Povezane vesti
Škundrić za „Svet i mi“: Haški tribunal nije ispunio svoju svrhu, slučaj „Oluja“ primer gde je zakazao (VIDEO)
Insajder 21.12.2024
Pre sedam godina završen je rad Međunarodnog krivičnog suda za bivšu Jugoslaviju, poznatijeg kao Haški tribunal. Asistent u nastavi na Katedri za krivično pravo Pravnog fakulteta u Beogradu Aleksa Škundrić, ocenio je u emisiji „Svet i mi“ na Insajder… »
Haški tribunal - sedam godina od prestanka rada (VIDEO)
Insajder 21.12.2024
Uz svečanu ceremoniju, pre sedam godina završen je rad Međunarodnog krivičnog suda za bivšu Jugoslaviju, poznatijeg kao Haški tribunal. Taj sud Ujedinjenih nacija osnovan je usred ratova na prostoru bivše Jugoslavije, a njegovim osnivanjem - kako piše na… »
Vesti dana »
Vučić: Država ne planira da se odrekne većinskog vlasništva u Namenskoj, iako ima više ponuda
Beta pre 2 satajoš 28 povezanih
Da li su ovo osumnjičeni za svirepo ubistvo u Čačku: Policija pregleda sigurnosne snimke - čekićem po glavi do smrti udaran muškarac (58) (FOTO)(VIDEO)
RINA pre 29 minutajoš 32 povezane
Kancelar Merc isključio mogućnost učestvovanja Nemačke u ratu protiv Irana
Beta pre 1 satjoš 35 povezanih
"Ne damo vam Akademiju": U utorak javni čas ispred Galerije AUNS, pokrenute peticije za očuvanje dva prostora koje koriste studenti i profesori
Moj Novi Sad pre 7 satijoš 11 povezanih
Šon Pen, večiti holivudski buntovnik: Dobio Oskara, ali otišao u Ukrajinu
Nedeljnik pre 7 satijoš 65 povezanih