Povezane vesti
Trump prijeti carinama, EU mora kupovati više plina i nafte iz SAD-a
Al Jazeera pre 1 sat
Novizabrani američki predsjednik Donald Trump poručio je da bi se Evropska unija mogla suočiti sa carinama ako ne sklopi velike ugovore o kupovini američke nafte i plina. Evropska unija se suočava s nedostatkom prirodnog plina i nafte otkad su… »
Tramp preti carinama EU ako ne bude u većim količinama kupovala američku naftu i gas
Biznis.rs pre 2 sata
novoizabrani američki predsednik zapretio i kini, kanadi i meksiku. Novoizabrani američki predsednik Donald Tramp (Donald Trump) zapretio je danas Evropskoj uniji carinama ako ne smanji trgovinski deficit sa Vašingtonom kupovinom nafte i gasa. „Rekao… »
Tramp: EU mora da kupuje puno naše nafte i gasa inače slede carine „do kraja“
Nova ekonomija pre 4 sati
Novoizabrani predsednik SAD Donald Tramp upozorio je EU da mora da se obaveže na kupovinu „velikih količina“ američke nafte i gasa ili će se suočiti sa carinama, što predstavlja njegov prvi trgovinski napad na Brisel nakon izborne pobede. EU… »
Tramp preti carinama ako EU ne bude u većim količinama kupovala američku naftu i gas
N1 Info pre 5 sati
Novoizabrani američki predsednik Donald Tramp zapretio je Evropskoj uniji (EU) carinama ako ne smanji trgovinski deficit sa Vašingtonom kupovinom nafte i gasa. „Rekao sam EU da mora da reši svoj ogroman deficit sa SAD kupovinom naše nafte i gasa u… »
Trump preti EU ako ne kupi više američke nafte i gasa
Bloomberg Adria pre 7 sati
Novoizabrani američki predsednik Donald Trump zapretio je Evropskoj uniji carinama ako njene države članice ne kupe više američke nafte i gasa. "Rekao sam Evropskoj uniji da mora da nadoknadi svoj ogroman deficit sa SAD masovnom kupovinom naše nafte… »
Tramp zapretio Evropi! Nadoknadite to ili…
Vesti online pre 8 sati
Donald Tramp je rekao da će uvesti carine Evropskoj uniji ako blok ne nadoknadi svoj “ogromni” trgovinski deficit sa Sjedinjenim Američkim Državama. – Rekao sam Evropskoj uniji da moraju da nadoknade svoj ogroman deficit sa Sjedinjenim Državama… »
Tramp preti Evropskoj uniji carinama ako ne bude kupovala više američke nafte i gasa
NIN pre 8 sati
Novoizabrani predsednik Donald Tramp upozorio je Evropsku uniju da će njen izvoz biti pogođen američkim carinama ako države članice EU ne budu kupovale više američke nafte i gasa. "Rekao sam Evropskoj uniji da moraju da nadoknade ogroman deficit sa… »
Trump zaprijetio EU: Ne budete li kupovali američku naftu i plin...
SEEbiz pre 11 sati
WASHINGTON - Novoizabrani američki predsjednik Donald Trump poručio je Europskoj uniji da mora smanjiti svoj trgovinski deficit s SAD-om kroz povećani uvoz američke nafte i plina ili će se suočiti s carinama. - Rekao sam Europskoj uniji da moraju… »
Vesti dana »
Ministarka Macura za Euronews Srbija o odluci o raspustu: Najkompromisnije i najbolje rešenje za zaštitu dečijih prava
Euronews pre 39 minutajoš 44 povezane
Skraćenje prvog polugodišta: Kako Ministarstvo prosvete obrazlaže odluku i šta na to kažu sindikati?
Euronews pre 3 satajoš 64 povezane