Повезане вести
Сферопулос: Људи нису задовољни са 9-8, ја то не разумем
Спортски журнал 20.12.2024
Кошаркаши Црвене звезде победили су вечерас на свом терену Макаби 81:73 (21:15, 27:18, 12:21, 21:19), у мечу 17. кола Евролиге. Тренер кошаркаша Црвене звезде Јанис Сферопулос рекао је после победе над Макабијем (81:73) да… »
Каташ: Задовољан сам неким минутима
Спортски журнал 20.12.2024
Кошаркаши Црвене звезде победили су вечерас Макаби резултатом 81:73 у мечу 17. кола Евролиге. Није Макаби оно што је био током претходних сезона. Лоша финансијска ситуација, нестабилна безбедносна ситуација учинила је Тел Авив не… »
Боломбој: "Тео ми је рекао да је чудно да странац дође овде..." ВИДЕО
Б92 20.12.2024
Кошаркаш Црвене звезде Џоел Боломбој открио је како се осећа након што му је читава хала скандирала име. Црвено-бели су славили против Макабија у 17. колу Евролиге (81:73), а Боломбој је одиграо добру партију и имао 21 поен и… »
Тренер Макабија после пораза од Звезде честитао, па поменуо рат: "Од тада су се луде ствари догађале..."
Телеграф 20.12.2024
Препоручујемо. Кошаркаши Црвене звезде поразили су Макаби 81:73 у утакмици 17. кола Евролиге и тако дошли до скора 9-8 на крају прве половине такмичења. На конференцији за медије после меча, тренер израелског клуба Одед Каташ… »
Сферопулос побеснео: „Ако нисам довољно добар – ја ћу отићи!“
Хот спорт 20.12.2024
Није му се свидео став јавности! Црвена звезда је вечерас у оквиру 17. кола пред својом публиком играла против Макабија из Тел Авива, а победу је однео домаћи састав – 81:73. Након утакмице помало љут био је грчки тренер на… »
Боломбој за СК: Од Теа знам да овде ретко скандирају име странца
Спорт клуб 20.12.2024
Центар Црвене звезде Џоел Боломбој, најистакнутији у тријумфу домаћих над Макабијем 81:73 у утакмици 17. кола Евролиге у "Београдској арени", истакао је да га испуњава играње пред публиком у главном граду Србије. „На личном… »
Кенан: "Велика ствар за нас, на Партизан са више енергије!"
Спортске.нет 20.12.2024
Играч Звезде Ајзеја Кенан истакао је након меча да је вечерашња победа важна након пораза од Ефеса. "Добра победа за нас, успели смо да се вратимо после пораза доживљеног раније током ове седмице. Свака утакмица је важна, доћи… »
"Отићи ћу ако нисмо добри, не могу да схватим неке ствари": Сферопулос нервозан пред новинарима после победе Звезде
Мондо 20.12.2024
Јанис Сферопулос причао је са новинарима после победе Црвене звезде. Црвена звезда уписала је девету евролигашку победу. После 17 кола је на позитивном скору са 9-8. У београдској Арени савладала је Макаби (81:73). Било је доста… »
Сферопулос: Ја ћу да одем ако нисам добар…
Спорт клуб 20.12.2024
Кошаркаши Црвене звезде имали су успона и падова, од плус 15 стигли су до нуле, а онда су поново успели да се подигну и победе Макаби са 81:73. После 17 одиграних рунди, Звезда има скор 9-8. Изабраници Јаниса Сферопулоса у… »
Јаго после Макабија: "Спремамо се за Партизан - осећа се притисак"
Б92 20.12.2024
Јаго дос Сантос, кошаркаш Црвене звезде, рекао је да се екипа већ спрема за Партизан. Кошаркаши Црвене звезде победили су Макаби резултатом 81:73 у 17. колу Евролиге. У понедељак их очекује дерби АБА лиге против Партизана пред… »
"Важна утакмица за Боломбоја, срећни смо што је ту" ВИДЕО
Б92 20.12.2024
