Povezane vesti
Gradska kuća u Novom Sadu 'okićena' porukama protiv vlasti
Slobodna Evropa 20.12.2024
Na Trgu Slobode u Novom Sadu je u petak uveče održan skup "Vi kitite - mi pamtimo", na kom je deo građana ispred Gradske kuće ostavio poruke upućene vlasti. Skup je počeo minutom ćutanja za 15 stradalih u padu nadstrešnice Železničke stanice u… »
Miša Bačulov pozvao na akciju kićenja Novog Sada
Radio 021 20.12.2024
"Budi heroj" odbornika Miše Bačulova organizuje akciju kićenja Novog Sada. Kako se navodi u pozivu: "Vi kitite - mi pamtimo". Poruka vlastima je i "dovoljno ste nas kitili". "Pozivamo sve Novosađane da dođu da okitimo Gradsku kuću njihovim… »
FOTO i VIDEO: Novosađani "okitili" centar, Bačulov pozvao na građansku nespolušnost posle Nove godine
Moj Novi Sad 20.12.2024
Na Trgu slobode danas je u 20 časova počela akcija "kićenja" Gradske kuće koju je organizovala grupa "Budi heroj". Okupilo se više stotina, možda i do hiljadu građana, po veoma lošem vremenu – kiši i vetru. Veći deo platoa ispred Gradske kuće… »
Bačulov: Od Nove godine kreće građanska neposlušnosti i generalni štrajk
Beta 20.12.2024
Od Nove godine svi treba da stupimo u građansku neposlušnost i u generalni štrajk dok se svi zahtevi ne ispune, poručio je večeras odbornik u Skupštini grada Novog Sada Miša Bačulov. Na skupu pod nazivom "Neću da živim u strahu", koji je… »
Bačulov: Od Nove godine kreće građanska neposlušnosti i generalni štrajk
Radio sto plus 20.12.2024
Na skupu pod nazivom “Neću da živim u strahu”, koji je organizovan na Trgu slobode u Novom Sadu, Bačulov je poručio i da građani ne žele lažne izbore. Više stotina Novosađana, koji su na trg došli uprkos lošem vremenu i kiši, Bačulov je… »
FOTO Građani ostavljali poruke ispred Gradske kuće: "Neću da živim u strahu"
Radio 021 20.12.2024
Na Trgu slobode večeras je održan skup "Vi kitite - mi pamtimo" na koji je pozvao Miša Bačulov, odbornik u Skupštini grada i predsednik Udruženja "Budi heroj". Okupljeni građani doneli su poruke koje su okačene ispred Gradske kuće. "Želimo… »
Miša Bačulov pozvao na generalni štrajk i građansku neposlušnost: Protest građana u centru Novog Sada FOTO/VIDEO
Nova 20.12.2024
: U centru Novog Sada večeras je održan protest koji je organizovao odbornik Miša Bačulov. Okupljeni građani doneli su ispred Gradske kuće poruke koje su okačene u blizini ulaza. „Želimo sposobne, a ne podobne“, „Neću da živim u strahu“… »
„Vi kitite – mi pamtimo“: Skup u Novom Sadu, građani ostavljali poruke vlasti
N1 Info 20.12.2024
Na Trgu Slobode u Novom Sadu je održan skup "Vi kitite - mi pamtimo", na kom su građani ispred gradske kuće ostavljali poruke upućene vlasti. Skup koji je organizovao gradski odbronik Miša Bačulov počeo je minutom ćutanja, pa intoniranjem himne… »
„Vi kitite – mi pamtimo“: Skup u Novom Sadu, građani ostavljali poruke vlasti
Novi magazin 20.12.2024
Na Trgu Slobode u Novom Sadu je održan skup "Vi kitite - mi pamtimo", na kom su građani ispred gradske kuće ostavljali poruke upućene vlasti. Skup koji je organizovao gradski odbronik Miša Bačulov počeo je minutom ćutanja, pa intoniranjem himne… »
Vesti dana »
Generalni štrajk u fotografijama: Na ulicama Beograda danas i srednjoškolci
Nova ekonomija pre 8 satijoš 25 povezanih
Advokati ispred zgrade Predsedništva: Podrška studentima je totalna obustava rada
Insajder pre 4 satijoš 55 povezanih
Protesti širom Srbije, obustava rada, u Jagodini Vučićev miting
Južne vesti pre 3 satajoš 26 povezanih
Generalni štrajk– studenti ispred RTS-a poručuju: Pustite nas uživo (UŽIVO)
Novi magazin pre 1 satjoš 78 povezanih