Повезане вести

Анкета Загрепчани у сузама, после данашњег безумног напада: "Закључавати све школе. Систем је заказао"

Анкета Загрепчани у сузама, после данашњег безумног напада: "Закључавати све школе. Систем је заказао"

Телеграф 20.12.2024
Препоручујемо. Загрепчани још у неверици покушавају да схвате шта се данас догодило. Петак пред Божић требало је да протекне у свечаној атмосфери али јутрошња дешавања су у потпуности променила афмосферу у престоници. И не само… »
Потресне сцене испред Основне школе Пречко у Загребу: Ватрогасци перу место напада

Потресне сцене испред Основне школе Пречко у Загребу: Ватрогасци перу место напада

Телеграф 20.12.2024
Екипа портала "Телеграф.рс" допутовала је вечерас у Загеб испред Основне школе Пречко где је јутрос дошло до незапамћеног напада када је 19-годишњак ножем убадао децу и учитељицу. У нападу је настрадало једно дете, старо седам… »
Ана Николић отказала наступ у Загребу због страшне трагедије у ОШ

Ана Николић отказала наступ у Загребу због страшне трагедије у ОШ

Телеграф 20.12.2024
Препоручујемо. Наступ који је певачица Ана Николић имала заказан за вечерас, 20. децембра, у једном загребачком клубу је отказан. После страшног злочина која се данас, 20. децембра, догодила у загребачкој школи, тамшња Влада је… »
Познати хрватски фудбалер похађао школу у којој се догодио напад у Загребу, његова порука погађа у срце

Познати хрватски фудбалер похађао школу у којој се догодио напад у Загребу, његова порука погађа у срце

Телеграф 20.12.2024
Препоручујемо. Ужасна вест о нападу ножем у Основној школи Пречко у Загребу потресла је регион, а живот је изгубило дете старо седам година. Најмање седморо особа, највише деце, претрпело је повреде, а нападач стар 19 година је… »
"Питао сам да л' ми је дете живо": Тата Марко огорчен након напада у основној школи, поменуо и Рибникар

"Питао сам да л' ми је дете живо": Тата Марко огорчен након напада у основној школи, поменуо и Рибникар

Телеграф 20.12.2024
Вести са насловне. Марко Сикирица, родитељ детета и представник већа родитеља у ОШ Пречко у којем се данас догодио напад у којем је једно дете изгубило живот, а више њих је повређено, коментарисао је овај догађај који је… »
Напад у школи у Хрватској: Убијено једно дете, у суботу Дан жалости

Напад у школи у Хрватској: Убијено једно дете, у суботу Дан жалости

Време 20.12.2024
Влада Хрватске донела је одлуку о проглашењу суботе, 21. децембра, Даном жалости у Хрватској због трагедије која се догодила у Основној школи Пречко у Загребу када је деветнаестогодишњак оштрим предметом повредио учитељицу и… »
Јавно изрицање пресуде Кецмановићима 30. децембра

Јавно изрицање пресуде Кецмановићима 30. децембра

РТС 20.12.2024
Виши суд у Београду заказао је за 30. децембар у 13 часова изрицање пресуде Владимиру и Миљани Кецмановић, родитељима дечака који је 3. маја 2023. године у ОШ "Владислав Рибникар" пуцајући из пиштоља усмртио деветоро ђака и… »
(Фото) плишане играчке, свеће и порука која боли! Потресне сцене испред школе у Загребу кидају душу: Грађани се окупљају да…

(Фото) плишане играчке, свеће и порука која боли! Потресне сцене испред школе у Загребу кидају душу: Грађани се окупљају да…

Курир 20.12.2024
Грађани су се вечерас окупили на игралишту школе у Пречком, где се јутрос догодио стравичан злочин у ком је младић (19) ножем напао више особа, и том приликом убио дете (7), а повредио више особа. Како преносе тамошњи медији… »
"Видела сам дете на поду у локви крви" Родитељи дрхтавим гласом описали ужасне сцене испред школе у Загребу: "Звали су ме из…

"Видела сам дете на поду у локви крви" Родитељи дрхтавим гласом описали ужасне сцене испред школе у Загребу: "Звали су ме из…

Курир 20.12.2024
Мајка деце која иду у Основну школу "Пречко" огласила се о стравичном нападу који се јутрос догодио у Загребу, у ком је младић (19) ножем напао више особа, и том приликом убио дете (7), а повредио више особа. - Ја сам дошла по… »
Градоначелник Загреба демантовао мајку нападача из школе! Инспекција послата на психијатријску клинику (фото/видео)

Градоначелник Загреба демантовао мајку нападача из школе! Инспекција послата на психијатријску клинику (фото/видео)

Курир 20.12.2024
Министарство здравља потврдило је да је покренуло здравствену инспекцију у Клиници за психијатрију Свети Иван у Јанкомиру, где се наводно лечио 19-годишњак који је у нападу у основној школи данас у Загребу убио седмогодишње… »
Најпотреснија порука испод свеће поред меде испред Основне школе Пречко: "Негде тамо, под облацима..."

