Povezane vesti

"U mislima sa roditeljima, učiteljicom i decom" Anastasiju Ražnatović pogodila vest tragediji u školi u Zagrebu: Odmah se…

"U mislima sa roditeljima, učiteljicom i decom" Anastasiju Ražnatović pogodila vest tragediji u školi u Zagrebu: Odmah se…

Kurir pre 1 dan
Strašna tragedija jutros je potresla Zagreb i ceo region, nakon što je u napadu u Osnovnoj školi Prečko život izgubilo sedmogodišnje dete, dok su učiteljica i nekoliko učenika povređeni. Napad je počinio devetnaestogodišnji mladić, koji je… »
Influenserkin sestrić bio u školi u Zagrebu u trenutku napada: Preživela agoniju tražeći ga, zvala ga, slala poruke…

Influenserkin sestrić bio u školi u Zagrebu u trenutku napada: Preživela agoniju tražeći ga, zvala ga, slala poruke…

Kurir pre 4 sati
Tragedija koja se dogodila danas u Osnovnoj školi "Prečko" u Zagrebu u Hrvatskoj, kada je sedam osoba povređeno, a jedno dete (7) ubijeno, potresla je region. Na društvenim mrežama se pored brojnih poznatih ličnosti oglasila i influenserka Morana… »
"Svim srcem i dušom sam uz vas" Boban Rajović se oglasio povodom tragedije u Zagrebu, ovo je odmah uradio

"Svim srcem i dušom sam uz vas" Boban Rajović se oglasio povodom tragedije u Zagrebu, ovo je odmah uradio

Kurir pre 5 sati
Boban Rajović odlučio je da otkaže dva nastupa u Hrvatskoj ovog vikenda zbog tragedije koja se desila u Zagrebu, kada je devetnaestogodišnjak izvršio napad u osnovnoj školi i usmrtio sedmogodišnje dete, nekoliko njih ranio, kao i učiteljicu… »
"Danas na Balkanu nije vreme za muziku, već za tišinu i tugu" Ana Nikolić otkazala nastup u Zagrebu pa uputila srceparajuće…

"Danas na Balkanu nije vreme za muziku, već za tišinu i tugu" Ana Nikolić otkazala nastup u Zagrebu pa uputila srceparajuće…

Kurir pre 7 sati
Ana Nikolić imala je zakazan nastup za večeras u Zagebu. Zbog tragedije koja se dogodila u osnovnoj školi, kada je ubijeno jedno dete, on je otkazan. Svoje žaljenje putem društvenih mreža izrazile su brojne javne ličnosti. Podsetimo… »
Ana Nikolić otkazala nastup u Zagrebu posle vesti o stravičnoj tragediji

Ana Nikolić otkazala nastup u Zagrebu posle vesti o stravičnoj tragediji

B92 pre 6 sati
Pevačica Ana Nikiolić neće održati unapred zakazan nastup u Zagrebu, nakon masakra koji se tamo dogodio u jednoj osnovnoj školi. Ana je zbog stravičnog događaja odlučila da otkaže svoj nastup i to saopštila organizatorima, s čim su se oni… »
"Jedno dete se neće veseliti praznicima": Hrvatska pevačica van sebe nakon napada u školi u Zagrebu: "Mislim na roditelje…

"Jedno dete se neće veseliti praznicima": Hrvatska pevačica van sebe nakon napada u školi u Zagrebu: "Mislim na roditelje…

Blic pre 7 sati
U naselju Prečko u Zagrebu, u jutarnjim satima,dogodio se napad nožem u osnovnoj školi prilikom čega je povređeno osam osoba, a jedno dete je preminulo. Povodom tragičnog događaja oglasila se pevačica Ida Prester koja je otkazala svoj večerašnji… »
"Moje dete je izgubilo prijateljicu u takvom napadu u Beogradu": Poznati se oglasili nakon tragedije u školi u Zagrebu: "Srce…

"Moje dete je izgubilo prijateljicu u takvom napadu u Beogradu": Poznati se oglasili nakon tragedije u školi u Zagrebu: "Srce…

Blic pre 7 sati
Danas je u Osnovnoj školi u Prečkom u Zagrebu tinejdžer (19) nožem napao učiteljicu i nekoliko učenika, a jedno dete je podleglo povredama. Brojne javne ličnosti oglasile su se povodom jezivog napada u osnovnoj školi, a pevačica Maja Šuput nije… »
"Videli su krv i stradalu učiteljicu": Majka dece kroz suze opisala scene užasa ispred škole u Zagrebu

"Videli su krv i stradalu učiteljicu": Majka dece kroz suze opisala scene užasa ispred škole u Zagrebu

Mondo pre 8 sati
Za hrvatske medije oglasila se majka čija deca idu u školu u Zagrebu u kojoj je danas ubijeno jedno dete i ranjeno više osoba. Majka dece koja idu u Osnovnu školu "Prečko" oglasila se za hrvatske medije o stravičnom napadu koji se jutros dogodio u… »
"Ne znam kako pogledati roditelje kojima se dete nije vratilo iz škole" Oglasila se Nikolina Pišek o tragediji u Zagrebu…

"Ne znam kako pogledati roditelje kojima se dete nije vratilo iz škole" Oglasila se Nikolina Pišek o tragediji u Zagrebu…

Kurir pre 7 sati
Velika tragedija potresla je u petak Zagreb, ali i celu Hrvatsku. Devetnaestogodišnji mladić upao je u Osnovnu školu Prečko, gde je napao decu i učiteljicu. Nažalost, jedno dete je preminulo. Mnoge javne ličnosti, među kojima i voditeljka Nikolina… »

Vesti dana »