Povezane vesti
(Tvitovi) Grobari nakon poraza od Efesa traže pojačanja: „Četvrta sezona da mi u rosteru imamo sedam igrača!“
Hot sport pre 35 minuta
Kao i uvek, ‘bez dlake na jeziku’ izneli su svoje mišljenje! Partizan je večeras od 18.30 gostovao ekipi Anadolu Efesa u okviru 17. kola Evrolige, a slavio je domaćin – 86:77. Nakon utakmice, svoje utiske na Tviteru izneli su i navijači… »
Uživo: Crvena zvezda – Makabi 48:33, sjajno poluvreme crveno-belih (foto, video)
Sportski žurnal pre 4 minuta
Crveno-beli večeras dočekuju Ponos Izraela u 17. kolu Evrolige. CRVENA ZVEZDA - MAKABI 48:33 (21:15, 27:18) - poluvreme Košarkaši Crvene zvezde dočekuju večeras od 20.30 časova Makabi u 17. kolu Evrolige. Crveno-beli su u dosadašnjem delu sezone u… »
Najmanje publike ove sezone na Zvezdinim mečevima
Sport klub pre 0 minuta
Košarkaši Crvene zvezde ugostili su Makabi u 17. kolu Evrolige, a "Beogradska arena" nije ispunjena do poslednjeg mesta. Da li zbog atraktivnosti rivala koji ima samo četiri pobede, da li zbpg drugog dana Svetoga Nikole, reakcija dela pristalica kluba… »
Obradović istakao glavni razlog poraza
Sportski žurnal pre 11 minuta
“Nismo odgrali na neophodnom nivou u poslednjoj četvrtini”. Trener Partizana Željko Obradović izjavio je da njegova ekipa nije odigrala poslednju četvrtinu večerašnje utakmice Evrolige protiv Efesa na neophodnom nivou i da je glavni razlog… »
Obradović: Žao mi je igrača… (VIDEO)
Sport klub pre 35 minuta
Košarkaši Partizana poraženi su u 17. kolu od Efesa u Istanbulu – 86:77, pa je trenutno na skoru 7-10. Partizan je odigrao odlično tokom tri deonice, bio je u egalu do sredine četvrte, ali... Ali, Efes je uspeo da stekne osam poena prednosti, a… »
Partizan pao u Istanbulu; Obradović: "Žao mi je igrača"; Larkin: "Srećan sam"
B92 pre 35 minuta
Košarkaši Partizana igraju protiv Anadolu Efesa u 17. kolu Evrolige. Partizan je posle 40 minuta borbe izgubio od Efesa u Istanbulu. Sjajnom partijom Erdžana Osmanija i Rodriga Buboe je Efes napravio ključnu prednost, a ne smemo izostaviti ni Šejna… »
Prenos, Makabi - CRVENA ZVEZDA: Nestvarna igra crveno-belih, Nedović "eksplodirao"
Večernje novosti pre 34 minuta
Košarkaši Crvene zvezde dočekuju ekipu Makabija u okviru 17. kola Evrolige. Meč možete dešavanja sa meča uživo pratiti na portalu "Novosti". FOTO: Profimedia CRVENA ZVEZDA - MAKABI (1/4) 26:19 (21:15) 12' Sada je i Jago poentirao, a potom Sorking… »
"Prestali smo da igramo odbranu, Žao mi je...": Prve reči Željka Obradovića posle poraza od Efesa
Večernje novosti pre 0 minuta
Košarkaši Partizana poraženi su na gostovanju Efesu u Istanbulu rezultatom 86:77 u utakmici 17. kola Evrolige. Foto: Profimedia Prve reči trenera Partizana Željka Obradovića posle meča sa Efesom. - Žao mi je igrača jer smo igrali dobru košarku… »
Obradovića je ovo sigurno iznenadilo: "Očigledno je..."
