Povezane vesti
"Zapostavila sam svoj život, molila sam oca...": Indi besna nakon raskida sa Zoranom, rešila da progovori o svemu
Mondo 21.12.2024
Indi se ne zaustavlja nakon raskida sa Marjanovićem. Pevačica Indi Aradinović i Zoran Marjanović, kompozitor i suprug tragično preminule pevačice Jelene Marjanović, okončali su vezu koja je napravila letos bum u Srbiji. Nakon raskida, pevačica je otkrila… »
"Pokušavala sam da prodam zoranovu kuću za 500.000 evra" Indi otkrila sve o odnosu sa Marjanovićem: "Spavao je do 3 popodne i…
Blic 20.12.2024
Pevačica Indira Indi Aradinović i Zoran Marjanović su raskinuli, a pevačica je sada otkrila da je pokušavala da mu pomogne i proda njegov porodični dom u Borči, a kako prenose domaći mediji, ona nije tražila kupce samo kod nas, već i u instranstvu. Indi… »
Vesti dana »
Studentska akcija „Raspiši pobedu“: Prikupljanje potpisa na više lokacija (FOTO)
Šabačke novosti pre 52 minutajoš 52 povezane
Smrt Brižit Bardo, svetske zvezde koja je veliki deo života posvetila pravima životinja
Beta pre 22 minutajoš 46 povezanih
UŽIVO Izbori na Kosovu i Metohiji, najveća izlaznost ubedljivo u srpskim sredinama
Sputnik pre 7 minutajoš 46 povezanih
Zelenski: Konačno obezbeđivanje mira zavisiće od partnera Kijeva
Politika pre 12 minutajoš 26 povezanih