Povezane vesti
Đurišić blizu dabl-dabl učinka
B92 pre 37 minuta
Nekadašnji košarkaš Mege Nikola Đurišić je odigrao dobru partiju za Koledž Park Skajokse. Đurišić je upisao 13 poena uz devet asistencija, ali njegov tim nije uspeo da pobedi Mejn Seltikse (116:110). Deluje da srpski košarkaš, koji je ove… »
Fenomenalna partija Nikole đurišića: Srpski as flertovao sa dabl-dabl učinkom! (video)
Hot sport pre 1 sat
Raduje njegova sve bolja forma! Nedavno oporavljeni od povrede, srpski košarkaš Nikola Đurišić trenutno se trudi da kroz razvojni tim Atlanta Hoksa, College Park Skyhawks, izbori šansu za nastup u NBA ligi. U poslednjem meču protiv Maine Celticsa… »
Bolomboj: Sjajan osećaj kad „Arena” skandira moje ime
Sportski žurnal pre 1 sat
„Teo je rekao da je retkost da stranac dođe ovde i „osvoji” navijače i grad”. Crvena zvezda je pobedila Makabi u 17. kolu Evrolige (81:73), zahvaljujući i dobroj igri Bolomboja začinjenoj sa 21 košem i šest skokova. - Malopre su me pitali… »
Meč karijere Nikole Đurišića u Americi
Sportske.net pre 1 sat
Srpski košarkaš Nikola Đurišić odigrao je najbolju partiju u sezoni noseći dres Koledž park Skajhouksa. Njegova adaptacaja u Sjeidnjenim Američkim Državama i dalje traje, a on se kali noseći dres razvojnog tima Atlanta Houksa i nastupa u… »
Daum nahvalio saigrače: „Jago je zaustavio njihov momentum, Gidraitis je istupio!“ (video)
Hot sport pre 4 sati
Sa puno respekta govori o svojim saigračima! Crvena zvezda je večeras u okviru 17. kola pred svojom publikom igrala protiv Makabija iz Tel Aviva, a pobedu je odneo domaći sastav – 81:73. U momentima kada je Makabi pravio veliku seriju u trećem… »
Bolomboj emotivan: „Teo mi je rekao da je retkost da stranac osvoji navijače i grad!“ (video)
Hot sport pre 5 sati
Zaista postoji posebna konekcija između njega i navijača! Crvena zvezda je večeras u okviru 17. kola pred svojom publikom igrala protiv Makabija iz Tel Aviva, a pobedu je odneo domaći sastav – 81:73. Bolomboj za Meridian sport – Teo mi je rekao da… »
Nedović nakon Makabija: „Užas, nema ništa gore bukvalno!“ (video)
Hot sport pre 5 sati
Nije im bilo lako tokom trećeg perioda! Crvena zvezda je večeras u okviru 17. kola pred svojom publikom igrala protiv Makabija iz Tel Aviva, a pobedu je odneo domaći sastav – 81:73. Nakon nešto lošije partije protiv Anadolu Efesa, Nemanja Nedović… »
Kenan o bolomboju: „Lepo je imati ga na parketu!“
Hot sport pre 6 sati
Kada ima svoje veče, teško ga je zaustaviti! Crvena zvezda je večeras u okviru 17. kola pred svojom publikom igrala protiv Makabija iz Tel Aviva, a pobedu je odneo domaći sastav – 81:73. Dosta raspoloženiji nego protiv Anadolu Efesa bio je Ajzea… »
Vesti dana »
Mi štitimo Evropu od onoga što se dogodilo U Magdeburgu: Posle pokolja u Nemačkoj oglasio se Orban - "Kažnjavaju nas sa milion evra dnevno zbog toga"
Kurir pre 37 minutajoš 52 povezane
Nastavljene studentske blokade: Održana još jedna akcija "Zastani, Srbijo"
NIN pre 26 minutajoš 39 povezanih
Nikola iz kaluđerice ubijen sa tri hica: Dva ga pogodila u glavu, jedan u vrat, nije mu bilo spasa (foto, video)
Blic pre 25 minutajoš 44 povezane