Povezane vesti

Sferopulos: Ljudi nisu zadovoljni sa 9-8, ja to ne razumem

Sferopulos: Ljudi nisu zadovoljni sa 9-8, ja to ne razumem

Sportski žurnal pre 1 dan
Košarkaši Crvene zvezde pobedili su večeras na svom terenu Makabi 81:73 (21:15, 27:18, 12:21, 21:19), u meču 17. kola Evrolige. Trener košarkaša Crvene zvezde Janis Sferopulos rekao je posle pobede nad Makabijem (81:73) da njegova ekipa ima samo dve… »
Kataš: Zadovoljan sam nekim minutima

Kataš: Zadovoljan sam nekim minutima

Sportski žurnal pre 1 dan
Košarkaši Crvene zvezde pobedili su večeras Makabi rezultatom 81:73 u meču 17. kola Evrolige. Nije Makabi ono što je bio tokom prethodnih sezona. Loša finansijska situacija, nestabilna bezbednosna situacija učinila je Tel Aviv ne baš tako… »
Bolomboj: "Teo mi je rekao da je čudno da stranac dođe ovde..." VIDEO

Bolomboj: "Teo mi je rekao da je čudno da stranac dođe ovde..." VIDEO

B92 pre 1 dan
Košarkaš Crvene zvezde Džoel Bolomboj otkrio je kako se oseća nakon što mu je čitava hala skandirala ime. Crveno-beli su slavili protiv Makabija u 17. kolu Evrolige (81:73), a Bolomboj je odigrao dobru partiju i imao 21 poen i šest skokova. "Dobro… »
Trener Makabija posle poraza od Zvezde čestitao, pa pomenuo rat: "Od tada su se lude stvari događale..."

Trener Makabija posle poraza od Zvezde čestitao, pa pomenuo rat: "Od tada su se lude stvari događale..."

Telegraf pre 1 dan
Preporučujemo. Košarkaši Crvene zvezde porazili su Makabi 81:73 u utakmici 17. kola Evrolige i tako došli do skora 9-8 na kraju prve polovine takmičenja. Na konferenciji za medije posle meča, trener izraelskog kluba Oded Kataš istakao je neke dobre… »
Sferopulos pobesneo: „Ako nisam dovoljno dobar – ja ću otići!“

Sferopulos pobesneo: „Ako nisam dovoljno dobar – ja ću otići!“

Hot sport pre 5 sati
Nije mu se svideo stav javnosti! Crvena zvezda je večeras u okviru 17. kola pred svojom publikom igrala protiv Makabija iz Tel Aviva, a pobedu je odneo domaći sastav – 81:73. Nakon utakmice pomalo ljut bio je grčki trener na klupi ‘crveno-belih’… »
Sferopulos: Ja ću da odem ako nisam dobar…

Sferopulos: Ja ću da odem ako nisam dobar…

Sport klub pre 5 sati
Košarkaši Crvene zvezde imali su uspona i padova, od plus 15 stigli su do nule, a onda su ponovo uspeli da se podignu i pobede Makabi sa 81:73. Posle 17 odigranih rundi, Zvezda ima skor 9-8. Izabranici Janisa Sferopulosa u narednoj rundi Evrolige… »
"Otići ću ako nismo dobri, ne mogu da shvatim neke stvari": Sferopulos nervozan pred novinarima posle pobede Zvezde

"Otići ću ako nismo dobri, ne mogu da shvatim neke stvari": Sferopulos nervozan pred novinarima posle pobede Zvezde

Mondo pre 5 sati
Janis Sferopulos pričao je sa novinarima posle pobede Crvene zvezde. Crvena zvezda upisala je devetu evroligašku pobedu. Posle 17 kola je na pozitivnom skoru sa 9-8. U beogradskoj Areni savladala je Makabi (81:73). Bilo je dosta oscilacija tokom meča… »
Kenan: "Velika stvar za nas, na Partizan sa više energije!"

Kenan: "Velika stvar za nas, na Partizan sa više energije!"

Sportske.net pre 5 sati
Igrač Zvezde Ajzeja Kenan istakao je nakon meča da je večerašnja pobeda važna nakon poraza od Efesa. "Dobra pobeda za nas, uspeli smo da se vratimo posle poraza doživljenog ranije tokom ove sedmice. Svaka utakmica je važna, doći do pobede kod… »
Bolomboj za SK: Od Tea znam da ovde retko skandiraju ime stranca

Bolomboj za SK: Od Tea znam da ovde retko skandiraju ime stranca

Sport klub pre 5 sati
Centar Crvene zvezde Džoel Bolomboj, najistaknutiji u trijumfu domaćih nad Makabijem 81:73 u utakmici 17. kola Evrolige u "Beogradskoj areni", istakao je da ga ispunjava igranje pred publikom u glavnom gradu Srbije. „Na ličnom planu osećam da igram… »
Jago posle Makabija: "Spremamo se za Partizan - oseća se pritisak"

Jago posle Makabija: "Spremamo se za Partizan - oseća se pritisak"

B92 pre 5 sati
Jago dos Santos, košarkaš Crvene zvezde, rekao je da se ekipa već sprema za Partizan. Košarkaši Crvene zvezde pobedili su Makabi rezultatom 81:73 u 17. kolu Evrolige. U ponedeljak ih očekuje derbi ABA lige protiv Partizana pred domaćom publikom. O… »
"Važna utakmica za Bolomboja, srećni smo što je tu" VIDEO