B92 pre 35 minuta
Trener Partizana Željko Obradović je govorio na konferenciji za medije posle meča sa Efesom u 17. kolu Evrolige. Partizan nije uspeo da upiše trijumf nad Efesom. Turski tim je zahvaljujući sjajnom poslendjem periodu upisao trijumf rezultatom 86:77… »
Partizan odličan tri četvrtine, Efes sjajan u finišu za pobedu
Sport klub pre 1 sat
Partizan je u okviru 17. kola Evrolige na gostovanju Efesu u Istanbulu poražen, posle sjajne poslednje četvrtine domaćina. Partizan je u Istanbulu protiv Efesa igrao dok je imao snage i raspoloženih igrača, u desetkovanom sastavu. To je bilo dovoljno… »
Partizan nije mnogo naučio na Zvezdinim greškama - Efes opet silan u poslednjoj četvrtini
Sportske.net pre 1 sat
Novi poraz Partizana, ukupno deseti u 17 odigranih kola Evrolige. Oslabljeni crno-beli (bez Marinkovića, Nilikine i Lundberga) u većem delu meča protiv Efesa u Istanbulu nisu ostavili loš utisak, ali su posustali u poslednjoj četvrtini, pa je na… »
Željkova prva reakcija - Opet ti neiskorišćeni faulovi...
Sportske.net pre 41 minuta
Efes je bio favorit u večerašnjem meču, ali je ostao utisak da je Partizan u Istanbulu propustio priliku da iznenadi. Na kraju, 86:77 za turski tim. Sve što je gradio tokom tri četvrtine, Obradovićev tim je prosuo u poslednjih deset minuta, kada su… »
Novi pazar brzo zaboravio na zvezdu: Ekipa Tomislava Sivića slavila u Lučanima! (video)
Hot sport pre 1 sat
Bitna pobeda za Pazarce! Fudbaleri Novog Pazara ostvarili su rutinsku pobedu na gostovanju Mladosti u Lučanima rezultatom 3:1, u okviru 20. kola Super lige Srbije. Ova pobeda dolazi u ključnom trenutku za „Plave“, koji su uspeli da se oporave od… »
Osmani i bobua srušili Partizan: Sjajan meč u Istanbulu pripao domaćinu! (video)
Hot sport pre 1 sat
Fantastičan duel u Istanbulu pripao je domaćinu! Partizan je večeras od 18.30 gostovao ekipi Anadolu Efesa u okviru 17. kola Evrolige, a slavio je domaćin – 86:77. Željko Obradović je zbog povreda u Beogradu ostavio Vanju Marinkovića, Ifea… »
(Tvitovi) Grobari nakon poraza od Efesa traže pojačanja: „Četvrta sezona da mi u rosteru imamo sedam igrača!“
Hot sport pre 59 minuta
Kao i uvek, ‘bez dlake na jeziku’ izneli su svoje mišljenje! Partizan je večeras od 18.30 gostovao ekipi Anadolu Efesa u okviru 17. kola Evrolige, a slavio je domaćin – 86:77. Nakon utakmice, svoje utiske na Tviteru izneli su i navijači… »
Željko Obradović kratak nakon poraza partizana od Efesa: „Žao mi je mojih igrača“ (video)
Hot sport pre 0 minuta
„Verujem da smo odigrali mnogo minuta dobre košarke“ Partizan je večeras od 18.30 gostovao ekipi Anadolu Efesa u okviru 17. kola Evrolige, a slavio je domaćin – 86:77. Posle susreta, trener crno-belih Željko Obradović sumirao je utiske: – Da… »
Košarkaši Partizana izgubili od Efesa u Istanbulu
Radio sto plus pre 41 minuta
Najefikasniji u ekipi Partizana bili su Tajrik Džouns sa 23 poena, Sterling Braun sa 15 poena i Dvejn Vašington sa 10 poena, dok je Aleksej Pokuševski zabeležio četiri poena, šest blokada, pet asistencija i dva skoka. U ekipi Efesa najefikasniji su… »
Partizan pao u Turskoj, prosuo sve u poslednjoj četvrtini: Osmani presudio crno-belima
