Povezane vesti
Trump prijeti carinama, EU mora kupovati više plina i nafte iz SAD-a
Al Jazeera 20.12.2024
Novizabrani američki predsjednik Donald Trump poručio je da bi se Evropska unija mogla suočiti sa carinama ako ne sklopi velike ugovore o kupovini američke nafte i plina. Evropska unija se suočava s nedostatkom prirodnog plina i nafte otkad su… »
Tramp preti carinama EU ako ne bude u većim količinama kupovala američku naftu i gas
Biznis.rs 20.12.2024
novoizabrani američki predsednik zapretio i kini, kanadi i meksiku. Novoizabrani američki predsednik Donald Tramp (Donald Trump) zapretio je danas Evropskoj uniji carinama ako ne smanji trgovinski deficit sa Vašingtonom kupovinom nafte i gasa. „Rekao… »
Tramp: EU mora da kupuje puno naše nafte i gasa inače slede carine „do kraja“
Nova ekonomija 20.12.2024
Novoizabrani predsednik SAD Donald Tramp upozorio je EU da mora da se obaveže na kupovinu „velikih količina“ američke nafte i gasa ili će se suočiti sa carinama, što predstavlja njegov prvi trgovinski napad na Brisel nakon izborne pobede. EU… »
Tramp preti carinama ako EU ne bude u većim količinama kupovala američku naftu i gas
N1 Info 20.12.2024
Novoizabrani američki predsednik Donald Tramp zapretio je Evropskoj uniji (EU) carinama ako ne smanji trgovinski deficit sa Vašingtonom kupovinom nafte i gasa. „Rekao sam EU da mora da reši svoj ogroman deficit sa SAD kupovinom naše nafte i gasa u… »
Trump preti EU ako ne kupi više američke nafte i gasa
Bloomberg Adria 20.12.2024
Novoizabrani američki predsednik Donald Trump zapretio je Evropskoj uniji carinama ako njene države članice ne kupe više američke nafte i gasa. "Rekao sam Evropskoj uniji da mora da nadoknadi svoj ogroman deficit sa SAD masovnom kupovinom naše nafte… »
Tramp zapretio Evropi! Nadoknadite to ili…
Vesti online 20.12.2024
Donald Tramp je rekao da će uvesti carine Evropskoj uniji ako blok ne nadoknadi svoj “ogromni” trgovinski deficit sa Sjedinjenim Američkim Državama. – Rekao sam Evropskoj uniji da moraju da nadoknade svoj ogroman deficit sa Sjedinjenim Državama… »
Tramp preti Evropskoj uniji carinama ako ne bude kupovala više američke nafte i gasa
NIN 20.12.2024
Novoizabrani predsednik Donald Tramp upozorio je Evropsku uniju da će njen izvoz biti pogođen američkim carinama ako države članice EU ne budu kupovale više američke nafte i gasa. "Rekao sam Evropskoj uniji da moraju da nadoknade ogroman deficit sa… »
Trump zaprijetio EU: Ne budete li kupovali američku naftu i plin...
SEEbiz 20.12.2024
WASHINGTON - Novoizabrani američki predsjednik Donald Trump poručio je Europskoj uniji da mora smanjiti svoj trgovinski deficit s SAD-om kroz povećani uvoz američke nafte i plina ili će se suočiti s carinama. - Rekao sam Europskoj uniji da moraju… »
Vesti dana »

„Nema straha, to je borba koja traje“: Studenti nastavili marš ka Beogradu (UŽIVO)
Novi magazin pre 3 satajoš 18 povezanih

Grupa prosvetara u protestnoj šetnji od Slavije do centra grada, studenti u blokadi najavili da protest 15. marta nije poslednji (foto, video)
Blic pre 5 satijoš 13 povezanih

Studenti u blokadi: Protest u Beogradu nije "finalni skup", neka niko ne misli da je to kraj
Radio 021 pre 4 satijoš 8 povezanih