 20. кола Суперлиге Србије. Биће то последњи меч на клупи привременог тренера Партизана Марка Јовановића који је претходно био део стручног штаба… »
Марко Јовановић пред Ниш: „Традиционално тешко гостовање, да дамо свој максимум и освојимо три бода!“ (видео)

Марко Јовановић пред Ниш: „Традиционално тешко гостовање, да дамо свој максимум и освојимо три бода!“ (видео)

Хот спорт 20.12.2024
„Није мој крај у Партизану као у клубу, имам уговор до јуна месеца. Гледам то као клупску целину.“ Фудбалери Партизана гостују Радничком у Нишу у суботу од 16.00 часова у 20. колу Суперлиге Србије. Уочи меча, тренер црно-белих… »
"Ово није крај мог мандата!" Тренер Партизана шокирао изјавом на конференцији за медије

"Ово није крај мог мандата!" Тренер Партизана шокирао изјавом на конференцији за медије

Привремени тренер фудбалског клуба Партизан Марко Јовановић рекао је данас да би било важно да његова екипа заврши јесењи део Суперлиге победом против Радничког у Нишу и поправи утисак после две везане утакмице без победе… »
"У проблему смо, али Партизан није исти": Никола Дринчић овако најавио дуел са црно-белима

"У проблему смо, али Партизан није исти": Никола Дринчић овако најавио дуел са црно-белима

Такмичарску годину Фудбалски клуб Раднички завршиће пред својим навијачима, противник ће бити екипа Партизана. ФОТО: А. Илић Из клуба се надају да ће уз подршку навијача успети да прекину негативни низ и забележе позитиван… »
Ефикасност лична карта Звездине јесени: Квартет убојитији од вечитог ривала

Ефикасност лична карта Звездине јесени: Квартет убојитији од вечитог ривала

Српски шампион у својим редовима има чак 22 играча која су се током првог дела сезоне уписала у листу стрелаца. Последњих година Црвену звезду у првенству и Купу Србије одликује игра на гол више, те неретко завршавају утакмице… »
Тренер ФК Партизан пред меч причао о Лесору: "Подржавате њега, подржите и нас"

Тренер ФК Партизан пред меч причао о Лесору: "Подржавате њега, подржите и нас"

Мондо 20.12.2024
Марко Јовановић ће по последњи пут водити ФК Партизан против Радничког из Ниша. Вршилац дужности тренера ФК Партизан Марко Јовановић је пред гостовање Радничком из Ниша (субота, 16.00) истакао да жели да његова екипа понови… »
Тренер Партизана Марко Јовановић пред дуел са Радничким: Ово није мој крај у Хумској

Тренер Партизана Марко Јовановић пред дуел са Радничким: Ово није мој крај у Хумској

Еуроневс 20.12.2024
Фудбалери Партизана сутра од 16.00 часова гостују Радничком из Ниша, а утиске пред сусрет 20. кола Суперлиге Србије на "Чаиру" изнео је тренер београдског тима - Марко Јовановић. Он је на старту конференције пред меч који ће бити… »
Који су Партизанови адути против Ефеса? Нема их много…

Који су Партизанови адути против Ефеса? Нема их много…

Спорт клуб 20.12.2024
Партизан гостује Анадолу Ефесу у најгорем могућем тренутку. Црно бели су покошени вирусом, повредама, што тешким што лакшим али довољно озбиљним да састав буде окрњен. У Истанбул нису отпутовали Ифе Лундберг (мишић), Вања… »
Јовановић поручио: "Ово није крај мог мандата у Партизану!"

Јовановић поручио: "Ово није крај мог мандата у Партизану!"

Спортске.нет 20.12.2024
Тренер фудбалера Партизана Марко Јовановић поручио је пред сутрашње гостовање Радничком у Нишу да ово није крај његовог мандата у клубу из Хумске, упркос томе што ће сутра од 16 сати на "Чаиру" последњи пут водити први тим… »
Јовановић: Подршка Лесору ме ганула, пружите и нама подршку

Јовановић: Подршка Лесору ме ганула, пружите и нама подршку

Спорт клуб 20.12.2024
Фудбалери Партизана затвориће календарску годину утакмицом у Нишу против Радничког. Тренер црно-белих, Марко Јовановић, биће последњи пут на клупи екипе као први тренер, бар у овом мандату. Почео је Јовановић обраћање говором о… »
"Ганула ме подршка за Лесора, подржите и Партизан"

"Ганула ме подршка за Лесора, подржите и Партизан"

Б92 20.12.2024
Марко Јовановић, привремени тренер фудбалера Партизана, обратио се на конференцији за медије пред његов последњи меч на клупи клуба из Хумске. Ривал је Раднички из Ниша (субота, 18.30) против ког је Јовановић и дебитовао и за… »
Ваљак опет на низбрдици, има ли ''окретнице'' у Истанбулу?

Ваљак опет на низбрдици, има ли ''окретнице'' у Истанбулу?

Спортске.нет 20.12.2024
Партизан никако да устали форму од почетка текуће сезоне. Црно-бели иду из крајности у крајност, па су тако од ''отписаних'' после скора 2-8 у првих десет кола експресно постали ''кандидат за фајнал-фор'' после серије од пет… »

Вести дана »