Povezane vesti
"Teto, spasite me": Dečak iz škole u Zagrebu poleteo ka slučajnoj prolaznici, drug mu je ležao krvav! (foto/video)
Kurir 20.12.2024
Jedna žena koja se slučajno zatekla ispred škole Prečko u Zagrebu gde je tinejdžer ubio dete (7) i ranio šestoro ljudi kaže da je scena bila jeziva. Njoj je, dok još nije znala šta se dogodilo, nepoznato dete dotrčalo u zagrljaj. - Dete je izletelo iz… »
Dete je dotrčalo i vikalo "Teto, spasite me": Potresna ispovest žene iz Zagreba - Prijatelj krvave glave ostao da leži
Mondo 20.12.2024
Rekao mi je da mu je prijatelj krvave glave i da je ostao da leži. Bilo je u šoku, govori za 24sata Zagrepčanka koja se našla u blizini škole. "Dete je izletelo iz škole plačući. Nisam znala šta se desilo, dotrčalo je do mene i zagrlilo me te vikalo… »
Dete otkrilo kako napadač iz osnovne škole u Zagrebu izgleda: "Teto, spasite me, drug mi je krvav"
Telegraf 20.12.2024
Preporučujemo. Jedna Zagrebčanka danas je imala neprijatan susret sa detetom, koje je nakon napada na osnovnu školu u Zagrebu, pobeglo iz ustanove i doletelo do nje tražeći joj pomoć. Mališan je u agoniji sve do detalja ispričao šta se dešavalo kada je… »
Vesti dana »
Otac Lindzi Von izrekao šokantne reči o povredama svoje ćerke: “Ovo je kraj…”
Telegraf pre 2 satajoš 37 povezanih
Tužioci: Dokazali smo da su Tači i saoptuženi imali i sproveli zločinačku nameru
Beta pre 4 satijoš 44 povezane
Andrej Žakelj posle Zvezde: „Nemam šta da zamerim igračima, borili su se, dali maksimum!“
Hot sport pre 21 minutajoš 33 povezane
Kućni pritvor osumnjičenom za prošlogodišnji napad na novinarsku ekipu N1
Beta pre 11 satijoš 9 povezanih