Најпотреснија порука испод свеће поред меде испред Основне школе Пречко: "Негде тамо, под облацима..."

Телеграф 20.12.2024
Препоручујемо. На игралишту Основне школе Пречко у Загребу вечерас је запаљено безброј свећа у знак сећања на жртву данашњег незапамћеног напада, када је 19-годишњак упао у школу и ножем напао ђаке и учитељицу. Поред једног… »
Родитељи препричали тренутке ужаса у Загребу: "Видела сам на поду учионице дете, бојала сам се оног најгорег"

Родитељи препричали тренутке ужаса у Загребу: "Видела сам на поду учионице дете, бојала сам се оног најгорег"

Телеграф 20.12.2024
Препоручујемо. Цела Хрватска је у шоку је због трагедије у Пречком. Деветнаестогодишњи нападач с ножем је у јутрос ушао у основну школу, напао ученике и учитељицу. Једно дете је преминуло, више је повређених. Учитељица је… »
"Не знам шта рећи детету које је у Београду изгубило пријатељицу" Николина Пишек након трагедије у Загребу

"Не знам шта рећи детету које је у Београду изгубило пријатељицу" Николина Пишек након трагедије у Загребу

Телеграф 20.12.2024
Препоручујемо. Велика трагедија потресла је у петак Загреб, али и целу Хрватску. Деветнаестогодишњи младић упао је у Основну школу Пречко, где је напао децу и учитељицу. Нажалост, једно дете је преминуло. Многе јавне личности… »
Учитељица рањена док је спасавала ђаке од нападача у Загребу: Избодена је више пута у груди

Учитељица рањена док је спасавала ђаке од нападача у Загребу: Избодена је више пута у груди

Нова 20.12.2024
: У нападу у загребачкој школи у Пречком, у којем је једна девојчица убијена, тешко је рањена 62-годишња учитељица разредне наставе. Како Јутарњи незванично сазнаје, рањена је у тренутку када је покушала да спречи насртај… »
Тужилац тражи максималне казне за оптужене у случају 'Рибникар' у Србији

Тужилац тражи максималне казне за оптужене у случају 'Рибникар' у Србији

Слободна Европа 20.12.2024
Главни тужилац Вишег јавног тужилаштва у Београду Ненад Стефановић затражио је 20. децембра од суда да на максималне законске казне осуди Владимира и Миљану Кецмановић, родитеље дечака који је извршио масовно убиство… »
"Ово јој је била последња генерација": Учитељица рањена кад је покушала да спасе ђаке од нападача у школи у Загребу

"Ово јој је била последња генерација": Учитељица рањена кад је покушала да спасе ђаке од нападача у школи у Загребу

НИН 20.12.2024
У нападу у загребачкој школи у Пречком тешко је рањена учитељица која је покушала да спречи нападача да насрне на ученике. Нападач је у тој школи убио једно дете (7), више ђака и одраслих повредио, као и учитељицу. Реч је о… »
"Тачно је описао злочин, говорио само о својим повредама": Проговорио убица (19) из Загреба, страдало дете у школи

"Тачно је описао злочин, говорио само о својим повредама": Проговорио убица (19) из Загреба, страдало дете у школи

Мондо 20.12.2024
Познато је стање младића који је убио једну, а ранио више особа у школи у Загребу. Данас је у јутарњим часовима младић (19) ушао у Основну школу у Пречком у Хрватској и ножем је убио једну, а ранио је више особа. Троје је… »
Оперисан дечак рањен у загребачкој школи, објављено у каквом је стању

Оперисан дечак рањен у загребачкој школи, објављено у каквом је стању

Еуроневс 20.12.2024
Дечак (15) повређен данас у нападу у Основној школи Пречко, оперисан је у Болници Ребро, није животно угрожен и неће имати никаквих последица од повређивања, речено је из у КБЦ Загреб. "Дечак је након операције смештен на… »
Ана Николић отказала наступ у Загребу због страшне трагедије: Певачица показала солидарност током дана жалости

Ана Николић отказала наступ у Загребу због страшне трагедије: Певачица показала солидарност током дана жалости

Мондо 20.12.2024
Наступ који је певачица Ана Николић имала заказан за вечерас, 20. децембра, у једном загребачком клубу је отказан. После страшног злочина која се данас, 20. децембра, догодио у загребачкој школи, тамшња Влада је одлучила да… »
Покренута инспекција у болници из које је нападач из загребачке школе пуштен: Мајка тврди да је молила лекаре да га лече

Покренута инспекција у болници из које је нападач из загребачке школе пуштен: Мајка тврди да је молила лекаре да га лече

Мондо 20.12.2024
Покренута је инспекција у установи из које је нападач из загребачке школе пуштен. Министарство здравља потврдило је Хини да је покренуло здравствену инспекцију на Клиници за психијатрију Свети Иван на Јанкомиру, где 19-годишњак… »
Лепа Брена потресена због трагедије у Загребу: Огласила се након што је дете (7) страдало у нападу

