Povezane vesti

„I dalje imam te crvene gaćice“: Ana Stanić na svakom nastupu nosila isti donji veš – verovala da joj donosi sreću

„I dalje imam te crvene gaćice“: Ana Stanić na svakom nastupu nosila isti donji veš – verovala da joj donosi sreću

Nova pre 16 sati
: Pevačica Ana Stanić iznenadila je javnost kada je izjavila da je imala "taličan" donji veš. Kako kaže, u pitanju su crvene gaćice koje je oblačila pred svaki nastup. Ana je otkrila i kakav detalj ima donji veš koji pominje, ali i da je danas sve… »
"I dalje imam te gaćice" Ana Stanić na svakom nastupu nosila isti donji veš, jer je verovala da joj donosi sreću: Htela sam…

"I dalje imam te gaćice" Ana Stanić na svakom nastupu nosila isti donji veš, jer je verovala da joj donosi sreću: Htela sam…

Kurir pre 19 sati
Pevačica Ana Stanić iznenadila je javnost kada je izjavila da je imala "taličan" donji veš. Kako kaže, unpitanju su crvene gaće koje je oblačila pred svaki nastup. Ana je otkrila i kakav detalj ima donji veš koji pominje, ali i da je danas sve to… »
"Te gaćice su mi srećne, stalno sam ih nosila": Pevačica bez jedne stvari nije mogla da zamisli izlazak na binu: Na kraju…

"Te gaćice su mi srećne, stalno sam ih nosila": Pevačica bez jedne stvari nije mogla da zamisli izlazak na binu: Na kraju…

Blic pre 21 sat
Pevačica Ana Stanić kaže da je imala "taličan" donji veš, a u pitanju su crvene gaćice, koje je oblačila pred svaki nastup. Naime, Ana je otkrila i kakav detalj ima donji veš koji pominje, ali i da je danas sve to istorija. - Više ne nestupam u… »

Vesti dana »