Повезане вести

Принцеза Катарина Карађорђевић оперисана од канцера у Америци

Принцеза Катарина Карађорђевић оперисана од канцера у Америци

Блиц 20.12.2024
Принцеза Катарина Карађорђевић успешно је оперисана од рака панкреаса у Универзитетском медицинском центру у Питсбургу (УПМЦ), наводи се у саопштењу Краљевског двора. После лекарских консултација, њен медицински тим је утврдио… »
Принцеза Катарина данас има рак панкреаса, њен муж пре годину дана такође открио опаку болест! Пестолонаследник Александар…

Принцеза Катарина данас има рак панкреаса, њен муж пре годину дана такође открио опаку болест! Пестолонаследник Александар…

Курир 20.12.2024
Вест да је принцеза Катарина Карађорђевић оперисана у САД због карцинома панкреаса, коју је данас саопштио краљевски двор, дошла је на измаку године у којој је саопштено и да престолонаследник Александар болује од карцинома… »
Принцеза Катарина оперисана од рака панкреаса

Принцеза Катарина оперисана од рака панкреаса

Телеграф 20.12.2024
Препоручујемо. Принцеза Катарина Карађорђевић успешно је оперисана од карцинома панкреаса у Универзитетском медицинском центру у Питсбургу (УПМЦ), наводи се у саопштењу Краљевског двора. Након лекарских консултација, њен… »
Принцеза Катарина болује од рака: Оперисана у Питсбургу, огласио се краљевски двор

Принцеза Катарина болује од рака: Оперисана у Питсбургу, огласио се краљевски двор

Мондо 20.12.2024
Принцеза Катарина је оперисана јер је утврђено да има карцином панкреаса. Њено Краљевско Височанство Принцеза Катарина успешно је оперисана због карцинома панкреаса у Универзитетском медицинском центру у Питсбургу (УПМЦ). Након… »
Принцеза Катарина оперисана због карцинома панкреаса у САД: Ово је био веома тежак период, али ја сам јака и одлучна, живот је…

Принцеза Катарина оперисана због карцинома панкреаса у САД: Ово је био веома тежак период, али ја сам јака и одлучна, живот је…

Курир 20.12.2024
Њено краљевско височанство принцеза Катарина успешно је оперисана због карцинома панкреаса у Универзитетском медицинском центру у Питсбургу (УПМЦ). Након детаљних лекарских консултација, њен медицински тим је утврдио да је… »
Принцеза Катарина оперисана у Америци: "Ово је веома тежак период..."

Принцеза Катарина оперисана у Америци: "Ово је веома тежак период..."

Б92 20.12.2024
Њено краљевско височанство принцеза Катарина оперисана је због карцинома панкреаса у Универзитетском медицинском центру у Питсбургу (УПМЦ). Након детаљних лекарских консултација, њен медицински тим је утврдио да је хитна… »

Вести дана »