Povezane vesti
„I dalje imam te crvene gaćice“: Ana Stanić na svakom nastupu nosila isti donji veš – verovala da joj donosi sreću
Nova 21.12.2024
: Pevačica Ana Stanić iznenadila je javnost kada je izjavila da je imala "taličan" donji veš. Kako kaže, u pitanju su crvene gaćice koje je oblačila pred svaki nastup. Ana je otkrila i kakav detalj ima donji veš koji pominje, ali i da je danas sve to… »
"Te gaćice su mi srećne, stalno sam ih nosila": Pevačica bez jedne stvari nije mogla da zamisli izlazak na binu: Na kraju…
Blic 21.12.2024
Pevačica Ana Stanić kaže da je imala "taličan" donji veš, a u pitanju su crvene gaćice, koje je oblačila pred svaki nastup. Naime, Ana je otkrila i kakav detalj ima donji veš koji pominje, ali i da je danas sve to istorija. - Više ne nestupam u tim… »
Vesti dana »

Vučić najavio da će parlamentarni izbori biti raspisani 'pre zakonskog roka'
Slobodna Evropa pre 11 minutajoš 25 povezanih

Netanyahu obezbedio odobrenje - Izrael spreman da upadne u Gazu
Bloomberg Adria pre 1 satjoš 40 povezanih

Novi toplotni talas u Srbiji sa vrhuncem 16. avgusta i temperaturama do 40 stepeni
Naslovi.ai pre 16 minutajoš 44 povezane

Pogođena zgrada u Harkovu, povređene dve osobe; Orban: Potreban hitan samit Rusije i Evrope
RTS pre 51 minutajoš 39 povezanih

Kosovska tužiteljka za Igora Popovića predlaže proterivanje s Kosova i zabranu ulaska na dve godine
N1 Info pre 2 satajoš 17 povezanih