Лепа Брена потресена због трагедије у Загребу: Огласила се након што је дете (7) страдало у нападу

Телеграф 20.12.2024
Препоручујемо. Рано јутрос страшна трагедија потресла је Загреб и цео регион, након што је у нападу у Основној школи Пречко живот изгубило седмогодишње дете, док су учитељица и неколико ученика повређени. Напад је починио… »
"Говорио је само о својим повредама, једна ствар нас је шокирала": Познато стање убице из школе у Загребу

"Говорио је само о својим повредама, једна ствар нас је шокирала": Познато стање убице из школе у Загребу

Телеграф 20.12.2024
Препоручујемо. У јутарњим сатима је младић (19) ушао у просторије школе и оштрим предметом напао учитељицу и ученике. Једно дете је преминуло, док је троје поврешених ученика упућено у здравствене установе Нападач (19) из… »
Саучешћа поводом трагедије након пуцњаве у школи у Загребу

Саучешћа поводом трагедије након пуцњаве у школи у Загребу

РТВ 20.12.2024
БЕОГРАД - Министарка без портфеља задужена за координацију активности у области родне равноправности, спречавања насиља над женама и економског и политичког оснаживања жена Татјана Мацура упутила је саучешће поводом данашњег… »
Вулин изјавио саучешће породицама поводом напада у Загребу

Бета 20.12.2024
Потпредседник Владе Србије Александар Вулин изјавио је данас саучешће породицама поводом напада у основној школи у Загребу у којем је један ученик убијен, а седам особа повређено. "Нема веће трагедије од смрти детета, а ако је… »
Напад у школи у Загребу, Хрватска завијена у црно: Уживо на Блиц ТВ доносимо најновије информације о трагедији која је…

Напад у школи у Загребу, Хрватска завијена у црно: Уживо на Блиц ТВ доносимо најновије информације о трагедији која је…

Блиц 20.12.2024
Цео регион потресен је стравичним нападом који се догодио јутрос у Основној школи „Пречко“ у Загребу када је, како преносе медији, млађи мушкарац ножем напао више особа, од којих шесторо деце, док је један малишан подлегао… »
Отац ученика из школе у Загребу бесан: "Након масакра у Београду сви су нам говорили да је Хрватска безбедна, дигао бих државу…

Отац ученика из школе у Загребу бесан: "Након масакра у Београду сви су нам говорили да је Хрватска безбедна, дигао бих државу…

Блиц 20.12.2024
Марко Сикирица, родитељ детета и представник савета родитеља у ОШ Пречко, где се данас догодила трагедија, коментарисао је напад ножем. Подсетимо, једно дете је преминуло, а рањено је још троје ученика, учитељица и… »
Укидају се Адвенти, станари насеља у ком се догодила трагедија у Загребу позвали на солидарност: "склонимо божићне украсе"

Укидају се Адвенти, станари насеља у ком се догодила трагедија у Загребу позвали на солидарност: "склонимо божићне украсе"

Блиц 20.12.2024
У насељу Пречко где се данас десио напад унутар основне школе у којем је страдало једно дете старо 7 година, а повређено укупно шест, смењују се мук, сузе, неверица, туга. Комшије и пријатељи деце не могу да се помире да је… »
Избоденој учитељици (62) из Загреба ово је била последња генерација ученика, сад јој се лекари боре за живот: Покушала је да…

Избоденој учитељици (62) из Загреба ово је била последња генерација ученика, сад јој се лекари боре за живот: Покушала је да…

Блиц 20.12.2024
Министарка здравља Хрватске Ирена Хрстић казала је данас да је згрожена нападом у Основној школи Пречко у којем је, како је навела, седмогодишње дете преминуло, а још пет особа рањено, од којих троје деце и двоје одраслих… »
"Учитељица је оживљавала дете": Драматична сведочења о нападу у школи у Загребу, откривено како је преминуо ученик (7)

"Учитељица је оживљавала дете": Драматична сведочења о нападу у школи у Загребу, откривено како је преминуо ученик (7)

Блиц 20.12.2024
Седмогодишње дете је преминуло од повреда задобијених у нападу ножем у основној школи у Загребу, а неколико повређених је ван животне опасности, рекла је министарка здравља Хрватске Ирена Хрстић. - Према информацијама које имам… »

Радио сто плус 20.12.2024
“Нема веће трагедије од смрти детета, а ако је смрт дошла на врху ножа, у одвратном чину лудачког насиља, онда је свет у којем живимо постао још ружније и одвратније место. Нема речи у којима може да се пронађе утеха након… »
Инфлуенсерка објавила преписку са сестрићем који је био у школи у Загребу: "Ја речима не могу описати осећај"

Инфлуенсерка објавила преписку са сестрићем који је био у школи у Загребу: "Ја речима не могу описати осећај"

