Повезане вести
Трумп пријети царинама, ЕУ мора куповати више плина и нафте из САД-а
Ал Јазеера 20.12.2024
Новизабрани амерички предсједник Доналд Трумп поручио је да би се Европска унија могла суочити са царинама ако не склопи велике уговоре о куповини америчке нафте и плина. Европска унија се суочава с недостатком природног плина и… »
Трамп прети царинама ЕУ ако не буде у већим количинама куповала америчку нафту и гас
Бизнис.рс 20.12.2024
новоизабрани амерички председник запретио и кини, канади и мексику. Новоизабрани амерички председник Доналд Трамп (Доналд Трумп) запретио је данас Европској унији царинама ако не смањи трговински дефицит са Вашингтоном куповином… »
Трамп: ЕУ мора да купује пуно наше нафте и гаса иначе следе царине „до краја“
Нова економија 20.12.2024
Новоизабрани председник САД Доналд Трамп упозорио је ЕУ да мора да се обавеже на куповину „великих количина“ америчке нафте и гаса или ће се суочити са царинама, што представља његов први трговински напад на Брисел након… »
Трамп прети царинама ако ЕУ не буде у већим количинама куповала америчку нафту и гас
Н1 Инфо 20.12.2024
Новоизабрани амерички председник Доналд Трамп запретио је Европској унији (ЕУ) царинама ако не смањи трговински дефицит са Вашингтоном куповином нафте и гаса. „Рекао сам ЕУ да мора да реши свој огроман дефицит са САД куповином… »
Трумп прети ЕУ ако не купи више америчке нафте и гаса
Блоомберг Адриа 20.12.2024
Новоизабрани амерички председник Доналд Трумп запретио је Европској унији царинама ако њене државе чланице не купе више америчке нафте и гаса. "Рекао сам Европској унији да мора да надокнади свој огроман дефицит са САД масовном… »
Трамп запретио Европи! Надокнадите то или…
Вести онлине 20.12.2024
Доналд Трамп је рекао да ц́е увести царине Европској унији ако блок не надокнади свој “огромни” трговински дефицит са Сједињеним Америчким Државама. – Рекао сам Европској унији да морају да надокнаде свој огроман дефицит са… »
Трамп прети Европској унији царинама ако не буде куповала више америчке нафте и гаса
НИН 20.12.2024
Новоизабрани председник Доналд Трамп упозорио је Европску унију да ће њен извоз бити погођен америчким царинама ако државе чланице ЕУ не буду куповале више америчке нафте и гаса. "Рекао сам Европској унији да морају да надокнаде… »
Трумп запријетио ЕУ: Не будете ли куповали америчку нафту и плин...
СЕЕбиз 20.12.2024
ВАСХИНГТОН - Новоизабрани амерички предсједник Доналд Трумп поручио је Еуропској унији да мора смањити свој трговински дефицит с САД-ом кроз повећани увоз америчке нафте и плина или ће се суочити с царинама. - Рекао сам… »
Вести дана »

Пакао за Србију! Савет Европске уније одлучио: Усвојена забрана транзита руског гаса кроз ЕУ у треће земље: Ево кад одлука ступа на снагу
Курир пре 1 сатјош 38 повезаних

Србија у безизлазној ситуацији, кажу званичници о забрани увоза руског гаса у Европу
Слободна Европа пре 14 минутајош 26 повезаних

Језиве претње навијача фудбалеру Новог Пазара због објаве о генералу Павковићу: "Смраде, марш из клуба"
Телеграф пре 43 минутајош 31 повезана