Povezane vesti
"Draga moja, ostao sam ti sam u kafani" Marko Rokvić se javno obratio Vesni Zmijanac (video)
Kurir 20.12.2024
Sin legendarnog Marinka Rokvića, pevač Marko Rokvić, javno se obratio koleginici Vesni Zmijanac i iznenadio sve. Naime, Marko je sa prijateljima uživao u kafani, te je odlučio da obraduje Vesnu Zmijanac i snimi joj kako cela kafana peva uglas njen veliki… »
(Video) "Draga moja Vesna, ostao sam sam u kafani": Marko Rokvić se javno obratio Vesni Zmijanac i uradio nešto neočekivano
Blic 20.12.2024
Sin legendarnog Marinka Rokvića, pevač Marko Rokvić, javno se obratio koleginici Vesni Zmijanac i iznenadio sve. Naime, Marko je sa prijateljima uživao u kafani, te je odlučio da obraduje Vesnu Zmijanac i snimi joj kako cela kafana peva uglas njen veliki… »
Vesti dana »
Drama, epska borba i poraz koji boli! Jokić promašio šut za pobedu, Nagetsi u produžetku izgubili od Voriorsa: Srbin nije blistao na startu NBA sezone!
Kurir pre 51 minutajoš 20 povezanih
Pljuskovi će danas zasipati Srbiju, evo gde će kada padati iz sata u sat! Ovi delovi su na udaru nevremena
Alo pre 16 minutajoš 12 povezanih
Osmoro povređenih, među njima i deca: Četiri saobraćajne nezgode u Beogradu, Hitna imala pune ruke posla
Blic pre 56 minutajoš 7 povezanih
Ela al-Šamahi o BBC seriji Čovek: 'Da razumemo ko smo i odakle potičemo'
BBC News pre 22 minutajoš 4 povezane