Povezane vesti
Sudski veštak u slučaju Dodik: Stižu mi pretnje, ali neću promeniti stav
Beta 21.12.2024
Sudski veštak Haris Vranić, koji je veštačio medicinsku dokumentaciju predsednika Republike Srpske (RS) Milorada Dodika, objavio je da mu stižu pretnje. Vranić, koji je u svom nalazu naveo da je Dodik sposoban da prati suđenje, naglasio je da ga "pretnje… »
Sudski veštak u slučaju Dodik objavio da mu stižu pretnje: Neće me pokolebati
Radio 021 21.12.2024
Sudski veštak Haris Vranić, koji je veštačio medicinsku dokumentaciju predsednika Republike Srpske (RS) Milorada Dodika, objavio je da mu stižu pretnje. Vranješ, koji je u svom nalazu naveo da je Dodik sposoban da prati suđenje, naglasio je da ga… »
Danas 21.12.2024
Sudski veštak Haris Vranić, koji je veštačio medicinsku dokumentaciju predsednika Republike Srpske (RS) Milorada Dodika, objavio je da mu stižu pretnje.Vranješ, koji je u svom nalazu naveo da je Dodik sposoban da prati suđenje, naglasio je da ga „pretnje… »
N1 Info 21.12.2024
Sudski veštak Haris Vranić, koji je veštačio medicinsku dokumentaciju predsednika Republike Srpske (RS) Milorada Dodika, objavio je da mu stižu pretnje. Vranješ, koji je u svom nalazu naveo da je Dodik sposoban da prati suđenje, naglasio je da ga… »
Radio sto plus 21.12.2024
Vranić, koji je u svom nalazu naveo da je Dodik sposoban da prati suđenje, naglasio je da ga “pretnje neće pokolebati niti će promeniti njegov stav”. “Imati čvrst stav je važniji od prošlosti, obrazovanja, novca, okolnosti, uspeha. Moj stav je jasan… »
Novi magazin 21.12.2024
Sudski veštak Haris Vranić, koji je veštačio medicinsku dokumentaciju predsednika Republike Srpske Milorada Dodika, objavio je da mu stižu pretnje. Vranješ, koji je u svom nalazu naveo da je Dodik sposoban da prati suđenje, naglasio je da ga "pretnje… »
Vesti dana »

Danas pretežno oblačno i hladnije vreme , temperatura do 23
Glas Zapadne Srbije pre 11 minutajoš 12 povezanih

Subotičani vodu plaćaju iako ne mogu da je piju, u Tavankutu je ni nemaju
N1 Info pre 26 minutajoš 1 povezana

Više kvartova u Kragujevcu bez vode zbog hitnih popravki na mreži 9. jula
iKragujevac pre 6 minutajoš 4 povezane

Srbija među 10 zemalja koje su najviše kupovale zlato ove godine
Radio 021 pre 6 minutajoš 1 povezana