Мондо 20.12.2024
Позната хрватска инфлуенсерка Морана Мамић огласила се након што се данас у основној школи у Хрватској догодио напад ножем приликом којег је рањено осам особа, а једно дете је изгубило живот. Регион је потресла још једна језива… »
Вучевић изразио саучешће породицама жртава напада у школи у Хрватској

Еуроневс 20.12.2024
Премијер Србије Милош Вучевић изразио је данас у име Владе Србије саучешће Влади и грађанима Хрватске поводом трагедије која се догодила у основној школи у тој земљи, у којој је седмогодишњи ученик убијен, а неколико особа… »
Учитељица (62) рањена у школи у Загребу кад је покушала да заштити децу: Ово јој је била последња генерација ученика, а…

Учитељица (62) рањена у школи у Загребу кад је покушала да заштити децу: Ово јој је била последња генерација ученика, а…

Курир 20.12.2024
У нападу у загребачкој школи у Пречком тешко је рањена 62-годишња учитељица. Рањена је у тренутку када је покушала да спречити насртај нападача на ученике. Реч је о учитељици која је у основној школи у Пречком радила 18… »
"Имамо камере, вештачку интелигенцију, а човек нам уђе у школу!": Исповест узрујаног оца ученика школе у Загребу

"Имамо камере, вештачку интелигенцију, а човек нам уђе у школу!": Исповест узрујаног оца ученика школе у Загребу

Мондо 20.12.2024
Један ученик загребачке Основне школе "Пречко" изгубио је живот, а неколико ученика и једна учитељица су повређени кад их је млађи мушкарац напао оштрим предметом. У стравичном нападу који се догодио у петак у Основној школи… »
Председник Вучић се огласио после злочина у Загребу: Дубоко ме потресла вест о страшном нападу у основној школи! Србија…

Председник Вучић се огласио после злочина у Загребу: Дубоко ме потресла вест о страшном нападу у основној школи! Србија…

Курир 20.12.2024
Председник Србије Александар Вучић рекао је да га је дубоко потресла вест о нападу у основној школи у Загребу. "Дубоко ме потресла вест о страшном нападу у основној школи у Загребу. У овим тешким и болним тренуцима, наше мисли су… »
Познате личности неме због трагедије у Загребу: "Потресена сам монструозношћу" ФОТО

Познате личности неме због трагедије у Загребу: "Потресена сам монструозношћу" ФОТО

Б92 20.12.2024
Масакр у основној школи у Загребу, у којем је једно седмогодишње дете изгубило живот, потресао је читав регион. Многе познате личности јавно су исказале своје саосећање и тугу поводом овог трагичног догађаја. Певачица Наташа… »
Градоначелник Загреба једва говори: Згрожени смо; Цео Загреб је у стању шока

Градоначелник Загреба једва говори: Згрожени смо; Цео Загреб је у стању шока

Б92 20.12.2024
Градоначелник Загреба једва је говорио на ванредној конференцији за медије након напада на ученике и учитељицу Основне школе "Пречко". "Цео Загреб је у стању шока јер се догодио незамислив злочин. Ми смо згрожени", рекао је… »
Светски медији брује о нападу у основној школи у Загребу: Овако су извештавали након стравичног догађаја

Светски медији брује о нападу у основној школи у Загребу: Овако су извештавали након стравичног догађаја

Телеграф 20.12.2024
Препоручујемо. Светски медији пренели су потресне вести из основне школе у Загребу када је 19-годишњи нападач убио седмогодишњака и ранио учитељицу (62) и још неколико малишана у свом крвавом походу. Хрватска је од јутрос… »
Убица убадао дете у врат и леђа: Болница о стању дечака повређеног у нападу у основној школи у Загребу

Убица убадао дете у врат и леђа: Болница о стању дечака повређеног у нападу у основној школи у Загребу

Телеграф 20.12.2024
Препоручујемо. Једно дете, ученик осмог разреда узраста 15 година ког је ножем повредио 19-годишњи нападач у основној школи Пречко, доведен у КБЦ Ребро где је оперисан. Медије је о његовом стању обавестио Драго Пргомет, ПР… »
Марија Шерифовић, Пријовићка, Наташа... Потресан опроштај познатих од детета (7) убијеног у школи у Загребу

Марија Шерифовић, Пријовићка, Наташа... Потресан опроштај познатих од детета (7) убијеног у школи у Загребу

Телеграф 20.12.2024
Препоручујемо. Данас је све потресла трагична вест о нападу на ђаке у једној основној школи у Загребу у Хрватској. У нападу који је починио 19-годишњак, једно дете од седам година је подлегло повредама а једна учитељица и… »
Србија стала уз Хрватску у тешким тренуцима: Још се нисмо опоравили од Рибникара...

Србија стала уз Хрватску у тешким тренуцима: Још се нисмо опоравили од Рибникара...

