Повезане вести
Судски вештак у случају Додик: Стижу ми претње, али нећу променити став
Бета 21.12.2024
Судски вештак Харис Вранић, који је вештачио медицинску документацију председника Републике Српске (РС) Милорада Додика, објавио је да му стижу претње. Вранић, који је у свом налазу навео да је Додик способан да прати суђење… »
Судски вештак у случају Додик објавио да му стижу претње: Неће ме поколебати
Радио 021 21.12.2024
Судски вештак Харис Вранић, који је вештачио медицинску документацију председника Републике Српске (РС) Милорада Додика, објавио је да му стижу претње. Врањеш, који је у свом налазу навео да је Додик способан да прати суђење… »
Данас 21.12.2024
Судски вештак Харис Вранић, који је вештачио медицинску документацију председника Републике Српске (РС) Милорада Додика, објавио је да му стижу претње.Врањеш, који је у свом налазу навео да је Додик способан да прати суђење… »
Н1 Инфо 21.12.2024
Судски вештак Харис Вранић, који је вештачио медицинску документацију председника Републике Српске (РС) Милорада Додика, објавио је да му стижу претње. Врањеш, који је у свом налазу навео да је Додик способан да прати суђење… »
Радио сто плус 21.12.2024
Вранић, који је у свом налазу навео да је Додик способан да прати суђење, нагласио је да га “претње неће поколебати нити ће променити његов став”. “Имати чврст став је важнији од прошлости, образовања, новца, околности… »
Нови магазин 21.12.2024
Судски вештак Харис Вранић, који је вештачио медицинску документацију председника Републике Српске Милорада Додика, објавио је да му стижу претње. Врањеш, који је у свом налазу навео да је Додик способан да прати суђење… »
Вести дана »
Председник Бенина: Спречен покушај државног удара, сви учесници биће кажњени
Н1 Инфо пре 1 сатјош 31 повезана
Правосуђе поново на мети власти, Ђукановић тражи да ВСС "санкционише судије које подржавају студенте"
Н1 Инфо пре 1 сатјош 23 повезане
Данас почиње легализација по новим правилима: Ево шта је потребно да би били "свој на своме"
Курир пре 3 сатајош 34 повезане
"Обараћемо руске авионе и дронове": Овакву претњу Путин није добио од почетка рата у Украјини
Ало пре 1 сатјош 51 повезана
Саинц: Норис је доказао да и добар момак може да буде шампион Формуле 1
Радио сто плус пре 3 сатајош 47 повезаних