Povezane vesti

Njen otac sve zna, bio je prisutan kad se to dešavalo: Ovo je istina o odnosu Žike i Dajane

Njen otac sve zna, bio je prisutan kad se to dešavalo: Ovo je istina o odnosu Žike i Dajane

Svet & Skandal pre 7 sati
Dajana Paunović i Žika Jakšić u dobrim su odnosima Bivša supruga voditelja “Nikad nije kasno” i bivšeg direktora Grand produkcije, Žike Jakšića, Dajana Paunović, progovorila je o odnosu sa nekadašnjim supružnikom koji imaju nakon razvoda… »
"To su ozbiljne glavobolje, ozbiljna briga!" Dajana Paunović o bivšem mužu, sinu i vaspitanju: Sa njim jedva izađem na…

"To su ozbiljne glavobolje, ozbiljna briga!" Dajana Paunović o bivšem mužu, sinu i vaspitanju: Sa njim jedva izađem na…

Kurir pre 13 sati
Bivša supruga voditelja "Nikad nije kasno" i bivšeg direktora Grand produkcije, Žike Jakšića, Dajana Paunović, progovorila je o odnosu sa nekadašnjim supružnikom koji imaju nakon razvoda. Ona je prvo otkrila gde i kako su njih dvoje započeli… »
"Uhvatim se za glavu, ja jedva izađem na kraj" Dajana Paunović o bivšem mužu, sinu i vapitanju: "Žika i ja smo partneri…

"Uhvatim se za glavu, ja jedva izađem na kraj" Dajana Paunović o bivšem mužu, sinu i vapitanju: "Žika i ja smo partneri…

Blic pre 14 sati
Bivša supruga Žike Jakšića, Dajana Paunović otkrila je u kakvom su odnosu nakon razvoda, ali i priznala gde su njih dvoje započeli svoju ljubavnu romansu. - Znali smo se nešto ranije, ali krenulo je možda malo intenzivnije tada neko naše… »

Vesti dana »