Кошаркаш Црвене звезде Ајзеа Кенан изнео је утиске после победе против Макабија. Звезда је у Београдској арени победила Макаби 81:73 у 17. колу ЕВролиге. Добра победа код куће. Сва утакмица је важна, псолебно након меча са… »
Кошаркаши Црвене звезде победили Макаби, Боломбој и Јаго разгалили "Арену"
Политика 20.12.2024
Кошаркаши Црвене звезде победили су вечерас Макаби резултатом 81:73 у мечу 17. кола Евролиге. Звезда сад има скор 9-8, док је Макаби после петог пораза у низу на 4-13. Најефикаснији у Звезди био је Џоел Боломбој са 17 поена… »
Сферопулос добио провокативно питање на конференцији, па загрмео: "Извините, али ја то стварно не разумем"
Телеграф 20.12.2024
Препоручујемо. Кошаркаши Црвене звезде успели су да победе Макаби из Тел Авива на домаћем терену у утакмици 17. кола Евролиге (81:73) и да се тако попењу на скор 9-8 на половини сезоне у елитном европском такмичењу. Одмах после… »
Боломбој – играч утакмице: „Моје стање још увек није онакво какво је било!“
Хот спорт 20.12.2024
Миљеник Звездине публике! Црвена звезда је вечерас у оквиру 17. кола пред својом публиком играла против Макабија из Тел Авива, а победу је однео домаћи састав – 81:73. Епитет играча утакмица понео је Џоел Боломбој. Амерички… »
"Био сам на штакама, нисам могао да ходам нормално": Боломбој отворио душу пред камерама
Мондо 20.12.2024
Џоел Боломбој био је играч утакмице против Макабија. Џоел Боломбој се вратио и одмах се видело колико је недостајао Црвеној звезди. Носио је екипу на својим плећима, демонстрирао је силу у рекету и био најзаслужнији за победу… »
"Били смо млаки, али смо успели да победимо": Боломбој после победе против Макабија
Вечерње новости 20.12.2024
КОШАРКАШИ Црвене звезде савладали су Макаби у 17. колу Евролиге. Београдски тим славио је резултатом 81:73. ФОТО: Икс/Црвена звезда Прве речи кошаркаша Црвене звезде Џоел Боломбој после победе над Макабијем. - Добар је осећај и… »
Боломбој после Макабија открио како је текао опоравак од повреде: "Нисам могао ни да ходам неко време..."
Телеграф 20.12.2024
Препоручујемо. Кошаркаши Црвене звезде остварили су изузетно важну победу у оквиру 17. кола Евролиге против Макабија из Тел Авива, чиме су се попели на скор 9-8 и вратили у Топ 10 на табели овог такмичења - 81:73. Јунак… »
Сферопулос открио кључ победе, па поручио: "Макаби није екипа против које се игра лак меч..."
Телеграф 20.12.2024
Препоручујемо. Кошаркаши Црвене звезде победили су Макаби 81:73 у мечу 17. кола Евролиге. После меча, тренер црвено-белих Јанис Сферопулос изнео је своје утиске. - Пре свега, ова утакмица је јако битна за нас. Макаби није тим… »
Ерџан Османи одиграо меч каријере против Партизана, па поручио: "Веровали су у мене..."
Телеграф 20.12.2024
Препоручујемо. Кошаркаши Партизана поражени су на гостовању од Ефеса у мечу 17. кола Евролиге После меча, јунак Ефеса Ерџан Османи је истакао тимску игру, а совој учинак је ставио у други план. - Морам да се захвалим својим… »
Боломбој открио како се осећа после повреде: "Нисам могао да ходам, а сада..."
Телеграф 20.12.2024
Препоручујемо. Кошаркаши Црвене звезде доживели су тежак пораз у Истанбулу и следи им поправни код куће против екипе Макабија, а поводом тога је за медије говорио Џоел Боломбој. Истакао је да се осећа добро и да је повреда… »
Вести дана »

Невреме стиже у Србију, спремите се! Ови делови наше земље биће први на удару обилних пљускова, следи и ово
Телеграф пре 59 минутајош 23 повезане