Povezane vesti
Milicu je majka ostavila kada je bila dete, a ona je pronašla nakon 27 godina i oprostila joj! "Tvoje suze su mi rekle sve…
Blic 20.12.2024
Milica Stanić (27) nakon 24 godine pronašla je svoju biološku majku. Ova devojka, svoju priču podelila je na društvenoj mreži TikTok, navodeći da je dan kada je srela majku za nju vrlo emotivan i da se nalazi na ivici suza. Milica je na svom Tiktoku… »
"Danas, posle 27 godina, opraštam ti sve!" Milica rasplakala Srbiju: Pronašla majku koja ju je ostavila sa tri godine! Otkrila…
Kurir 20.12.2024
Jedna žena ostavila je pre 27 godina svoju ćerkicu staru tri godine! Nakon 27 godina ostavljena devojka objavila je emotivan video-snimak. Majci je sve oprostila. - Danas sam previše emotivna za bilo šta, bila sam u Gerontološkom centru, gde se nalazi… »
Vesti dana »

Ko ne mora, danas neka ne ide izlazi na sunce Spremite se, kuvanje tek počinje! (foto)
Alo pre 16 minutajoš 6 povezanih

Danas počinje letnji red vožnje u Beogradu: Evo kako ćete najbrže dolaziti do Ade Ciganlije
Blic pre 5 satijoš 3 povezane

(Mapa) detaljan vodič za putovanje automobilom do Tasosa: Evo koji put je najkraći, a koji najjeftiniji i koliko koštaju gorivo i putarine
Blic pre 31 minutajoš 1 povezana

Odluka o otkazima nastavnicama iz Srbobrana doneta, biće objavljena za tri dana
Danas pre 10 satijoš 1 povezana

Viši sud poništio odluku GIK Zaječar: Opozicioni prigovori ponovo u razmatranju
Danas pre 5 satijoš 1 povezana