Povezane vesti

"Teto, spasite me": Dečak iz škole u Zagrebu poleteo ka slučajnoj prolaznici, drug mu je ležao krvav! (foto/video)

"Teto, spasite me": Dečak iz škole u Zagrebu poleteo ka slučajnoj prolaznici, drug mu je ležao krvav! (foto/video)

Kurir pre 17 sati
Jedna žena koja se slučajno zatekla ispred škole Prečko u Zagrebu gde je tinejdžer ubio dete (7) i ranio šestoro ljudi kaže da je scena bila jeziva. Njoj je, dok još nije znala šta se dogodilo, nepoznato dete dotrčalo u zagrljaj. - Dete je… »
Dete je dotrčalo i vikalo "Teto, spasite me": Potresna ispovest žene iz Zagreba - Prijatelj krvave glave ostao da leži

Dete je dotrčalo i vikalo "Teto, spasite me": Potresna ispovest žene iz Zagreba - Prijatelj krvave glave ostao da leži

Mondo pre 19 sati
Rekao mi je da mu je prijatelj krvave glave i da je ostao da leži. Bilo je u šoku, govori za 24sata Zagrepčanka koja se našla u blizini škole. "Dete je izletelo iz škole plačući. Nisam znala šta se desilo, dotrčalo je do mene i zagrlilo me te… »
Dete otkrilo kako napadač iz osnovne škole u Zagrebu izgleda: "Teto, spasite me, drug mi je krvav"

Dete otkrilo kako napadač iz osnovne škole u Zagrebu izgleda: "Teto, spasite me, drug mi je krvav"

Telegraf pre 20 sati
Preporučujemo. Jedna Zagrebčanka danas je imala neprijatan susret sa detetom, koje je nakon napada na osnovnu školu u Zagrebu, pobeglo iz ustanove i doletelo do nje tražeći joj pomoć. Mališan je u agoniji sve do detalja ispričao šta se dešavalo… »

Vesti dana »