Повезане вести
Градска кућа у Новом Саду 'окићена' порукама против власти
Слободна Европа 20.12.2024
На Тргу Слободе у Новом Саду је у петак увече одржан скуп "Ви китите - ми памтимо", на ком је део грађана испред Градске куће оставио поруке упућене власти. Скуп је почео минутом ћутања за 15 страдалих у паду надстрешнице… »
Миша Бачулов позвао на акцију кићења Новог Сада
Радио 021 20.12.2024
"Буди херој" одборника Мише Бачулова организује акцију кићења Новог Сада. Како се наводи у позиву: "Ви китите - ми памтимо". Порука властима је и "довољно сте нас китили". "Позивамо све Новосађане да дођу да окитимо Градску… »
ФОТО и ВИДЕО: Новосађани "окитили" центар, Бачулов позвао на грађанску несполушност после Нове године
Мој Нови Сад 20.12.2024
На Тргу слободе данас је у 20 часова почела акција "кићења" Градске куће коју је организовала група "Буди херој". Окупило се више стотина, можда и до хиљаду грађана, по веома лошем времену – киши и ветру. Већи део платоа испред… »
Бачулов: Од Нове године креће грађанска непослушности и генерални штрајк
Бета 20.12.2024
Од Нове године сви треба да ступимо у грађанску непослушност и у генерални штрајк док се сви захтеви не испуне, поручио је вечерас одборник у Скупштини града Новог Сада Миша Бачулов. На скупу под називом "Нећу да живим у страху"… »
Бачулов: Од Нове године креће грађанска непослушности и генерални штрајк
Радио сто плус 20.12.2024
На скупу под називом “Нећу да живим у страху”, који је организован на Тргу слободе у Новом Саду, Бачулов је поручио и да грађани не желе лажне изборе. Више стотина Новосађана, који су на трг дошли упркос лошем времену и киши… »
ФОТО Грађани остављали поруке испред Градске куће: "Нећу да живим у страху"
Радио 021 20.12.2024
На Тргу слободе вечерас је одржан скуп "Ви китите - ми памтимо" на који је позвао Миша Бачулов, одборник у Скупштини града и председник Удружења "Буди херој". Окупљени грађани донели су поруке које су окачене испред Градске… »
Миша Бачулов позвао на генерални штрајк и грађанску непослушност: Протест грађана у центру Новог Сада ФОТО/ВИДЕО
Нова 20.12.2024
: У центру Новог Сада вечерас је одржан протест који је организовао одборник Миша Бачулов. Окупљени грађани донели су испред Градске куће поруке које су окачене у близини улаза. „Желимо способне, а не подобне“, „Нећу да живим у… »
„Ви китите – ми памтимо“: Скуп у Новом Саду, грађани остављали поруке власти
Н1 Инфо 20.12.2024
На Тргу Слободе у Новом Саду је одржан скуп "Ви китите - ми памтимо", на ком су грађани испред градске куће остављали поруке упућене власти. Скуп који је организовао градски одброник Миша Бачулов почео је минутом ћутања, па… »
„Ви китите – ми памтимо“: Скуп у Новом Саду, грађани остављали поруке власти
Нови магазин 20.12.2024
На Тргу Слободе у Новом Саду је одржан скуп "Ви китите - ми памтимо", на ком су грађани испред градске куће остављали поруке упућене власти. Скуп који је организовао градски одброник Миша Бачулов почео је минутом ћутања, па… »
Вести дана »
Председник Бенина: Спречен покушај државног удара, сви учесници биће кажњени
Еуроневс пре 24 минутајош 31 повезана
Конте је "намазанији" тактичар од Спалетија, Хојлунд је херој, Јуве капитулирао на "Марадони"
Спортске.нет пре 9 минутајош 112 повезане
Партизан везао другу победу без Жељка Обрадовиц́а – Бонга разбио Румуне
Спутник пре 49 минутајош 37 повезаних
"Мора да се отклони претња од треће руске инвазије" Зеленски разговарао са два кључна Трампова човека, па открио детаље
Блиц пре 2 сатајош 51 повезана