Телеграф 20.12.2024
Препоручујемо. Напад у Основној школи Пречко у Загребу, у којем је убијено седмогодишње дете, а рањено више малишана и учитељица (62) која је покушала да их спаси, у црно је завио читав регион. Вест о томе да је тинејџер (19)… »
"Знамо колико боли дечија смрт, делимо ваш бол": Вулин изјавио саучешће породицама жртава напада у Загребу

"Знамо колико боли дечија смрт, делимо ваш бол": Вулин изјавио саучешће породицама жртава напада у Загребу

Телеграф 20.12.2024
Препоручујемо. Потпредседник Владе Републике Србије Александар Вулин изјавио је данас саучешће породицама страдалих у инциденту у основној школи у Загребу у којој је један ученик убијен, а више особа повређено. - Нема веће… »

РТВ 20.12.2024
БЕОГРАД - Премијер Србије Милош Вучевић изразио је данас у име Владе Србије саучешће Влади и грађанима Хрватске поводом трагедије која се догодила у основној школи у тој земљи, у којој је седмогодишњи ученик убијен, а неколико… »
Саучешће председника Србије поводом напада у школи у Хрватској

Саучешће председника Србије поводом напада у школи у Хрватској

РТВ 20.12.2024
БЕОГРАД - Председник Србије Александар Вучић изјавио данас саучешће породици седмогодишњег дечака који је убијен у основној школи у Загребу, у нападу 19-годишњег младића ножем, у којем је повређено још троје ученика и једна… »
Напад ножем у Основној школи у Загребу: Дете преминуло, рањено пет особа, 19.годишњи нападач под надзором, министар изнео…

Напад ножем у Основној школи у Загребу: Дете преминуло, рањено пет особа, 19.годишњи нападач под надзором, министар изнео…

Правда 20.12.2024
У загребачкој Основној школи у Пречком данас се догодио напад ножем, преносе хрватски медији. Једно седмогодишње дете је преминуло, пише Вечерњи.хр. Министрица здравства Ирена Хрстић казала је да је згрожена нападом у Основној… »
Северина се огласила поводом убиства дечака у загребачкој школи

Северина се огласила поводом убиства дечака у загребачкој школи

Нова 20.12.2024
: У јутарњим сатима у једној основној школи у загребачком насељу Пречко догодио се напад ножем, у коме је једно дете преминуло, а учитељица тешко рањена, што је ужаснуло све, а огласила се и Северина. Загребачка полиција… »
"Нико нам ништа не говори, мог детета нема, не знам где је": Узнемирени родитељи пред школом у Загребу после напада, бесни…

"Нико нам ништа не говори, мог детета нема, не знам где је": Узнемирени родитељи пред школом у Загребу после напада, бесни…

Блиц 20.12.2024
Млађи мушкарац (19) упао је око 10 сати у школу Пречко у Загребу и оштрим предметом повредио више ученика, од којих је једно дете преминуло, и учитељицу. Увиђај је још у току, када ће, како каже министар полиције Давор… »
"После напада у Београду, Хрватска ништа није урадила": Отац детета из загребачке школе каже да је љут на државу

"После напада у Београду, Хрватска ништа није урадила": Отац детета из загребачке школе каже да је љут на државу

Еуроневс 20.12.2024
Марко Сикирица, родитељ детета и представник већа родитеља у ОШ Пречко, где се данас догодила трагедија, коментарисао је јутрошњи напад ножем у којем је једно дете преминуло, а рањено је још троје ученика, учитељица и… »
"Кроз сузе ми је рекао: 'тетка, на сигурном смо'" Позната инфлуенсерка поделила потресну преписку са сестрићем који иде у…

"Кроз сузе ми је рекао: 'тетка, на сигурном смо'" Позната инфлуенсерка поделила потресну преписку са сестрићем који иде у…

Блиц 20.12.2024
Позната хрватска инфлуенсерка Морана Мамић огласила се након што се данас у основној школи у Хрватској догодио напад ножем приликом којег је рањено осам особа, а једно дете је изгубило живот. Морану је ова вест посебно погодила… »
Након напада ножем у школи у Загребу огласила се Нина Бадрић: Певачица нема од туге и бола: "Потресена сам монструозним и…

Након напада ножем у школи у Загребу огласила се Нина Бадрић: Певачица нема од туге и бола: "Потресена сам монструозним и…

Блиц 20.12.2024
У насељу Пречко у Загребу, у јутарњим сатима, догодио се напад ножем у основној школи. Према новим информацијама, нападач има 19 година, а повређено је укупно осморо особа, укључујући нападача, а једно дете је преминуло. Ова… »
Учитељица (62) рањена кад је покушала да спречи напад на ученике: "Фина и мирна, одлично је радила са децом"

Учитељица (62) рањена кад је покушала да спречи напад на ученике: "Фина и мирна, одлично је радила са децом"

Мондо 20.12.2024
Учитељица у школи у Загребу је рањена јер је покушала да спречи убицу. У нападу у загребачкој школи у Пречком тешко је рањена учитељица (62). Она је, како се незванично сазнаје, рањена када је покушала да спречи напад на… »
Дете (15) оперисано, учитељица на интензивној нези: Нови детаљи о повређенима у загребачкој школи

