Povezane vesti
"Stajali su na kiši i gledali me razrogačenih očiju" Potresna poruka profesorke Ljiljane nakon horora u Zagrebu: Izvela sam…
Kurir 21.12.2024
Lilijana Radobuljac, profesorka hrvatskog jezika i književnosti Tehničke škole Nikole Tesle u Vukovaru, koja je ušla među školske legende zbog strasti prema poslu, kao i zbog svojih britkih kritika upućenih političarima (ne samo ministrima obrazovanja)… »
Potresna poruka profesorke Ljiljane nakon tragedije u Zagrebu: "Stajali su na kiši i gledali me razrogačenih očiju"
Mondo 21.12.2024
"Nema sam danas. I nemam rešenje. Mogu samo zagrliti školu Prečko. I ćutati", napisala je Lilijana Radobuljac. Lilijana Radobuljac, profesorka hrvatskog jezika i književnosti Tehničke škole Nikole Tesle u Vukovaru, koja je ušla među školske legende zbog… »
Vesti dana »

Toplotni talas u Srbiji: visoke temperature i upozorenja RHMZ do 17. avgusta
Naslovi.ai pre 15 minutajoš 35 povezanih

Predstojeći samit Trampa i Putina na Aljasci: test za mir u Ukrajini i reakcije međunarodne zajednice
Naslovi.ai pre 25 minutajoš 38 povezanih

Za Izrael i novinari legitimna meta – ubijena cela ekipa Al Džazire, među njima i dobitnik Pulicera
RTS pre 1 satjoš 19 povezanih

Univerzitet u Beogradu: U prvom roku upisana 10.984 studenta, preostalo 4.325 mesta
RTV pre 2 satajoš 18 povezanih