Povezane vesti
"Mama, to sam mogao biti ja": Potresno svedočenje majke deteta posle ubistva u u školi u Zagrebu (foto)
Kurir 21.12.2024
Suzana, majka đaka koji pohađa školu u blizini škole u zagrebačkom naselju Prečko, koja je u petak postala poprište nezapamćene tragedije u kojoj je sedmogodišnje dete izgubilo život, a više osoba povređeno u napadu 19-godišnjaka nožem… »
Interventna čuva kuću napadača iz škole u Zagrebu: Otkriveno je i kome pripada dom u kojem je maltretirao celu porodicu…
Kurir 21.12.2024
Pripadnici interventne policije čuvaju porodičnu kuću u kojoj je živeo tinejdžer (19) koji se tereti da je u zagrebačkoj školi u naselju Prečko ubio jednog đaka (7) i ranio još četvoro. Kuća pripada njegovom ocu, a njegova majka je ranije… »
Oglasila se majka napadača iz škole u Zagrebu! "u velikom smo šoku!" Otkrila je u kakvom je stanju njen sin (foto)
Kurir 21.12.2024
Majka tinejdžera (19) koji se tereti da je ubio prvaka i za još četiri teška ubistva u pokušaju u koli u zagrebačkom naselju Prečko ponovo je otvorila dušu. Ona je juče rekla da je njen sin imao tri dijagnoze, te tvrdila da nisu hteli da ga… »
Nove informacije o napadaču u školi u Zagrebu: Bio opsednut noževima, a kupovao je i drugo hladno oružje
Danas 20.12.2024
Devetnaestogodišnji napadač koji je danas u OŠ Prečko ubio dete od 7 godina i ranio još troje učenika i učiteljicu lečio se zbog psihičkih problema, a navodno je bio i opsednut noževima. Kako saznaje RTL, ubica je bio opsednut noževima i… »
Otvorena istraga o lečenju optuženog za napad u školi u Zagrebu
Danas 20.12.2024
Ministarstvo zdravstva Hrvatske pokrenulo je zdravstvenu inspekciju u Klinici za psihijatriju Sveti Ivan u Jankomiru gde se, navodno, lečio 19-godišnjak koji je danas u napadu u osnovnoj školi ubio sedmogodišnje dete, a ranio još nekoliko učenika i… »
Vesti dana »
Protestni odbor advokata reagovao na ograđivanje Advokatske komore Srbije od najavljenog protesta ispred zgrade RTS-a
Danas pre 1 satjoš 1 povezana
Željko Obradović posle pobede nad Virtusom: Posao mi je da budem ljut
Danas pre 44 minutajoš 1 povezana
Amnesti: Trampov plan za Gazu zapaljiv, nečuven i sramotan, krši međunarodno pravo
Blic pre 2 satajoš 2 povezane
"Gastoz mamin: Dečko?" Prva izjava sina Keti o "Eliti" i Nenadu, o Anđeli žestoko: "Ona je delulu žena"
Blic pre 8 minutajoš 1 povezana