Повезане вести

"Моја славна нога је отишла у смрт!" Милић Вукашиновић објавио потресно писмо: Кад су ме откачили са тих рајских серума, код…

"Моја славна нога је отишла у смрт!" Милић Вукашиновић објавио потресно писмо: Кад су ме откачили са тих рајских серума, код…

Курир 21.12.2024
Због здравственог проблема Милићу Вукашиновићу је недавно ампутирана десна нога. Чувеном рокеру је то тешко пало. Откако је изашао из болнице, некадашњи ријалити чесник је својим пратиоцима на друштвеним мрежама дели информације… »
Милић Вукашиновић после операције у боловима: "Код куће је почео ужас! Нашао сам се у паклу кад сам престао да пијем тај серум"…

Милић Вукашиновић после операције у боловима: "Код куће је почео ужас! Нашао сам се у паклу кад сам престао да пијем тај серум"…

Блиц 21.12.2024
Легендарни рокер Милић Вукашиновић отворено дели своју борбу након ампутације десне ноге са пратиоцима на друштвеним мрежама. Наиме, Милићева снага и храброст у суочавању са овим изазовом инспиришу многе, док он истовремено… »
Милић Вукашиновић поделио потресну објаву након ампутације: "Славна нога отишла је у смрт" ФОТО

Милић Вукашиновић поделио потресну објаву након ампутације: "Славна нога отишла је у смрт" ФОТО

Б92 21.12.2024
Музичар Милић Вукашиновић објавио је потресну објаву на свом Фејсбук профилу након ампутације ноге. "Пре дефинитивне одлуке да ми одсеку десну ногу до изнад колена а све због крвних судова које сам пушењем уништио до те мере да… »

Вести дана »