Mondo pre 1 sat
Partiza izgubio od Efesu u Turskoj, 10. poraz crno-belih u Evroligi. Partizan je izgubio i drugi meč u duploj evroligaškoj nedelji. Efes je pobedio u Turskoj - 86:77. Posle poraza od Asvela u Beogradu srpski tim je izgubio i u Istanbulu i sada je na… »
Partizan po receptu zvezde poražen u Istanbulu: Crno-beli tri četvrtine parirali Efesu, a onda posustali
Kurir pre 59 minuta
Od najnovijeg Hronološki Osmani je fauliran. Pogodio je jedno - 86:77. Tompson pogađa za 83:77. Oturu pogađa za dva - 85:77. Tajm-aut za Obradovića. Dejvis vraća trojku - 81:75. Tajrik Džons pogađa za dva pod košem - 81:77. Kradu loptu domaći… »
Novi poraz Partizana: Osmani i Bobua nerešive enigme za crno-bele (video)
Sportski žurnal pre 1 sat
Efes je u poslednjem kvartalu slomio otpor Parnog valjka. Košarkaši Partizana izgubili su u gostima od Efesa sa 86:77 u utakmici 17. kola Evrolige. Parni valjak je u dosadašnjem delu sezone u Evroligi zabeležio sedam pobeda i deset porazai, dok turski… »
Partizanova loša poslednja četvrtina i poraz u Istanbulu: Efes istim receptom rešio i drugi srpski klub
Euronews pre 1 sat
Košarkaši Partizana su poraženi od Anadolu Efesa 86:77 (20:27, 13:11, 25:23, 28:16) u 17. kolu Evrolige. Ovo je bio 10. poraz za tim Željka Obradovića u elitnom evropskom takmičenju. Baš kao i protiv Crvene zvezde pre samo dva dana, fantastična… »
Tabela Evrolige pokazuje Partizanov sve veći problem! Crno-beli ponovo gube korak u trci za plej-of
Mondo pre 58 minuta
Posle poraza na gostovanju Efesu, crno-beli ponovo u značajnom problemu u Evroligi. Košarkaši Partizana doživeli su i drugi poraz ove nedelje u Evroligi, od Efesa u gostima, posle kojeg tabela za njih izgleda opet prilično nepovoljno. Posle neuspeha… »
TVITOVI - ''Nepopravljivi Partizan''
Sportske.net pre 53 minuta
Partizan je pokazao određeni napredak u igri u odnosu na prethodnih par mečeva, pogotovo u skoku gde je odlično parirao Efesu, ali opet nije uspeo da izbegne poraz. Pad u igri u poslednjoj četvrtini je skupoi koštao crno-bele večeras, Efes je… »
Novinari iznenadili Obradovića na konferenciji: Željko na ovo nije navikao, zahvalio se i otišao
Mondo pre 52 minuta
Željko Obradović dao je kratku izjavu na konferenciji posle meča sa Efesom. Partizan je doživeo i drugi poraz u duploj evroligaškoj nedelji. Posle Asvela koji je slavio u Beogradu, Efes je odneo pobedu u Istanbulu (86:77). To je ujedno značilo i da… »
Obradović: Nismo odgrali na neophodnom nivou u poslednjoj četvrtini
Radio sto plus pre 41 minuta
“Mislim da smo igrali jako dobro veći deo utakmice. Očigledno poslednju četvrtinu nismo odigrali na neophodnom nivou za pobedu. Efes je u toj deonici odlično šutirao za tri poena, a mi smo počeli da igramo lošiju odbranu. Ovo je glavni razlog… »
Šteta! Partizan vodio tri četvrtine na gostovanju protiv dvostrukog šampiona Evrope, pa ostao bez goriva u poslednjih 10…
Večernje novosti pre 1 sat
Košarkaši Partizana izgubili su u 17. kolu Evrolige od Efesa u Istanbulu sa 86:77. Foto: Profimedia Izabranici Željka Obradovića odigrali su fenomenalne tri četvrtine u Istanbulu a onda se potpuno ugasili u poslednjih 10 minuta. Partizan je nakon… »
