Povezane vesti
"Draga moja, ostao sam ti sam u kafani" Marko Rokvić se javno obratio Vesni Zmijanac (video)
Kurir pre 6 sati
Sin legendarnog Marinka Rokvića, pevač Marko Rokvić, javno se obratio koleginici Vesni Zmijanac i iznenadio sve. Naime, Marko je sa prijateljima uživao u kafani, te je odlučio da obraduje Vesnu Zmijanac i snimi joj kako cela kafana peva uglas njen… »
(Video) "Draga moja Vesna, ostao sam sam u kafani": Marko Rokvić se javno obratio Vesni Zmijanac i uradio nešto neočekivano
Blic pre 9 sati
Sin legendarnog Marinka Rokvića, pevač Marko Rokvić, javno se obratio koleginici Vesni Zmijanac i iznenadio sve. Naime, Marko je sa prijateljima uživao u kafani, te je odlučio da obraduje Vesnu Zmijanac i snimi joj kako cela kafana peva uglas njen… »
Vesti dana »
Partizan izgubio u Istanbulu i pored solidne partije, Efes naneo drugi vezani poraz crno-belima
Danas pre 52 minutajoš 6 povezanih
Otkriveno čime se bavio terorista iz Nemačke Objavljeni detalji o uhapšenom muškarcu, nadležni potvrdili: "Imao je boravišnu vizu, delovao je sam" (foto, video)
Kurir pre 28 minutajoš 6 povezanih
Predsednik Srbije: Država ima „vrstu duga“ u pogledu palata prosvetnih radnika
Danas pre 1 satjoš 2 povezane
Nove informacije o napadaču u školi u Zagrebu: Bio opsednut noževima, a kupovao je i drugo hladno oružje
Danas pre 3 satajoš 1 povezana