Povezane vesti
"Moja slavna noga je otišla u smrt!" Milić Vukašinović objavio potresno pismo: Kad su me otkačili sa tih rajskih seruma…
Kurir pre 12 sati
Zbog zdravstvenog problema Miliću Vukašinoviću je nedavno amputirana desna noga. Čuvenom rokeru je to teško palo. Otkako je izašao iz bolnice, nekadašnji rijaliti česnik je svojim pratiocima na društvenim mrežama deli informacije šta će se… »
Milić Vukašinović posle operacije u bolovima: "Kod kuće je počeo užas! Našao sam se u paklu kad sam prestao da pijem taj…
Blic pre 14 sati
Legendarni roker Milić Vukašinović otvoreno deli svoju borbu nakon amputacije desne noge sa pratiocima na društvenim mrežama. Naime, Milićeva snaga i hrabrost u suočavanju sa ovim izazovom inspirišu mnoge, dok on istovremeno priziva uspomene na… »
Milić Vukašinović podelio potresnu objavu nakon amputacije: "Slavna noga otišla je u smrt" FOTO
B92 pre 14 sati
Muzičar Milić Vukašinović objavio je potresnu objavu na svom Fejsbuk profilu nakon amputacije noge. "Pre definitivne odluke da mi odseku desnu nogu do iznad kolena a sve zbog krvnih sudova koje sam pušenjem uništio do te mere da popravke nije bilo… »
Vesti dana »
Goran Ješić predstavio svoju političku inicijativu: Režima se više niko ne plaši, plamen solidarnosti se širi Srbijom
Danas pre 7 satijoš 1 povezana
Olaf Šolc: Napad na božićnom sajmu u Magdeburgu biće detaljno istražen
Danas pre 7 satijoš 2 povezane
Šest Albanaca uhapšeno zbog napada na radnike trajektnog prelaza u Crnoj Gori
Danas pre 6 satijoš 1 povezana