Povezane vesti

Gradska kuća u Novom Sadu 'okićena' porukama protiv vlasti

Gradska kuća u Novom Sadu 'okićena' porukama protiv vlasti

Slobodna Evropa 20.12.2024
Na Trgu Slobode u Novom Sadu je u petak uveče održan skup "Vi kitite - mi pamtimo", na kom je deo građana ispred Gradske kuće ostavio poruke upućene vlasti. Skup je počeo minutom ćutanja za 15 stradalih u padu nadstrešnice Železničke stanice u… »
Miša Bačulov pozvao na akciju kićenja Novog Sada

Miša Bačulov pozvao na akciju kićenja Novog Sada

Radio 021 20.12.2024
"Budi heroj" odbornika Miše Bačulova organizuje akciju kićenja Novog Sada. Kako se navodi u pozivu: "Vi kitite - mi pamtimo". Poruka vlastima je i "dovoljno ste nas kitili". "Pozivamo sve Novosađane da dođu da okitimo Gradsku kuću njihovim… »
FOTO i VIDEO: Novosađani "okitili" centar, Bačulov pozvao na građansku nespolušnost posle Nove godine

FOTO i VIDEO: Novosađani "okitili" centar, Bačulov pozvao na građansku nespolušnost posle Nove godine

Moj Novi Sad 20.12.2024
Na Trgu slobode danas je u 20 časova počela akcija "kićenja" Gradske kuće koju je organizovala grupa "Budi heroj". Okupilo se više stotina, možda i do hiljadu građana, po veoma lošem vremenu – kiši i vetru. Veći deo platoa ispred Gradske kuće… »
Bačulov: Od Nove godine kreće građanska neposlušnosti i generalni štrajk

Beta 20.12.2024
Od Nove godine svi treba da stupimo u građansku neposlušnost i u generalni štrajk dok se svi zahtevi ne ispune, poručio je večeras odbornik u Skupštini grada Novog Sada Miša Bačulov. Na skupu pod nazivom "Neću da živim u strahu", koji je… »

Radio sto plus 20.12.2024
Na skupu pod nazivom “Neću da živim u strahu”, koji je organizovan na Trgu slobode u Novom Sadu, Bačulov je poručio i da građani ne žele lažne izbore. Više stotina Novosađana, koji su na trg došli uprkos lošem vremenu i kiši, Bačulov je… »
FOTO Građani ostavljali poruke ispred Gradske kuće: "Neću da živim u strahu"

FOTO Građani ostavljali poruke ispred Gradske kuće: "Neću da živim u strahu"

Radio 021 20.12.2024
Na Trgu slobode večeras je održan skup "Vi kitite - mi pamtimo" na koji je pozvao Miša Bačulov, odbornik u Skupštini grada i predsednik Udruženja "Budi heroj". Okupljeni građani doneli su poruke koje su okačene ispred Gradske kuće. "Želimo… »
Miša Bačulov pozvao na generalni štrajk i građansku neposlušnost: Protest građana u centru Novog Sada FOTO/VIDEO

Miša Bačulov pozvao na generalni štrajk i građansku neposlušnost: Protest građana u centru Novog Sada FOTO/VIDEO

Nova 20.12.2024
: U centru Novog Sada večeras je održan protest koji je organizovao odbornik Miša Bačulov. Okupljeni građani doneli su ispred Gradske kuće poruke koje su okačene u blizini ulaza. „Želimo sposobne, a ne podobne“, „Neću da živim u strahu“… »
„Vi kitite – mi pamtimo“: Skup u Novom Sadu, građani ostavljali poruke vlasti

N1 Info 20.12.2024
Na Trgu Slobode u Novom Sadu je održan skup "Vi kitite - mi pamtimo", na kom su građani ispred gradske kuće ostavljali poruke upućene vlasti. Skup koji je organizovao gradski odbronik Miša Bačulov počeo je minutom ćutanja, pa intoniranjem himne… »

Novi magazin 20.12.2024
Na Trgu Slobode u Novom Sadu je održan skup "Vi kitite - mi pamtimo", na kom su građani ispred gradske kuće ostavljali poruke upućene vlasti. Skup koji je organizovao gradski odbronik Miša Bačulov počeo je minutom ćutanja, pa intoniranjem himne… »

Vesti dana »