Дете (15) оперисано, учитељица на интензивној нези: Нови детаљи о повређенима у загребачкој школи

Мондо 20.12.2024
Како преносе хрватски медији, ниједан повређени у загребачкој школи, није у животној опасности. Деца, као и учитељица повређена у нападу ножем у Основној школи Пречко превезена су у загребачке болнице. Двоје их је у Клиници за… »
"Кроз сузе ми је рекао...": Инфлуенсерка објавила преписку са сестрићем који је био у школи у Загребу

"Кроз сузе ми је рекао...": Инфлуенсерка објавила преписку са сестрићем који је био у школи у Загребу

Телеграф 20.12.2024
Препоручујемо. Позната хрватска инфлуенсерка Морана Мамић огласила се након што се данас у основној школи у Хрватској догодио напад ножем приликом којег је рањено осам особа, а једно дете је изгубило живот. Морану је ова вест… »
Фантомка са чудним натписом пронађена код основне школе у Загребу у којој се десио напад: Припадала је убици?

Фантомка са чудним натписом пронађена код основне школе у Загребу у којој се десио напад: Припадала је убици?

Телеграф 20.12.2024
Препоручујемо. Министар унутрашњих послова Давор Божиновић је, након трагедије у загребачкој Основној школи Пречко, казао да је нападач, у којем је једно дете преминуло, а више их је као и учитељица поврешено, бивши 19-годишњи… »
Учитељица (62) рањена покушавајући да спаси децу: Најпотреснији тренуци напада у основној школи у Загребу

Учитељица (62) рањена покушавајући да спаси децу: Најпотреснији тренуци напада у основној школи у Загребу

Телеграф 20.12.2024
Препоручујемо. У нападу у загребачкој школи у Пречком тешко је рањена 62-годишња учитељица разредне наставе. Како незванично сазнаје Јутарњи, рањена је у тренутку када је покушала да спречити нападача на ученике. Реч је о… »

Телеграф 20.12.2024
Препоручујемо. Премијер Србије Милош Вучевић изразио је данас у име Владе Србије саучешће Влади и грађанима Хрватске поводом трагедије која се догодила у основној школи у тој земљи, у којој је седмогодишњи ученик убијен, а… »
Представник родитеља ОШ “Пречко”: Ово је први разред, шта је наредно

Представник родитеља ОШ “Пречко”: Ово је први разред, шта је наредно

Ал Јазеера 20.12.2024
Марко Сикирица, представник родитеља дјеце која похађају Основну школу “Пречко” у Загребу, огорчен је односом полиције и власти. Указује како је нападнут први разред и како се људи више не осјећају сигурно. Један ученик… »
Нападач из школе покушао да изврши самоубиство, полиција га спречила, нови детаљи напада у Загребу

Нападач из школе покушао да изврши самоубиство, полиција га спречила, нови детаљи напада у Загребу

Нова 20.12.2024
: У нападу ножем који се јутрос догодио у Основној школи Пречко у Загребу убијено је једно дете (7), учитељица и шест ученика су повређени. Полиција је потврдила да је нападач 19-годишњак и да је приведен, као и то да је и он… »
Познато ко је нападач који је убадао децу у школи у Загребу

Познато ко је нападач који је убадао децу у школи у Загребу

Нова 20.12.2024
: Бивши ученик основне школе Пречко у Загребу је осумњичен за напад ножем у којем је једно дете (7) убијено, а више њих рањено. Како је накнадно саопштила полиција, нападач је 19-годишњак који је био ученик те школе и који… »
Вучић: Наше мисли су уз породице страдалих у нападу у школи у Загребу и грађане Хрватске

Вучић: Наше мисли су уз породице страдалих у нападу у школи у Загребу и грађане Хрватске

Блиц 20.12.2024
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас у своје и име Србије најискреније саучешће породицама страдалих у инциденту у Основној школи у Хрватској у којој је седмогодишњи ученик убијен, а седам особа повређено. -… »
15-Годишњак на операцији, учитељица на интензивној Најновије информације о стању рањених у нападу у школи у Загребу

15-Годишњак на операцији, учитељица на интензивној Најновије информације о стању рањених у нападу у школи у Загребу

Блиц 20.12.2024
Деца, као и учитељица повређена у нападу ножем у Основној школи Пречко превезена су у загребачке болнице. Двоје их је у Клиници за дечије болести Загреб, а учитељица је смештена у Клиничкој болници Свети Дух. У насељу Пречко у… »
Претукао ђака, а затим започео крвави пир: Убица (19) из Загреба сав у црном улетео у школу, деца ужаснута гледала

Претукао ђака, а затим започео крвави пир: Убица (19) из Загреба сав у црном улетео у школу, деца ужаснута гледала

