Povezane vesti
"Dovodila si ga kod mene, rekla si mi da ne podnosi": Majka Nataše Bekvalac otkrila detalje o Dači Ikodinoviću
Mondo pre 6 sati
Natašina majka Mira priznala je šta se dešavalo u njihovom domu. O odnosu Nataše Bekvalac i Dače Ikodinovića i dalje se priča, a sada se na tu temu osvrnula i njena majka Mira, te otkrila da je nekadašnji vaterpolista često dolazio i kod njih na… »
"Trudila sam se da dači ugodim, nismo uspele" Majka Nataše Bekvalac progovorila o bivšem zetu: Dovodila si ga kod mene, a…
Kurir pre 7 sati
Pevačica Nataša Bekvalac iza sebe ima tri braka, te se često šali na svoj račun. Njena majka Mira je progovorila o bivšem zetu Danilu Ikodinoviću, te priznala da ga je njena ćerka često dovodila kod njih na ručak. - Ti nisi znala da kuvaš, zato… »
Majka Nataše Bekvalac progovorila o Dači Ikodinoviću: "Dovodila si ga kod mene, a onda sam saznala da to ne podnosi"
Blic pre 7 sati
Pevačica Nataša Bekvalac iza sebe ima tri braka, te se često šali na svoj račun. Njena majka Mira je progovorila o bivšem zetu Dači Ikodinoviću, te priznala da ga je njena ćerka često dovodila kod njih na ručak. - Ti nisi znala da kuvaš, zato… »
Vesti dana »
Studenti blokadom u Beogradu odali poštu i detetu ubijenom u Zagrebu
Beta pre 4 satijoš 37 povezanih
U napadu u Magdeburgu poginulo pet osoba, na desetine teško povređeno – uhapšen osumnjičeni, još uvek nije poznat motiv
RTS pre 9 minutajoš 74 povezane
Objavljen snimak sukoba Lalatovića i Dudića: Teške reči razmenjene, tuča za dlaku izbegnuta VIDEO
B92 pre 44 minutajoš 22 povezane