Povezane vesti

Vučić: Sutra otvaram digitalni put! Evo kako izgleda novih 30 km od Koševa do Vrnjačke Banje (video)

Vučić: Sutra otvaram digitalni put! Evo kako izgleda novih 30 km od Koševa do Vrnjačke Banje (video)

Blic pre 1 dan
Predsednik Aleksandar Vučić najavio je da će sutra otvoriti novih 30 kilometara velelepnog auto-puta od Koševa do Vrnjačke Banje. "Ja sutra otvaram auto-put, pošto su se pitali koji će majčin sin to da radi, ja ću. Otvaram sutra 30 kilometara… »
"PONOSAN NA SRBIJU I NJENE USPEHE, ČESTITAM GRAĐANIMA!" Vučić podelio snimak novog auto-puta između Kruševca i Vrnjačke…

"PONOSAN NA SRBIJU I NJENE USPEHE, ČESTITAM GRAĐANIMA!" Vučić podelio snimak novog auto-puta između Kruševca i Vrnjačke…

Kurir pre 1 dan
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić oglasio se na svom Instagram nalogu i čestitao građanima na otvaranju novog auto-puta između Kruševca i Vrnjačke Banje. - Ponosan na Srbiju i njene uspehe. Čestitam građanima na otvaranju novih 30 km… »
Vučić objavio snimak novog auto-puta: "Srbija nezaustavljivo ide napred i nikada, ali nikada, neće da stane"

Vučić objavio snimak novog auto-puta: "Srbija nezaustavljivo ide napred i nikada, ali nikada, neće da stane"

Telegraf pre 4 sati
Teme za vas. Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić oglasio se na svom Instagram nalogu i čestitao građanima na otvaranju novog auto-puta između Kruševca i Vrnjačke Banje. – Ponosan na Srbiju i njene uspehe. Čestitam građanima na… »
Vučić sutra na otvaranju deonice Kruševac-Trstenik-Vrnjačka Banja na Moravskom koridoru

Vučić sutra na otvaranju deonice Kruševac-Trstenik-Vrnjačka Banja na Moravskom koridoru

Euronews pre 9 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prisustvovaće sutra otvaranju deonice Kruševac - Trstenik - Vrnjačka Banja na auto-putu E-761. Otvaranje te deonice na Moravskom koridoru predviđeno je u 12.30 časova, saopštila je Služba za saradnju s medijima… »
OVAKO IZGLEDA AUTO-PUT KOJI ĆE VUČIĆ SUTRA OTVORITI: "Velelepni, digitalni, najširi auto-put u Srbiji!" Pogledajte snimak…

OVAKO IZGLEDA AUTO-PUT KOJI ĆE VUČIĆ SUTRA OTVORITI: "Velelepni, digitalni, najširi auto-put u Srbiji!" Pogledajte snimak…

Kurir pre 10 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučićsutra će otvoriti 30 kilometara novog auto-puta od Koševa do Vrnjačke Banje. Predsednik je to najavio tokom predstavljanja programa stambenih kredita za mlade. - Ja sutra otvaram autoput, pošto su se pitali koji će… »
Sutra se otvara 30 kilometara Moravskog koridora

Sutra se otvara 30 kilometara Moravskog koridora

Glas Zapadne Srbije pre 10 sati
digitalne saobraćajnice od Koševa do Vrnjačke banje,a kako je - Ja sutra otvaram auto-put, pošto su se pitali koji će majčin sin to da radi, ja ću. Otvaram sutra 30 kilometara novog, velelepnog autoputa, digitalnog autoputa, najšireg autoputa u… »
"Tužan događaj": Vučić tvrdi da niko ne sme da traži savetodavni referendum, evo šta je rekao o incidentu između Đilasa…

"Tužan događaj": Vučić tvrdi da niko ne sme da traži savetodavni referendum, evo šta je rekao o incidentu između Đilasa…

Blic pre 13 sati
U Srbiji ljudi po prirodi stvari kažu "ovo nema osim ovde", a u Srbiji je danas bolje živi nego bilo gde drugde, kaže predsednik Srbije Aleksandar Vučić. - Ja sutra otvaram novi, velelepni autoput, digitalni, od Koševa, preko Trstenika do Vrnjačke… »
Vučić o situaciji u svetu: Plašim se da idemo u tešku krizu iz koje nas neće izvući ni Trampova dobra volja

Vučić o situaciji u svetu: Plašim se da idemo u tešku krizu iz koje nas neće izvući ni Trampova dobra volja

Euronews pre 13 sati
Predsednik Vučić se u današnjem obraćanju osvrnuo na geopolitičku situaciju u svetu, a posebno na rat Ukrajine i Rusije. "Plašim se da idemo u tešku krizu za koju se bojim da neće izvući ni dobra volja predsednika Trampa. Brinem se za situaciju u… »
Vučić: Sutra otvaram novih 30 km autoputa od Koševa do Vrnjačke Banje

Vučić: Sutra otvaram novih 30 km autoputa od Koševa do Vrnjačke Banje

Euronews pre 13 sati
Predsednik Aleksandar Vučić najavio tokom današnjeg obraćanja je da će sutra otvoriti novih 30 kilometara velelepnog autoputa od Koševa do Vrnjačke Banje. "Ja sutra otvaram autoput, pošto su se pitali koji će majčin sin to da radi, ja ću… »
Srbija sutra dobija 30 novih kilometara autoputa od Koševa do Vrnjačke Banje

Srbija sutra dobija 30 novih kilometara autoputa od Koševa do Vrnjačke Banje

Telegraf pre 14 sati
Teme za vas. Predsednik Aleksandar Vučić najavio je da će sutra otvoriti novih 30 kilometara velelepnog autoputa od Koševa do Vrnjačke Banje. "Ja sutra otvaram autoput, pošto su se pitali koji će majčin sin to da radi, ja ću. Otvaram sutra 30… »

Vesti dana »