Povezane vesti

Ministarka razgovarala sa ubicom iz škole Prečko: Telegraf ispred bolnice u kojoj se leče ranjena deca

Ministarka razgovarala sa ubicom iz škole Prečko: Telegraf ispred bolnice u kojoj se leče ranjena deca

Telegraf 21.12.2024
Preporučujemo. Ekipa Telegraf.rs nalazi se ispred bolnice u Klaićevoj u Zagrebu, gde je trenutno konferencija za medije nakon napada u školi Prečko u kojem je ubijeno dete (7). Irena Hrstić, ministarka zdravlja, rekla je da su jutros oko 9 sati… »
Napadač na prvake i učiteljicu u školi u Zagrebu je na operaciji! Pokušao da se ubije, evo šta kažu iz bolnice (foto)

Napadač na prvake i učiteljicu u školi u Zagrebu je na operaciji! Pokušao da se ubije, evo šta kažu iz bolnice (foto)

Kurir 21.12.2024
Tinejdžer (19) koji je pokušao da se ubije juče nakon što je izbo đake i učiteljicu u osnovnoj školi u Zagrebu nalazi se na operaciji! On je nakon krvavog pira u školi otišao u obližnji dom zdravlja, zatvorio se u toalet i izbo se nožem… »
“Svi su dobro i van životne opasnosti“: Hrvatska ministarka o povređenima u školi u Zagrebu

“Svi su dobro i van životne opasnosti“: Hrvatska ministarka o povređenima u školi u Zagrebu

Nedeljnik 21.12.2024
Ministarka zdravlja Hrvatske Irena Hrstić rekla je da su svi, koji su bili žrtve napada 19-godišnjaka u osnovnoj školi u Novom Zagrebu dobro i van životne opasnosti. “Svi su dobro i van životne opasnosti. Pacijent na Rebru je operisan i sve je… »
Hrvatska ministarka o povređenima u školi u Zagrebu: Svi su dobro, razgovarala sam i sa ubicom

Hrvatska ministarka o povređenima u školi u Zagrebu: Svi su dobro, razgovarala sam i sa ubicom

N1 Info 21.12.2024
Ministarka zdravlja Hrvatske Irena Hrstić rekla je da su svi, koje je juče 19-godišnjak izbo nožem u osnovnoj školi u Novom Zagrebu dobro i van životne opasnosti. “Svi su dobro i van životne opasnosti. Pacijent na Rebru je operisan i sve je… »
Dan nakon brutalnog napada u kom je ubijeno dete potresan prizor ispred škole Prečko: Zastave na pola koplja

Dan nakon brutalnog napada u kom je ubijeno dete potresan prizor ispred škole Prečko: Zastave na pola koplja

Telegraf 21.12.2024
Preporučujemo. Dan nakon brutalnog napada u Osnovnoj školi Prečko u Zagrebu, u kojem je ubijeno dete (7), a učiteljica i još dvoje dece teško ranjeni, u dvorištu je i dalje potresan prizor. Zastave na školi u kojoj je u petak došlo do stravičnog… »
"Izgledalo je toliko neverovatno da smo mislili da portali preteruju": Novinarka HRT o napadu u OŠ u Zagrebu

"Izgledalo je toliko neverovatno da smo mislili da portali preteruju": Novinarka HRT o napadu u OŠ u Zagrebu

Telegraf 21.12.2024
Preporučujemo. Nakon stravičnog napada na Osnovnu školu Prečko u Zagrebu, u kojem je život izgubilo dete (7), a učiteljica koja je pokušala da zaštiti đake i još nekoliko mališana je teško povređeno, građani su u šoku. Ekipa Telegraf.rs… »
"Mislio sam deca imaju bujnu maštu, a kad sam došao...": Ispovest tata Marka iz Zagreba

"Mislio sam deca imaju bujnu maštu, a kad sam došao...": Ispovest tata Marka iz Zagreba

Telegraf 21.12.2024
Preporučujemo. Dan nakon stravičnog napada na Osnovnu školu Prečko, u kojem je život izgubilo sedmogodišnje dete, a učiteljica koja je pokušala da zaštiti đake i još nekoliko mališana je teško povređeno, u Zagrebu vlada muk. Vidno potreseni… »

Vesti dana »