Povezane vesti
"Moja slavna noga je otišla u smrt!" Milić Vukašinović objavio potresno pismo: Kad su me otkačili sa tih rajskih seruma…
Kurir 21.12.2024
Zbog zdravstvenog problema Miliću Vukašinoviću je nedavno amputirana desna noga. Čuvenom rokeru je to teško palo. Otkako je izašao iz bolnice, nekadašnji rijaliti česnik je svojim pratiocima na društvenim mrežama deli informacije šta će se… »
Milić Vukašinović posle operacije u bolovima: "Kod kuće je počeo užas! Našao sam se u paklu kad sam prestao da pijem taj…
Blic 21.12.2024
Legendarni roker Milić Vukašinović otvoreno deli svoju borbu nakon amputacije desne noge sa pratiocima na društvenim mrežama. Naime, Milićeva snaga i hrabrost u suočavanju sa ovim izazovom inspirišu mnoge, dok on istovremeno priziva uspomene na… »
Milić Vukašinović podelio potresnu objavu nakon amputacije: "Slavna noga otišla je u smrt" FOTO
B92 21.12.2024
Muzičar Milić Vukašinović objavio je potresnu objavu na svom Fejsbuk profilu nakon amputacije noge. "Pre definitivne odluke da mi odseku desnu nogu do iznad kolena a sve zbog krvnih sudova koje sam pušenjem uništio do te mere da popravke nije bilo… »
Vesti dana »

Direktor BIA tvrdio da niko nije video zvučni top na protestu, a onda je „dobio“ i slike i snimke i demonstraciju
N1 Info pre 32 minutajoš 32 povezane

Đilas: Podnosimo krivičnu prijavu protiv Vučića i SNS zbog korišćenja zvučnog oružja
Nova pre 7 satijoš 22 povezane

Prosvetari predali dopise sindikatima: Vreme pokazuje da ne rade u našu korist
Radio 021 pre 2 satajoš 30 povezanih

Danas: Žandarm tvrdi da je više zvučnih topova bilo raspoređeno u subotu na protestu u Beogradu
Beta pre 9 satijoš 14 povezanih

Oglasila se i zvezda: Crveno-beli se oprostili od Andrije Delibašića
Dnevnik pre 4 satijoš 48 povezanih