Повезане вести

"Држава ми је уплатила 80 евра, а онда су ми у апотеци саопштили нову одлуку": Ведрана Рудан открила детаље борбе са раком…

"Држава ми је уплатила 80 евра, а онда су ми у апотеци саопштили нову одлуку": Ведрана Рудан открила детаље борбе са раком…

Блиц 20.12.2024
Хрватска књижевница Ведрана Рудан отворено говори о својој борби са опаком болешћу, а сада се огласила након што је од државе добила уплату од 80 евра. Наиме, пензионерима у Хрватској је на рачун легло 80 евра такозване… »
Ведрана открила детаље борбе с раком: "Ништа не каже Срећан Божић као 80 € од државе минус трошак преживљавања "

Ведрана открила детаље борбе с раком: "Ништа не каже Срећан Божић као 80 € од државе минус трошак преживљавања "

Мондо 20.12.2024
Хрватска књижевница Ведрана Рудан отворено говори о својој борби са опаком болешћу, а сада се огласила након што је од државе добила уплату од 80 евра. Пензионерима у Хрватској је на рачун легло 80 евра такозване "божићнице"… »
Држава јој уплатила 80 евра "божићнице", а онда је у апотеци сачекало непријатно изненађење: Ведрана Рудан открила нове…

Држава јој уплатила 80 евра "божићнице", а онда је у апотеци сачекало непријатно изненађење: Ведрана Рудан открила нове…

Курир 20.12.2024
Хрватска књижевница Ведрана Рудан, која је позната по свом искреном и директном ставу, поново је отворила јавну дискусију о друштвеним и политичким темама, овог пута поводом уплате од 80 евра коју су пензионери у Хрватској… »

Вести дана »