Povezane vesti

Napadač na prvake i učiteljicu u školi u Zagrebu je na operaciji! Pokušao da se ubije, evo šta kažu iz bolnice (foto)

Napadač na prvake i učiteljicu u školi u Zagrebu je na operaciji! Pokušao da se ubije, evo šta kažu iz bolnice (foto)

Kurir pre 49 minuta
Tinejdžer (19) koji je pokušao da se ubije juče nakon što je izbo đake i učiteljicu u osnovnoj školi u Zagrebu nalazi se na operaciji! On je nakon krvavog pira u školi otišao u obližnji dom zdravlja, zatvorio se u toalet i izbo se nožem… »
“Svi su dobro i van životne opasnosti“: Hrvatska ministarka o povređenima u školi u Zagrebu

“Svi su dobro i van životne opasnosti“: Hrvatska ministarka o povređenima u školi u Zagrebu

Nedeljnik pre 2 sata
Ministarka zdravlja Hrvatske Irena Hrstić rekla je da su svi, koji su bili žrtve napada 19-godišnjaka u osnovnoj školi u Novom Zagrebu dobro i van životne opasnosti. “Svi su dobro i van životne opasnosti. Pacijent na Rebru je operisan i sve je… »
Hrvatska ministarka o povređenima u školi u Zagrebu: Svi su dobro, razgovarala sam i sa ubicom

Hrvatska ministarka o povređenima u školi u Zagrebu: Svi su dobro, razgovarala sam i sa ubicom

N1 Info pre 2 sata
Ministarka zdravlja Hrvatske Irena Hrstić rekla je da su svi, koje je juče 19-godišnjak izbo nožem u osnovnoj školi u Novom Zagrebu dobro i van životne opasnosti. “Svi su dobro i van životne opasnosti. Pacijent na Rebru je operisan i sve je… »
Ministarka razgovarala sa napadačem iz škole iz Zagreba: "Obišla sam ga..." (foto)

Ministarka razgovarala sa napadačem iz škole iz Zagreba: "Obišla sam ga..." (foto)

Kurir pre 2 sata
U Zagrebu je oko podneva sazvana pres konferencija povodom tragedije u Prečkom u kojoj je jedno dete preminulo, a više ljudi povređeno. Ministarka zdravlja Irena Hrstić otkrila je detalje. - Deca su u kontaktu s roditeljima i nadam se da će im taj… »
Ministarka razgovarala sa ubicom iz škole Prečko: Telegraf ispred bolnice u kojoj leži napadač

Ministarka razgovarala sa ubicom iz škole Prečko: Telegraf ispred bolnice u kojoj leži napadač

Telegraf pre 3 sata
Preporučujemo. Ekipa Telegraf.rs nalazi se ispred bolnice Sveti duh u Zagrebu, gde je trenutno konferencija za medije nakon napada u školi Prečko u kojem je ubijeno dete (7). Irena Hrstić, ministarka zdravlja, rekla je da su jutros oko 9 sati počeli… »
Dan nakon brutalnog napada u kom je ubijeno dete potresan prizor ispred škole Prečko: Zastave na pola koplja

Dan nakon brutalnog napada u kom je ubijeno dete potresan prizor ispred škole Prečko: Zastave na pola koplja

Telegraf pre 5 sati
Preporučujemo. Dan nakon brutalnog napada u Osnovnoj školi Prečko u Zagrebu, u kojem je ubijeno dete (7), a učiteljica i još dvoje dece teško ranjeni, u dvorištu je i dalje potresan prizor. Zastave na školi u kojoj je u petak došlo do stravičnog… »
"Izgledalo je toliko neverovatno da smo mislili da portali preteruju": Novinarka HRT o napadu u OŠ u Zagrebu

"Izgledalo je toliko neverovatno da smo mislili da portali preteruju": Novinarka HRT o napadu u OŠ u Zagrebu

Telegraf pre 5 sati
Preporučujemo. Nakon stravičnog napada na Osnovnu školu Prečko u Zagrebu, u kojem je život izgubilo dete (7), a učiteljica koja je pokušala da zaštiti đake i još nekoliko mališana je teško povređeno, građani su u šoku. Ekipa Telegraf.rs… »
"Mislio sam deca imaju bujnu maštu, a kad sam došao...": Ispovest tata Marka iz Zagreba

"Mislio sam deca imaju bujnu maštu, a kad sam došao...": Ispovest tata Marka iz Zagreba

Telegraf pre 7 sati
Preporučujemo. Dan nakon stravičnog napada na Osnovnu školu Prečko, u kojem je život izgubilo sedmogodišnje dete, a učiteljica koja je pokušala da zaštiti đake i još nekoliko mališana je teško povređeno, u Zagrebu vlada muk. Vidno potreseni… »

Vesti dana »