Повезане вести
"Фицо ће у понедељак ићи код Путина" Вучић: Тиме се ствари додатно компликују
Курир 20.12.2024
Председник Србије Александар Вучић је рекао да се данас, поред ужаса у Хрватској и Немачкој, десило још лоших ствари. "Данас су се осим ових ужасних догађања, догодиле су се и лоше ствари - потпис украјинског премијера који је… »
Схема која има за циљ уништење СНС-а! Вучић објаснио удар у 9 тачака: "Да Србија буде јадна и послушна каква је била између…
Курир 20.12.2024
Председник Републике Србије Александар Вучић нацртао је вечерас, у гостовању у емисији "Ћирилица", схему која има за циљ уништење Српске напредне странке (СНС). - Под један, то је широкопојасна припрема за напад рушење једне… »
Вучић на табли у студију Хепија цртао „план за уништење СНС“: Од Ђиласа, Дачића, Мајића до Несторовића – ево кога је све…
Нова 20.12.2024
: Председник Србије Александар Вучић представио је вечерас "план за рушење Српске напредне странке" током ког је таргетирао иницијативу "ПроГлас", новинаре, опозиционе политичаре, невладин сектор, Српску академију наука и… »
Вучић о протестима студената: Много хвале Тита, а он је све што су протестовали похапсио, ми то нећемо да радимо
НИН 20.12.2024
Отићи ћу када то сам проценим, за месец, два или годину, када ја то проценим, али не у тренутку оваквих притисака на Србију, рекао је председник Србије Александар Вучић гостујући на ТВ Хепи. Вучић је рекао да су га "кинески… »
Вучић: Припрема се напад на СНС са циљем да Србија више никада не буде самостална и независна
Еуроневс 20.12.2024
Председник Србије Александар Вучић изјавио је вечерас да се припрема напад, односно рушење Српске напредне странке, која је донела озбиљност и одговорност, са циљем да Србија више никада не буде самостална и независна, већ… »
Вести дана »
"Леброн, олади, имаш 40 година": Урлао као никад у животу јер је закуцао преко центра
Мондо пре 55 минутајош 18 повезаних
У деловима Србије магловито и облачно, максимална температура до 14 степени
Н1 Инфо пре 1 сатјош 12 повезаних
ВИДЕО: САД заплениле нафтни танкер Венецуеле, објављен снимак
Радио 021 пре 16 минутајош 12 повезаних
Црвено-бели вечерас гостују у Грацу! Ево где можете да гледате утакмицу Штурм - Црвена звезда!
Курир пре 5 минутајош 15 повезаних