Povezane vesti

Srceparajuća objava Anastasije Ražnatović zbog zločina u Zagrebu: "u mislima sam sa roditeljima, decom…"

Srceparajuća objava Anastasije Ražnatović zbog zločina u Zagrebu: "u mislima sam sa roditeljima, decom…"

Telegraf pre 1 dan
Preporučujemo. Strašna tragedija jutros je potresla Zagreb i ceo region, nakon što je u napadu u Osnovnoj školi Prečko život izgubilo sedmogodišnje dete, dok su učiteljica i nekoliko učenika povređeni. Napad je počinio devetnaestogodišnji… »
Neće da peva ni u drugoj državi: Breskvica zbog zločina u Zagrebu otkazala dva nastupa u Bosni i Hercegovini

Neće da peva ni u drugoj državi: Breskvica zbog zločina u Zagrebu otkazala dva nastupa u Bosni i Hercegovini

Telegraf pre 1 dan
Preporučujemo. Strašan zločin šokirao je jutros Zagreb i region - devetnaestogodišnji mladić upao je u Osnovnu školu Prečko, gde je izvršio brutalan napad na decu i učiteljicu. Nažalost, jedan dečji život je ugašen, dok su učiteljica i… »
"Što pre treba uvesti smrtnu kaznu" Pevači uznemireni zbog zločina u OŠ: "Zagreb je ranjen, a sa njim i mi"

"Što pre treba uvesti smrtnu kaznu" Pevači uznemireni zbog zločina u OŠ: "Zagreb je ranjen, a sa njim i mi"

Telegraf pre 4 sati
Preporučujemo. Današnji dan u Zagrebu jedan je od najtužnijih - devetnaestogodišnji mladić ušao je u Osnovnu školu Prečko i nožem napao decu i učiteljicu. Nažalost, jedno dete je preminulo, dok su učiteljica i nekoliko učenika povređeni… »
Rasta otkazao nastup u znak solidarnosti sa Zagrebom nakon stravičnog zločina: "Naša srca i duše..."

Rasta otkazao nastup u znak solidarnosti sa Zagrebom nakon stravičnog zločina: "Naša srca i duše..."

Telegraf pre 5 sati
Preporučujemo. Jutros je strašan zločin potresao Zagreb i ceo region - devetnaestogodišnji mladić upao je u Osnovnu školu Prečko, gde je napao decu i učiteljicu. Nažalost, jedno dete je preminulo, dok su učiteljica i nekoliko učenika… »
"Neka prestane već jednom!" Barbara Bobak slomljena zbog stravičnog zločina u Zagrebu: Otkazala nastup u Kninu

"Neka prestane već jednom!" Barbara Bobak slomljena zbog stravičnog zločina u Zagrebu: Otkazala nastup u Kninu

Telegraf pre 6 sati
Preporučujemo. Veliki zločin dogodio se jutros u Zagrebu, kada je devetnaestogodišnji mladić upao u Osnovnu školu Prečko i napao decu i učiteljicu. Nažalost, jedno dete je preminulo, dok su učiteljica i nekoliko učenika povređeni. Ovaj… »
"Potresena sam kao majka devojčice koja je vršnjakinja tog deteta": Ana se oglasila nakon otkazivanja koncerta

"Potresena sam kao majka devojčice koja je vršnjakinja tog deteta": Ana se oglasila nakon otkazivanja koncerta

Mondo pre 8 sati
Ana Nikolić se oglasila nakon otkazivanja večerašnjeg nastupa u Zagrebu, pa uputila potresne reči. Zbog jezivog zločina koji se danas desio u školi u Hrvatskoj, nastup koji je Ana Nikolić imala zakazan za večeras, 20. decembra, u jednom… »
"Danas je dan za tišinu i tugu..." Ana Nikolić otkazala nastup u Zagrebu i poslala emotivnu poruku

"Danas je dan za tišinu i tugu..." Ana Nikolić otkazala nastup u Zagrebu i poslala emotivnu poruku

Telegraf pre 8 sati
Preporučujemo. Strašna tragedija potresla je jutros Zagreb i ceo region kada je u napadu u Osnovnoj školi Prečko sedmogodišnje dete izgubilo život, dok su učiteljica i nekoliko učenika povređeni. Napad je počinio 19-godišnji mladić, koji je… »

Vesti dana »