Osmani kaznio Partizan - Efes srušio crno-bele
B92 pre 1 sat
Košarkaši Partizana izgubili su od Anadolu Efesa rezultatom 86:77 u 17. kolu Evrolige. Posle pet vezanih pobeda je Partizan doživeo drugi uzastopni poraz u Evroligi. U ovom duplom kolu su izgubili od Asvela u utorak, a onda su u petak bili poraženi od… »
Željko Obradović kratko objasnio: Evo zašto je Partizan izgubio u Istanbulu
B92 pre 59 minuta
Trener Partizana Željko Obradović je izneo prve utiske nakon meča sa Efesom u 17. kolu Evrolige. Košarkaši Partizana su "pali" u Istanbulu. Efes je zahvaljujući neverovatnoj četvrtoj četvrtini odneo pobedu rezultatom 86:77. Nakon meča je prve… »
Larkin blista: "Pobede pomažu i lepo je što sam se vratio"
B92 pre 59 minuta
Košarkaš Efesa Šejn Larkin sumirao utiske posle bode nad Partizanom u Evroligi. Partizan je u Istanbulu izgubio 86:77 u 17. kolu. "Dobro sam, pobede pomažu i lepo je što sam se vratio. Propustio sam dosta utakmice zbog povrede i srećan sam što mogu… »
Novi Pazar ubedljiv u Lučanima: Plavo-beli savladali Mladost
Večernje novosti pre 47 minuta
Fudbaleri Novog Pazara savladali su kao gosti Mladost u Lučanima rezultatom 3:1 u meču 20. kola Superlige Srbije. FOTO: Aleksandar Ilić Mladost je jesenji deo sezone okončala na četvrtom mestu sa 32 boda, dok je Novi Pazar osmi sa 25. Nekadašnji… »
Željko Obradović posle poraza Partizana od Efesa otkrio: "Oni su odlično šutirali trojke, a mi..."
Telegraf pre 59 minuta
Preporučujemo. Košarkaši Partizana poraženi su na gostovanju od Efesa u meču 17. kola Evrolige Posle meča, trener crno-belih Željko Obradović je izneo prve utiske: - Da. Žao mi je mojih igrača. Verujem da smo odigrali mnogo minuta… »
(Poluvreme) Partizan krenuo fenomenalno, ali i Efes se nešto pita: Sve je otvoreno pred nastavak susreta! (video)
Hot sport pre 2 sata
Izuzetno intersantan duel! Partizan večeras od 18.30 gostuje ekipi Anadolu Efesa u okviru 17. kola Evrolige, a na poluvremenu vode gosti – 38:33. Željko Obradović je zbog povreda u Beogradu ostavio Vanju Marinkovića, Ifea Lundberga i Frenka… »
Pazarci iz Lučana kući pevajući (video)
Sportski žurnal pre 2 sata
Fudbaleri Novog Pazara savladali Mladost – 3:1. Fudbaleri Novog Pazara savladali su kao gosti Mladost u Lučanima rezultatom 3:1 u meču 20. kola Super lige Srbije. Mladost je jesenji deo sezone okončala na četvrtom mestu sa 32 boda, dok je Novi Pazar… »
Pazarci jaki i bez Ljajića: Popović odbranio penal u Lučanima
Sport klub pre 2 sata
Posle debakla od Crvene zvezde (1:7), Novi Pazar je lako savladao Mladost u Lučanima - 3:1. Pazarci su trijumfovali i bez najboljeg igrača Adema Ljajića, a pobedu su najavili u 4. minutu kad se bek Miletić prošetao do gola i savladao Stamenkovića… »
Pazarci preboleli debakl od Zvezde, Nemanja Miletić pakovao i pogađao u Lučanima!
Sportske.net pre 2 sata
Fudbaleri Novog Pazara savladali su u Lučanima ekipu Mladosti rezultatom 3:1 u meču 20. kola Super lige Srbije. "Plavi" su večerašnjom igrom najavili bolje dane nakon debakla od Crvene zvezde na domaćem terenu, pa će pobeda u Lučanima biti od… »
Partizan u ozbiljnim problemima: Bez tri jako bitna igrača idu na Efes!