"Važna utakmica za Bolomboja, srećni smo što je tu" VIDEO

B92 pre 5 sati
Košarkaš Crvene zvezde Ajzea Kenan izneo je utiske posle pobede protiv Makabija. Zvezda je u Beogradskoj areni pobedila Makabi 81:73 u 17. kolu EVrolige. Dobra pobeda kod kuće. Sva utakmica je važna, psolebno nakon meča sa Efesom", rekao je Kenan… »
Košarkaši Crvene zvezde pobedili Makabi, Bolomboj i Jago razgalili "Arenu"

Košarkaši Crvene zvezde pobedili Makabi, Bolomboj i Jago razgalili "Arenu"

Politika pre 5 sati
Košarkaši Crvene zvezde pobedili su večeras Makabi rezultatom 81:73 u meču 17. kola Evrolige. Zvezda sad ima skor 9-8, dok je Makabi posle petog poraza u nizu na 4-13. Najefikasniji u Zvezdi bio je Džoel Bolomboj sa 17 poena, Jago dos Santos je dao… »
Sferopulos dobio provokativno pitanje na konferenciji, pa zagrmeo: "Izvinite, ali ja to stvarno ne razumem"

Sferopulos dobio provokativno pitanje na konferenciji, pa zagrmeo: "Izvinite, ali ja to stvarno ne razumem"

Telegraf pre 5 sati
Preporučujemo. Košarkaši Crvene zvezde uspeli su da pobede Makabi iz Tel Aviva na domaćem terenu u utakmici 17. kola Evrolige (81:73) i da se tako popenju na skor 9-8 na polovini sezone u elitnom evropskom takmičenju. Odmah posle meča je trener… »
Bolomboj – igrač utakmice: „Moje stanje još uvek nije onakvo kakvo je bilo!“

Bolomboj – igrač utakmice: „Moje stanje još uvek nije onakvo kakvo je bilo!“

Hot sport pre 6 sati
Miljenik Zvezdine publike! Crvena zvezda je večeras u okviru 17. kola pred svojom publikom igrala protiv Makabija iz Tel Aviva, a pobedu je odneo domaći sastav – 81:73. Epitet igrača utakmica poneo je Džoel Bolomboj. Američki centar odigrao je… »
"Bio sam na štakama, nisam mogao da hodam normalno": Bolomboj otvorio dušu pred kamerama

"Bio sam na štakama, nisam mogao da hodam normalno": Bolomboj otvorio dušu pred kamerama

Mondo pre 6 sati
Džoel Bolomboj bio je igrač utakmice protiv Makabija. Džoel Bolomboj se vratio i odmah se videlo koliko je nedostajao Crvenoj zvezdi. Nosio je ekipu na svojim plećima, demonstrirao je silu u reketu i bio najzaslužniji za pobedu protiv Makabija… »
"Bili smo mlaki, ali smo uspeli da pobedimo": Bolomboj posle pobede protiv Makabija

"Bili smo mlaki, ali smo uspeli da pobedimo": Bolomboj posle pobede protiv Makabija

Večernje novosti pre 6 sati
KOŠARKAŠI Crvene zvezde savladali su Makabi u 17. kolu Evrolige. Beogradski tim slavio je rezultatom 81:73. FOTO: Iks/Crvena zvezda Prve reči košarkaša Crvene zvezde Džoel Bolomboj posle pobede nad Makabijem. - Dobar je osećaj i najbitnije je da… »
Bolomboj posle Makabija otkrio kako je tekao oporavak od povrede: "Nisam mogao ni da hodam neko vreme..."

Bolomboj posle Makabija otkrio kako je tekao oporavak od povrede: "Nisam mogao ni da hodam neko vreme..."

Telegraf pre 6 sati
Preporučujemo. Košarkaši Crvene zvezde ostvarili su izuzetno važnu pobedu u okviru 17. kola Evrolige protiv Makabija iz Tel Aviva, čime su se popeli na skor 9-8 i vratili u Top 10 na tabeli ovog takmičenja - 81:73. Junak crveno-belih bio je Džoel… »
Sferopulos otkrio ključ pobede, pa poručio: "Makabi nije ekipa protiv koje se igra lak meč..."

Sferopulos otkrio ključ pobede, pa poručio: "Makabi nije ekipa protiv koje se igra lak meč..."

Telegraf pre 6 sati
Preporučujemo. Košarkaši Crvene zvezde pobedili su Makabi 81:73 u meču 17. kola Evrolige. Posle meča, trener crveno-belih Janis Sferopulos izneo je svoje utiske. - Pre svega, ova utakmica je jako bitna za nas. Makabi nije tim protiv kojeg se igra… »
Erdžan Osmani odigrao meč karijere protiv Partizana, pa poručio: "Verovali su u mene..."

Erdžan Osmani odigrao meč karijere protiv Partizana, pa poručio: "Verovali su u mene..."

Telegraf pre 7 sati
Preporučujemo. Košarkaši Partizana poraženi su na gostovanju od Efesa u meču 17. kola Evrolige Posle meča, junak Efesa Erdžan Osmani je istakao timsku igru, a sovoj učinak je stavio u drugi plan. - Moram da se zahvalim svojim saigračima jer su… »
Bolomboj otkrio kako se oseća posle povrede: "Nisam mogao da hodam, a sada..."

Bolomboj otkrio kako se oseća posle povrede: "Nisam mogao da hodam, a sada..."

Telegraf pre 20 sati
Preporučujemo. Košarkaši Crvene zvezde doživeli su težak poraz u Istanbulu i sledi im popravni kod kuće protiv ekipe Makabija, a povodom toga je za medije govorio Džoel Bolomboj. Istakao je da se oseća dobro i da je povreda kolena iza njega, ali… »

Vesti dana »