Povezane vesti

Oglasila se majka napadača iz škole u Zagrebu! "Noćima nismo spavali zbog njega - Pre mesec dana mi je oteo telefon, a…

Oglasila se majka napadača iz škole u Zagrebu! "Noćima nismo spavali zbog njega - Pre mesec dana mi je oteo telefon, a…

Kurir 20.12.2024
Majka devetnaestogodišnjeg mladića, koji je izveo krvavi napad u Osnovnoj školi Prečko u Zagrebu, rekla je da noćima nisu spavali zbog straha od njega, i da su pokušavali da mu pomognu, piše portal 24sata.hr. Napadač je ubio sedmogodišnje dete… »
Oglasila se majka mladića ubice iz Zagreba: Noćima nismo spavali od straha jer smo pokušavali da pomognemo bolesnom sinu…

Oglasila se majka mladića ubice iz Zagreba: Noćima nismo spavali od straha jer smo pokušavali da pomognemo bolesnom sinu…

Večernje novosti 20.12.2024
MAJKA 19-godišnjeg napadača, koji je rano jutros izvršio napad u osnovnoj školi u Zagrebu i tom prilikom ubio jedno dete, dok je druge mališane i dve odrasle osobe povredio, rekla je da noćima nisu spavali od straha jer su pokušavali da pomognu… »
"Molila sam doktora da ga ne pušta iz: Bolnice!" Oglasila se majka napadača koji je izbo decu u školi u Zagrebu: Spavali smo…

"Molila sam doktora da ga ne pušta iz: Bolnice!" Oglasila se majka napadača koji je izbo decu u školi u Zagrebu: Spavali smo…

Blic 20.12.2024
"Molila sam doktora da ga ne pušta iz bolnice jer nije za napolje. On ima emocionalno nestabilnu ličnost, uz to ima još dve dijagnoze i sekao se i sve", ispričala je za 24sata majka osumnjičenog za tragičan napad u školi u Prečkom. Rekla je da je… »
Evo kako je napadač (19) govorio o zločinu u školi u Zagrebu: Ovo je zastrašujuće bilo i za lekare

Evo kako je napadač (19) govorio o zločinu u školi u Zagrebu: Ovo je zastrašujuće bilo i za lekare

Telegraf 20.12.2024
Preporučujemo. U jutarnjim satima mladić (19) ušao je u prostorije OŠ Prečko u Hrvatskoj i oštrim predmetom napao učiteljicu i učenike. Jedno dete je preminulo. Napadač (19) je pod policijskom pratnjom u petak dovezen na hitni prijem u bolnicu… »
Napadač iz škole U Zagrebu šokirao lekare: Pokušao da se ubije, spasili ga, a potom u bolnici progovorio (foto/video)

Napadač iz škole U Zagrebu šokirao lekare: Pokušao da se ubije, spasili ga, a potom u bolnici progovorio (foto/video)

Kurir 20.12.2024
Stravična nesreća dogodila se u Osnovnoj školi u Prečkom u Zagrebu, kada je jedan tinejdžer (19) nožem napao učiteljicu i nekoliko učenika. Jedan devojčica je preminula, a napadač je pod policijskom pratnjom dovezen na hitni prijem u bolnicu Sv… »
Majka napadača iz OŠ u Zagrebu: On je emotivno nestabilan i ima još dve dijagnoze

Majka napadača iz OŠ u Zagrebu: On je emotivno nestabilan i ima još dve dijagnoze

Euronews 20.12.2024
Majka napadača iz zagrebačke Osnovne škole "Prečko", koji je napao više osoba pilikom kojeg je jedno dete preminulo, a lekari KBC Sveti duh se bore za život povređene učiteljice, izjavila je novinarima da je njen sin emotivno nestabilna ličnost i… »
Mladić (19) šokirao policajce nakon zločina: Evo kako se ponašao nakon što je ubio devojčicu u školi u Hrvatskoj

Mladić (19) šokirao policajce nakon zločina: Evo kako se ponašao nakon što je ubio devojčicu u školi u Hrvatskoj

Večernje novosti 20.12.2024
U JUTARNjIM satima mladić (19) ušao je u prostorije škole u Hrvatskoj i oštrim predmetom napao učiteljicu i učenike. Prema prikupljenim informacijama, jedno dete je preminulo, dok su troje povređenih učenika upućeni u zdravstvene ustanove. Foto… »
Majka napadača: Bio je na liječenju, doktor ga je pustio da mi brinemo o njemu

Majka napadača: Bio je na liječenju, doktor ga je pustio da mi brinemo o njemu

Al Jazeera 20.12.2024
U jutarnjim satima je 19-godišnji mladić ušao u prostorije škole i oštrim predmetom napao učiteljicu i učenike. Majka napadača iz zagrebačke Osnovne škole “Prečko”, koji je jedno dijete usmrtio, a četvero i učiteljicu povrijedio oštrim… »

RTV 20.12.2024
ZAGREB - Majka napadača iz zagrebačke Osnovne škole Prečko, koji je jedno dete usmrtio, a četiri i učiteljicu povredio oštrim predmetom, izjavila je novinarima da je njen sin emotivno nestabilna ličnost i da je i sama bila njegova žrtva. "On ima… »
Majka napadača: “Bio je na lečenju, molili smo doktora da ga ne pušta”

Majka napadača: “Bio je na lečenju, molili smo doktora da ga ne pušta”

Vesti online 20.12.2024
Majka napadača u zagrebačkoj osnovnoj školi kazala je da noćima nisu spavali od straha, a pokušavali su da mu pomognu. Mladić (19) je u petak ujutro upao u školu i napao decu i učiteljicu. Jedno dete je preminulo – Molila sam doktora da ga ne… »
Jeziva ispovest majke napadača iz Zagreba: Noćima nismo spavali od straha; Molila sam doktora da ga ne pušta

Jeziva ispovest majke napadača iz Zagreba: Noćima nismo spavali od straha; Molila sam doktora da ga ne pušta

B92 20.12.2024
Majka napadača koji je jutros upao u zagrebačku školu "Prečko” i izbo decu, od kojih je jedno stradalo, oglasila se i iznela strašne detalje o svom 19-godišnjem sinu. Kako prenosi hrvatski portal 24sata.hr, majka i ostali ukućani nisu noćima… »
"Plašili smo se, molila sam doktore da ga ne puste sa lečenja": Strašna ispovest majke napadača (19) u školi u Zagrebu

"Plašili smo se, molila sam doktore da ga ne puste sa lečenja": Strašna ispovest majke napadača (19) u školi u Zagrebu

Mondo 20.12.2024
Oglasila se majka napadača koji je izbo đake i nastavnicu u školi. Majka napadača u školi u Zagrebu je rekla da noću nisu spavali od straha, te su pokušali da mu pomognu. Mladić (19) je u petak ujutru upao u školu i napao decu i učiteljicu… »
Majka ubice iz OŠ Prečko u Zagrebu: "Jutros ga je tata odveo u dnevnu bolnicu, noćima smo spavali u strahu"

Majka ubice iz OŠ Prečko u Zagrebu: "Jutros ga je tata odveo u dnevnu bolnicu, noćima smo spavali u strahu"

Telegraf 20.12.2024
Preporučujemo. Majka 19-godišnjeg napadača, koji je rano jutros izvršio napad u osnovnoj školi u Zagrebu i tom prilikom ubio jedno dete, dok je druge mališane i dve odrasle osobe povredio, rekla je da noćima nisu spavali od straha jer su… »

Vesti dana »