Блиц 20.12.2024
Једно дете је погинуло, а учитељица и шесторо ученика је повређено у нападу ножем који се догодио јутрос у Основној школи Пречко у Загребу. Полиција је потврдила да је нападач деветнаестогодишњак и да је приведен. У ХРТ-овом… »
"Нападач је побегао у амбуланту сав крвав": Отац девојчице из школе о нападу: Отишао је у вц и нанео себи повреде опасне по…

"Нападач је побегао у амбуланту сав крвав": Отац девојчице из школе о нападу: Отишао је у вц и нанео себи повреде опасне по…

Блиц 20.12.2024
У јутарњим сатима у основној школи у загребачком насељу Пречко догодио се напад ножем. Према информацијама, нападач има 19 година. Једно дете је преминуло од последица повреда. Према извештајима репортера ХРТ ужас је почео… »
"Ради се о бившем ђаку, био је евидентиран као психички болесник": Министар МУП-а открио детаље о нападачу у школи у Загребу…

"Ради се о бившем ђаку, био је евидентиран као психички болесник": Министар МУП-а открио детаље о нападачу у школи у Загребу…

Блиц 20.12.2024
Хрватску и регион данас је потресао злочин у којем је мушкарац стар 19 година упао у школу, а затим ножем напао седморо људи. Од тога је једно дете (7) страдало, једном је живот угрожен, док се за живот боре и наставници у… »
Избоденој учитељици ово била последња генерација ученика: Директорка школе у Загребу данас одлази у пензију

Избоденој учитељици ово била последња генерација ученика: Директорка школе у Загребу данас одлази у пензију

Мондо 20.12.2024
Директорка школе у Загребу у којој је убијено дете иде у пензију. Министарка здравља Ирена Хрстиц́ рекла је данас да је згрожена нападом на ОШ Пречко у којем је, како је навела, смртно страдало седмогодишње дете, а повређено… »
Бивши ученик убио седмогодишње дете у основној школи у Загребу, а ранио петоро ђака и учитељицу

Бивши ученик убио седмогодишње дете у основној школи у Загребу, а ранио петоро ђака и учитељицу

Мој Нови Сад 20.12.2024
Деветнаестогодишњи мушкарац ножем је у Загребу повредио учитељицу и шесторо ученика једне школе, након чега је једно дете преминуло, потврдила је хрватска министарка здравља. Напад се догодио у загребачкој Основној школи… »
Убица из школе у Загребу био евидентиран због психичких сметњи: Децу углавном нападао на ходнику

Убица из школе у Загребу био евидентиран због психичких сметњи: Децу углавном нападао на ходнику

Мондо 20.12.2024
Мушкарац који је убио дете у школи у Загребу је био евидентиран због психичких сметњи. Младић који је убио једно дете и ранио учитељицу и још неколико ђака у Основној школи Пречко у Загребу био је евидентиран због психичких… »
Вучић: Наше мисли су уз породице страдалих у Загребу и грађане Хрватске

Вучић: Наше мисли су уз породице страдалих у Загребу и грађане Хрватске

Еуроневс 20.12.2024
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас у своје и име Србије најискреније саучешће породицама страдалих у инциденту у Основној школи у Хрватској у којој је седмогодишњи ученик убијен, а седам особа повређено. "Дубоко… »
Министарка: У нападу у школи убијено седмогодишње дете, петоро повређених ван животне опасности

Министарка: У нападу у школи убијено седмогодишње дете, петоро повређених ван животне опасности

Нови магазин 20.12.2024
Хрватска министарка здравства Ирена Хрстић изјавила је данас да је згрожена нападом у Загребу у Основној школи Пречко у којем је седмогодишња ученица убијена, а седам особа рањено, деца и двоје одраслих. Она је рекла да је… »
Председник Вучић изразио саучешће поводом напада у основној школи у Хрватској

Председник Вучић изразио саучешће поводом напада у основној школи у Хрватској

РТС 20.12.2024
Председник Србије Александар Вучић изјавио је у своје и име Србије најискреније саучешће породицама страдалих у инциденту у основној школи у Хрватској у којој је седмогодишњи ученик убијен, а седам особа повређено. "Дубоко ме… »
Откривено шта стоји иза убиства у школи у Загребу: Министар објаснио шта је нападач урадио пре годину дана (фото/видео)

Откривено шта стоји иза убиства у школи у Загребу: Министар објаснио шта је нападач урадио пре годину дана (фото/видео)

Курир 20.12.2024
Стравичан инцидент догодио се у Основној школи у Пречком у Загребу, када је тинејџер (19) ножем напао учитељицу и неколико ученика, а ј едно дете је преминуло. Сада је откривено да нападач има историју болести и да у питању… »
Ко је нападач на школу у Загребу: "Бивши ученик, био евидентиран због психичких сметњи"

Ко је нападач на школу у Загребу: "Бивши ученик, био евидентиран због психичких сметњи"

НИН 20.12.2024
Министар унутрашњих послова Хрватске Давор Божиновић саопштио је да је нападач на Основну школу Пречко у Загребу, у којој је убијено седмогодишње дете а рањено пет особа, бивши ученик те школе. Божиновић је навео да убица има… »
Божиновић: Починитељ је био ученик те школе, психички нестабилан

