Povezane vesti

Princeza Katarina Karađorđević operisana od kancera u Americi

Princeza Katarina Karađorđević operisana od kancera u Americi

Blic pre 6 sati
Princeza Katarina Karađorđević uspešno je operisana od raka pankreasa u Univerzitetskom medicinskom centru u Pitsburgu (UPMC), navodi se u saopštenju Kraljevskog dvora. Posle lekarskih konsultacija, njen medicinski tim je utvrdio da je hitna… »
Princeza Katarina danas ima rak pankreasa, njen muž pre godinu dana takođe otkrio opaku bolest! Pestolonaslednik Aleksandar…

Princeza Katarina danas ima rak pankreasa, njen muž pre godinu dana takođe otkrio opaku bolest! Pestolonaslednik Aleksandar…

Kurir pre 7 sati
Vest da je princeza Katarina Karađorđević operisana u SAD zbog karcinoma pankreasa, koju je danas saopštio kraljevski dvor, došla je na izmaku godine u kojoj je saopšteno i da prestolonaslednik Aleksandar boluje od karcinoma prostate. - Njeno… »
Princeza Katarina operisana od raka pankreasa

Princeza Katarina operisana od raka pankreasa

Telegraf pre 6 sati
Preporučujemo. Princeza Katarina Karađorđević uspešno je operisana od karcinoma pankreasa u Univerzitetskom medicinskom centru u Pitsburgu (UPMC), navodi se u saopštenju Kraljevskog dvora. Nakon lekarskih konsultacija, njen medicinski tim je utvrdio… »
Princeza Katarina operisana zbog karcinoma pankreasa u SAD: Ovo je bio veoma težak period, ali ja sam jaka i odlučna, život…

Princeza Katarina operisana zbog karcinoma pankreasa u SAD: Ovo je bio veoma težak period, ali ja sam jaka i odlučna, život…

Kurir pre 8 sati
Njeno kraljevsko visočanstvo princeza Katarina uspešno je operisana zbog karcinoma pankreasa u Univerzitetskom medicinskom centru u Pitsburgu (UPMC). Nakon detaljnih lekarskih konsultacija, njen medicinski tim je utvrdio da je hitna intervencija… »
Princeza Katarina boluje od raka: Operisana u Pitsburgu, oglasio se kraljevski dvor

Princeza Katarina boluje od raka: Operisana u Pitsburgu, oglasio se kraljevski dvor

Mondo pre 8 sati
Princeza Katarina je operisana jer je utvrđeno da ima karcinom pankreasa. Njeno Kraljevsko Visočanstvo Princeza Katarina uspešno je operisana zbog karcinoma pankreasa u Univerzitetskom medicinskom centru u Pitsburgu (UPMC). Nakon detaljnih lekarskih… »
Princeza Katarina operisana u Americi: "Ovo je veoma težak period..."

Princeza Katarina operisana u Americi: "Ovo je veoma težak period..."

B92 pre 8 sati
Njeno kraljevsko visočanstvo princeza Katarina operisana je zbog karcinoma pankreasa u Univerzitetskom medicinskom centru u Pitsburgu (UPMC). Nakon detaljnih lekarskih konsultacija, njen medicinski tim je utvrdio da je hitna intervencija neophodna i… »

Vesti dana »