Povezane vesti
"Svi treba da se smirimo" Ambasador Hil otvoreno o incidentu sa Đilasom, sankcijama nis-u, opoziciji i odnosima sa Amerikom…
Kurir 20.12.2024
"Mislim da većina Srba želi da vidi Srbiju kao deo Evropske unije (EU), što Sjedinjene Američke Države podržavaju, kao što i svuda u svetu podržavaju ljudska prava i slobodu medija", izjavio je u intervjuu američki ambasador Kristofer Hil i… »
"Svi treba da se smirimo": Hil o incidentu sa Đilasom, sankcijama nis-u i opoziciji: "Ja odlučujem koga treba da vidim"
Blic 20.12.2024
Mislim da većina Srba želi da vidi Srbiju kao deo Evropske unije (EU), što Sjedinjene Američke Države podržavaju, kao što i svuda u svetu podržavaju ljudska prava i slobodu medija, izjavio je u intervjuu američki ambasador Kristofer Hil i… »
Kristofer Hil kao i prošle godine poziva na smirivanje tenzija: Ljudi u politici u Srbiji trebalo bi malo da se smire
Nova 20.12.2024
: Američki ambasador Kristofer Hi nije želeo da komentariše incident i napad predstavnika i pristalica vladajuće stranke na lidera opozicione stranke Dragana Đilasa, ali je naglasio da bi „ljudi u politici“ trebalo malo da se smire. On je u… »
Hil: Ljudi u politici u Srbiji trebalo bi malo da se smire
NIN 20.12.2024
Mislim da većina Srba želi da vidi Srbiju kao deo Evropske unije (EU), što Sjedinjene Američke Države podržavaju, kao što i svuda u svetu podržavaju ljudska prava i slobodu medija, izjavio je u intervjuu FoNetu američki ambasador Kristofer Hil i… »
Hil: Ljudi u politici bi trebalo malo da se smire
Radio 021 20.12.2024
"Mislim da većina Srba želi da vidi Srbiju kao deo Evropske unije, što SAD podržavaju, kao što i svuda u svetu podržavaju ljudska prava i slobodu medija", izjavio je američki ambasador Kristofer Hil. Napomenuo je da, kao strani diplomata, ne može… »
Hil: Ljudi u politici u Srbiji trebalo bi malo da se smire
N1 Info 20.12.2024
"Mislim da većina Srba želi da vidi Srbiju kao deo Evropske unije (EU), što Sjedinjene Američke Države podržavaju, kao što i svuda u svetu podržavaju ljudska prava i slobodu medija", izjavio je u intervjuu FoNetu američki ambasador Kristofer Hil… »
Hil: Ljudi u politici bi trebalo malo da se smire
Danas 20.12.2024
Mislim da većina Srba želi da vidi Srbiju kao deo Evropske unije (EU), što Sjedinjene Američke Države podržavaju, kao što i svuda u svetu podržavaju ljudska prava i slobodu medija, izjavio je u intervjuu FoNetu američki ambasador Kristofer Hil i… »
Vesti dana »
![Uhapšeni bivši poslanik Zoran Zečević i njegov sin! Oglasio se MUP: Inspektore jurili kolima, pa izazvali nesreću, troje…](https://nstatic.net/385/38935385eppicj.jpg)
Uhapšeni bivši poslanik Zoran Zečević i njegov sin! Oglasio se MUP: Inspektore jurili kolima, pa izazvali nesreću, troje završilo sa teškim povredama
Blic pre 3 satajoš 2 povezane
![Srbi iz Srbije ne mogu organizovano autobusom da dođu da glasaju na Kosovu bez dozvole](https://nstatic.net/409/38935409oqklxc.jpg)
Srbi iz Srbije ne mogu organizovano autobusom da dođu da glasaju na Kosovu bez dozvole
Danas pre 4 satijoš 1 povezana
![Privedena žena osumnjičena da je pretila dekanki Filozofskog fakulteta u Nišu: Oglasio se MUP](https://nstatic.net/637/38934637voqswo.jpg)
Privedena žena osumnjičena da je pretila dekanki Filozofskog fakulteta u Nišu: Oglasio se MUP
Blic pre 6 satijoš 1 povezana