Повезане вести

"ПОНОСАН НА СРБИЈУ И ЊЕНЕ УСПЕХЕ, ЧЕСТИТАМ ГРАЂАНИМА!" Вучић поделио снимак новог ауто-пута између Крушевца и Врњачке Бање…

"ПОНОСАН НА СРБИЈУ И ЊЕНЕ УСПЕХЕ, ЧЕСТИТАМ ГРАЂАНИМА!" Вучић поделио снимак новог ауто-пута између Крушевца и Врњачке Бање…

Курир 21.12.2024
Председник Републике Србије Александар Вучић огласио се на свом Инстаграм налогу и честитао грађанима на отварању новог ауто-пута између Крушевца и Врњачке Бање. - Поносан на Србију и њене успехе. Честитам грађанима на… »
Вучић објавио снимак новог ауто-пута: "Србија незаустављиво иде напред и никада, али никада, неће да стане"

Вучић објавио снимак новог ауто-пута: "Србија незаустављиво иде напред и никада, али никада, неће да стане"

Телеграф 21.12.2024
Теме за вас. Председник Републике Србије Александар Вучић огласио се на свом Инстаграм налогу и честитао грађанима на отварању новог ауто-пута између Крушевца и Врњачке Бање. – Поносан на Србију и њене успехе. Честитам… »
Вучић сутра на отварању деонице Крушевац-Трстеник-Врњачка Бања на Моравском коридору

Вучић сутра на отварању деонице Крушевац-Трстеник-Врњачка Бања на Моравском коридору

Еуроневс 21.12.2024
Председник Србије Александар Вучић присуствоваће сутра отварању деонице Крушевац - Трстеник - Врњачка Бања на ауто-путу Е-761. Отварање те деонице на Моравском коридору предвиђено је у 12.30 часова, саопштила је Служба за… »
Сутра се отвара 30 километара Моравског коридора

Сутра се отвара 30 километара Моравског коридора

Глас Западне Србије 21.12.2024
дигиталне саобраћајнице од Кошева до Врњачке бање,а како је - Ја сутра отварам ауто-пут, пошто су се питали који ће мајчин син то да ради, ја ћу. Отварам сутра 30 километара новог, велелепног аутопута, дигиталног аутопута… »
"Тужан догађај": Вучић тврди да нико не сме да тражи саветодавни референдум, ево шта је рекао о инциденту између Ђиласа и…

"Тужан догађај": Вучић тврди да нико не сме да тражи саветодавни референдум, ево шта је рекао о инциденту између Ђиласа и…

Блиц 21.12.2024
У Србији људи по природи ствари кажу "ово нема осим овде", а у Србији је данас боље живи него било где другде, каже председник Србије Александар Вучић. - Ја сутра отварам нови, велелепни аутопут, дигитални, од Кошева, преко… »
Вучић о ситуацији у свету: Плашим се да идемо у тешку кризу из које нас неће извући ни Трампова добра воља

Вучић о ситуацији у свету: Плашим се да идемо у тешку кризу из које нас неће извући ни Трампова добра воља

Еуроневс 21.12.2024
Председник Вучић се у данашњем обраћању осврнуо на геополитичку ситуацију у свету, а посебно на рат Украјине и Русије. "Плашим се да идемо у тешку кризу за коју се бојим да неће извући ни добра воља председника Трампа. Бринем… »
Вучић: Сутра отварам нових 30 км аутопута од Кошева до Врњачке Бање

Вучић: Сутра отварам нових 30 км аутопута од Кошева до Врњачке Бање

Еуроневс 21.12.2024
Председник Александар Вучић најавио током данашњег обраћања је да ће сутра отворити нових 30 километара велелепног аутопута од Кошева до Врњачке Бање. "Ја сутра отварам аутопут, пошто су се питали који ће мајчин син то да… »
Србија сутра добија 30 нових километара аутопута од Кошева до Врњачке Бање

Србија сутра добија 30 нових километара аутопута од Кошева до Врњачке Бање

Телеграф 21.12.2024
Теме за вас. Председник Александар Вучић најавио је да ће сутра отворити нових 30 километара велелепног аутопута од Кошева до Врњачке Бање. "Ја сутра отварам аутопут, пошто су се питали који ће мајчин син то да ради, ја ћу… »

Вести дана »