Божиновић: Починитељ је био ученик те школе, психички нестабилан

СЕЕбиз 20.12.2024
ЗАГРЕБ - Млађи мушкарац јутрос је нешто прије 10 сати у ОШ Пречко у Загребу оштрим предметом озлиједио учитељицу и неколико ученика. Једно дијете подлегло је озљедама, још пет особа је озлијеђено, од тога троје дјеце. Сви су… »
Ужас у Хрватској - младић у школи напао ученике и учитеље, једно дете преминуло

Ужас у Хрватској - младић у школи напао ученике и учитеље, једно дете преминуло

Блоомберг Адриа 20.12.2024
У петак ујутру је у ОШ "Пречко" у Загребу млађи мушкарац ножем напао ученике и учитеље те школе. Једно дете је преминуло, док је једна учитељица у животној опасности. Из хрватског министарства здравља су потврдили да је у… »
"Имао је крваво лице, руке и рашчупану косу": Очевидац о нападачу у загребачкој школи, после злочина се сакрио

"Имао је крваво лице, руке и рашчупану косу": Очевидац о нападачу у загребачкој школи, после злочина се сакрио

Мондо 20.12.2024
Очевидац је описао нападача који је ушао у школу у Загребу и повредио ученике и наставницу. Стравичан напад догодио се у основној школи у Загребу. Млађи мушкарац тешко је повредио више људи, једно дете (7) је преминуло… »
Ово су детаљи хаоса у Загребу; Министар полиције саопштио све што полиција зна

Ово су детаљи хаоса у Загребу; Министар полиције саопштио све што полиција зна

Б92 20.12.2024
Хрватски министар унутрашњих послова Давор Божиновић изјавио је, на ванредној конференцији за медије, да је целокупна хрватска јавност потресена нападом у загребачкој школи. Божиновић је навео да је нападач који је јутрос упао у… »
"Дете је умрло у школи током реанимације": Нове информације о повређенима у нападу у основној школи у Загребу

"Дете је умрло у школи током реанимације": Нове информације о повређенима у нападу у основној школи у Загребу

Телеграф 20.12.2024
Препоручујемо. Министарка здравља Ирена Хрстић казала је да је у нападу у Основној школи Пречко седмогодишње дете преминуло, а пет је особа повређено, двоје деце збринуто је у Клиници за дечје болести у Клаићевој и ван су… »
Познато стање нападача у основној школи у Загребу: Бивши ученик извео крвави пир, па покушао самоубиство

Познато стање нападача у основној школи у Загребу: Бивши ученик извео крвави пир, па покушао самоубиство

Телеграф 20.12.2024
Препоручујемо. Један малишан (7) убијен је у крвавом пиру када је 19-годишњи нападач упао у ОШ Пречко у Загребу и ранио више особа међу којима и наставницу. Повређени, међу којима и нападач, распоређени су у различите… »
Убица из основне школе у Загребу био евидентиран због психичких сметњи: Родитељи описали како је почео хорор

Убица из основне школе у Загребу био евидентиран због психичких сметњи: Родитељи описали како је почео хорор

Телеграф 20.12.2024
Препоручујемо. Младић који је убио једно дете и ранио учитељицу и још неколико ђака у Основној школи Пречко у Загребу био је евидентиран због психичких сметњи. Министар унутрашњих послова Давор Божиновић дао је изјаву о… »
Председник Вучић се огласио после стравичног напада у школи у Загребу

Председник Вучић се огласио после стравичног напада у школи у Загребу

Телеграф 20.12.2024
Препоручујемо. Председник Србије Александар Вучић се огласио после стравичног напада у школи у Загребу у ком је страдало и седмогодишње дете. "Дубоко ме потресла вест о страшном нападу у основној школи у Загребу. У овим тешким и… »
Родитељ дјетета из нападнутог разреда: Нису нам хтјели рећи гдје су нам дјеца

Родитељ дјетета из нападнутог разреда: Нису нам хтјели рећи гдје су нам дјеца

СЕЕбиз 20.12.2024
ЗАГРЕБ - Око 9:50 догодио се стравичан напад у основној школи у Пречком, једно је дијете наводно преминуло, а озлијеђено је седам особа, међу њима и учитељица. - Колико знам, нека дјеца су озлијеђена. Учитељица је нападнута, а… »
Прво је у ходнику тукао дечака, а онда упао у разред с првацима: Нови детаљи напада у загребачкој школи

Прво је у ходнику тукао дечака, а онда упао у разред с првацима: Нови детаљи напада у загребачкој школи

Телеграф 20.12.2024
Препоручујемо. Једно дете је преминуло, учитељица и шесторо ученика је повређено у нападу ножем који се догодио јутрос у ОШ Пречко у Загребу. Полиција је потврдила да је нападач био 19-годишњак, који је затим приведен. У… »

Вести дана »