Povezane vesti
"Draga moja, ostao sam ti sam u kafani" Marko Rokvić se javno obratio Vesni Zmijanac (video)
Kurir 20.12.2024
Sin legendarnog Marinka Rokvića, pevač Marko Rokvić, javno se obratio koleginici Vesni Zmijanac i iznenadio sve. Naime, Marko je sa prijateljima uživao u kafani, te je odlučio da obraduje Vesnu Zmijanac i snimi joj kako cela kafana peva uglas njen veliki… »
(Video) "Draga moja Vesna, ostao sam sam u kafani": Marko Rokvić se javno obratio Vesni Zmijanac i uradio nešto neočekivano
Blic 20.12.2024
Sin legendarnog Marinka Rokvića, pevač Marko Rokvić, javno se obratio koleginici Vesni Zmijanac i iznenadio sve. Naime, Marko je sa prijateljima uživao u kafani, te je odlučio da obraduje Vesnu Zmijanac i snimi joj kako cela kafana peva uglas njen veliki… »
Vesti dana »

Stručnjaci ne misle da Iran pravi atomsku bombu, ali upozoravaju da bi mogao
Danas pre 10 minutajoš 20 povezanih

IT asocijacija zabrinuta zbog odluke Vlade Srbije o ukidanju podsticaja za poslodavce koji zapošljavaju novonaseljena lica
Biznis.rs pre 35 minutajoš 13 povezanih

(BLOG) U Skupštini rasprava o Zakonu o javnim medijskim servisima i Zakonu o kvalitetu vazduha, rad parlamenta i posle 18h
N1 Info pre 10 minutajoš 26 povezanih

"Srpsko društvo i univerziteti na raskrsnici, vlast igra poteze koji nisu zakoniti": Osmi dan blokade kod Vlade
N1 Info pre 1 satjoš 12 povezanih

Iranski projektili izbjegli Željeznu kupolu i pogodili Tel Aviv i Haifu
Al Jazeera pre 1 satjoš 14 povezanih