Hot sport pre 3 sata
Povrede su postale sve učestalije! Partizan večeras od 18.30 gostuje ekipi Anadolu Efesa u okviru 17. kola Evrolige. Opšte je poznato da su ‘crno-beli’ izuzetno oslabljeni usled povreda velikog broja igrača. Trener Obradović mora da kalkuliše… »
Novi Pazar nadigrao Mladost u Lučanima
B92 pre 2 sata
Fudbaleri Novog Pazara slavili su u Lučanima rezultatom 3:1, u prvom meču 20. kola Superlige. Izabranici Tomislava Sivića su nadigrali ekipu Mladosti i slavili u prvenstvu posle pet utakmica bez pobede. Miletić je doneo prednost Pazarcima u četvrtom… »
Trener fudbalera Partizana oduševljen podrškom Lesoru: „To je pokazatelj kako stranac može da zavredi ljubav naših…
Danas pre 5 sati
Trener Fudbalskog kluba Partizan Marko Jovanovic govorio je o završetku jesenjeg dela Superlige, njegovoj budućnosti u klubu, ali i o bivšem košarkašu crno-belih Matijasu Lesoru. Centar Panatinaikosa teško se povredio na meču Evrolige protiv… »
Jovanović: Ne mogu o Drinčiću, imam ugovor do juna, imam ambiciju...
Sportski žurnal pre 6 sati
„Ovo nije kraj mog mandata u Partizanu, nije na meni da kažem šta će se dešavati”. Marko Jovanović, posle odlaska Sava Miloševića, s klupe predvodi Partizan. Dokad? - Značilo bi mi mnogo da pobedimo u Nišu, ali i igračima da odu na pauzu s… »
Jovanović: Popravićemo utisak u Nišu
Sportski žurnal pre 6 sati
„Za šest meseci zajedno svašta smo prošli, od Evrope preko drugih stvari, čeka nas još jedna utakmica pa odmor”. Privremeni trener Partizan Marko Jovanović rekao je danas da bi bilo važno da njegova ekipa završi jesenji deo Super lige pobedom… »
Partizan nije ista ekipa Kao ona protiv koje smo igrali pre 15 dana: Izjava Nikole Drinčića pred meč sa crno-belima!
Hot sport pre 7 sati
„Skroz su promenili stil!“ Trener fudbalera Radničkog iz Niša, Nikola Drinčić, osvrnuo se na predstojeći susret sa beogradskim Partizanom u okviru 20. kola Super lige Srbije, najavljujući da su crno-beli značajno promenili pristup igri u odnosu… »
Spušta se zavesa na Super ligu, tri derbija u poslednjem ovogodišnjem kolu!
Sportske.net pre 7 sati
Utakmicama 20. kola završava se jesenji deo sezone u fudbalskoj Super ligi Srbije, Crvena zvezda dočekuje Čukarički, a Partizan u Nišu igra protiv Radničkog. Prva utakmica 20. kola igra se danas od 17 časova u Lučanima gde domaća Mladost… »
Marko Jovanović pred Niš: „Tradicionalno teško gostovanje, da damo svoj maksimum i osvojimo tri boda!“ (video)
Hot sport pre 8 sati
„Nije moj kraj u Partizanu kao u klubu, imam ugovor do juna meseca. Gledam to kao klupsku celinu.“ Fudbaleri Partizana gostuju Radničkom u Nišu u subotu od 16.00 časova u 20. kolu Superlige Srbije. Uoči meča, trener crno-belih Marko Jovanović… »
Marko Jovanović o kandidatu za novog trenera Partizana: Ima veliku perspektivu, veliki je partizanovac
Danas pre 7 sati
Fudbaleri Partizana gostuju na kraju jesenje polusezone Radničkom iz Niša u meču 20. kola Superlige Srbije. Biće to poslednji meč na klupi privremenog trenera Partizana Marka Jovanovića koji je prethodno bio deo stručnog štaba crno-belih. – Za… »
"U problemu smo, ali Partizan nije isti": Nikola Drinčić ovako najavio duel sa crno-belima
Večernje novosti pre 8 sati
Takmičarsku godinu Fudbalski klub Radnički završiće pred svojim navijačima, protivnik će biti ekipa Partizana. FOTO: A. Ilić Iz kluba se nadaju da će uz podršku navijača uspeti da prekinu negativni niz i zabeleže pozitivan rezultat. Utakmica… »
