Povezane vesti
Škundrić za „Svet i mi“: Haški tribunal nije ispunio svoju svrhu, slučaj „Oluja“ primer gde je zakazao (VIDEO)
Insajder 21.12.2024
Pre sedam godina završen je rad Međunarodnog krivičnog suda za bivšu Jugoslaviju, poznatijeg kao Haški tribunal. Asistent u nastavi na Katedri za krivično pravo Pravnog fakulteta u Beogradu Aleksa Škundrić, ocenio je u emisiji „Svet i mi“ na… »
Haški tribunal - sedam godina od prestanka rada (VIDEO)
Insajder 21.12.2024
Uz svečanu ceremoniju, pre sedam godina završen je rad Međunarodnog krivičnog suda za bivšu Jugoslaviju, poznatijeg kao Haški tribunal. Taj sud Ujedinjenih nacija osnovan je usred ratova na prostoru bivše Jugoslavije, a njegovim osnivanjem - kako… »
Vesti dana »

Ministar unutrašnjih poslova Srbije: Proizvođač kaže da zvučni top nije upotrebljen u Beogradu
Beta pre 28 minutajoš 3 povezane

Ima topa-nema topa, u magacinu je, u stvari pored Skupštine: Dačić danima ne može da se dogovori sam sa sobom
Danas pre 52 minutajoš 2 povezane

Poginuli bračni par i još jedna osoba: Detalji stravičnog sudara kod Melenaca: Dva automobila potpuno izgorela, traktor smrskan, oglasio se i MUP (foto, video)
Blic pre 3 satajoš 1 povezana

Kecmanović pobedio u prvom kolu mastersa u Majamiju, srpski teniser u drugoj rundi protiv petog nosioca
Danas pre 52 minutajoš 2 povezane