Povezane vesti
"Dovodila si ga kod mene, rekla si mi da ne podnosi": Majka Nataše Bekvalac otkrila detalje o Dači Ikodinoviću
Mondo 21.12.2024
Natašina majka Mira priznala je šta se dešavalo u njihovom domu. O odnosu Nataše Bekvalac i Dače Ikodinovića i dalje se priča, a sada se na tu temu osvrnula i njena majka Mira, te otkrila da je nekadašnji vaterpolista često dolazio i kod njih na ručak… »
"Trudila sam se da dači ugodim, nismo uspele" Majka Nataše Bekvalac progovorila o bivšem zetu: Dovodila si ga kod mene, a onda…
Kurir 21.12.2024
Pevačica Nataša Bekvalac iza sebe ima tri braka, te se često šali na svoj račun. Njena majka Mira je progovorila o bivšem zetu Danilu Ikodinoviću, te priznala da ga je njena ćerka često dovodila kod njih na ručak. - Ti nisi znala da kuvaš, zato si Daču… »
Majka Nataše Bekvalac progovorila o Dači Ikodinoviću: "Dovodila si ga kod mene, a onda sam saznala da to ne podnosi"
Blic 21.12.2024
Pevačica Nataša Bekvalac iza sebe ima tri braka, te se često šali na svoj račun. Njena majka Mira je progovorila o bivšem zetu Dači Ikodinoviću, te priznala da ga je njena ćerka često dovodila kod njih na ručak. - Ti nisi znala da kuvaš, zato si Daču… »
Vesti dana »

Običaji i verovanja koja se vezuju za svetog Iliju, u narodu poznatog kao Gromovnika
Glas Zaječara pre 52 minutajoš 20 povezanih

Još u subotu sunčano i toplo, pa kratkotrajna promena vremena
Vranje news pre 16 minutajoš 19 povezanih

Saslušanja zbog malverzacija: Na meti Tužilaštva bivši ministri
Serbian News Media pre 11 minutajoš 12 povezanih

Tabaković najavila rešenja za smanjenje marži banaka
Serbian News Media pre 21 minutajoš 12 povezanih

Na Banjici svečanost povodom promocije najmlađih oficira, prisustvuje predsednik Vučić
Telegraf pre 16 minutajoš 10 povezanih