"Ovo nije kraj mog mandata!" Trener Partizana šokirao izjavom na konferenciji za medije
Večernje novosti pre 8 sati
Privremeni trener fudbalskog kluba Partizan Marko Jovanović rekao je danas da bi bilo važno da njegova ekipa završi jesenji deo Superlige pobedom protiv Radničkog u Nišu i popravi utisak posle dve vezane utakmice bez pobede. FOTO: FK Partizan "Za… »
Efikasnost lična karta Zvezdine jeseni: Kvartet ubojitiji od večitog rivala
Sportski žurnal pre 9 sati
Srpski šampion u svojim redovima ima čak 22 igrača koja su se tokom prvog dela sezone upisala u listu strelaca. Poslednjih godina Crvenu zvezdu u prvenstvu i Kupu Srbije odlikuje igra na gol više, te neretko završavaju utakmice sa četiri ili više… »
Koji su Partizanovi aduti protiv Efesa? Nema ih mnogo…
Sport klub pre 9 sati
Partizan gostuje Anadolu Efesu u najgorem mogućem trenutku. Crno beli su pokošeni virusom, povredama, što teškim što lakšim ali dovoljno ozbiljnim da sastav bude okrnjen. U Istanbul nisu otputovali Ife Lundberg (mišić), Vanja Marinković (Ahilova… »
Trener Partizana Marko Jovanović pred duel sa Radničkim: Ovo nije moj kraj u Humskoj
Euronews pre 9 sati
Fudbaleri Partizana sutra od 16.00 časova gostuju Radničkom iz Niša, a utiske pred susret 20. kola Superlige Srbije na "Čairu" izneo je trener beogradskog tima - Marko Jovanović. On je na startu konferencije pred meč koji će biti direktno prenošen… »
Trener FK Partizan pred meč pričao o Lesoru: "Podržavate njega, podržite i nas"
Mondo pre 9 sati
Marko Jovanović će po poslednji put voditi FK Partizan protiv Radničkog iz Niša. Vršilac dužnosti trenera FK Partizan Marko Jovanović je pred gostovanje Radničkom iz Niša (subota, 16.00) istakao da želi da njegova ekipa ponovi meč kao na… »
Jovanović poručio: "Ovo nije kraj mog mandata u Partizanu!"
Sportske.net pre 9 sati
Trener fudbalera Partizana Marko Jovanović poručio je pred sutrašnje gostovanje Radničkom u Nišu da ovo nije kraj njegovog mandata u klubu iz Humske, uprkos tome što će sutra od 16 sati na "Čairu" poslednji put voditi prvi tim crno-belih… »
Jovanović: Podrška Lesoru me ganula, pružite i nama podršku
Sport klub pre 9 sati
Fudbaleri Partizana zatvoriće kalendarsku godinu utakmicom u Nišu protiv Radničkog. Trener crno-belih, Marko Jovanović, biće poslednji put na klupi ekipe kao prvi trener, bar u ovom mandatu. Počeo je Jovanović obraćanje govorom o posednjem kolu… »
"Ganula me podrška za Lesora, podržite i Partizan"
B92 pre 9 sati
Marko Jovanović, privremeni trener fudbalera Partizana, obratio se na konferenciji za medije pred njegov poslednji meč na klupi kluba iz Humske. Rival je Radnički iz Niša (subota, 18.30) protiv kog je Jovanović i debitovao i za sada upisao jedini… »
Valjak opet na nizbrdici, ima li ''okretnice'' u Istanbulu?
Sportske.net pre 12 sati
Partizan nikako da ustali formu od početka tekuće sezone. Crno-beli idu iz krajnosti u krajnost, pa su tako od ''otpisanih'' posle skora 2-8 u prvih deset kola ekspresno postali ''kandidat za fajnal-for'' posle serije od pet uzastopnih pobeda u… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO Bogoslovski fakultet ponovo u blokadi, dvojica taksista dobila otkaz zbog probijanja blokada
Nova pre 1 satjoš 65 povezanih
Hot sport pre 35 minutajoš 53 povezane