Povezane vesti
Sudski veštak u slučaju Dodik: Stižu mi pretnje, ali neću promeniti stav
Beta pre 14 sati
Sudski veštak Haris Vranić, koji je veštačio medicinsku dokumentaciju predsednika Republike Srpske (RS) Milorada Dodika, objavio je da mu stižu pretnje. Vranić, koji je u svom nalazu naveo da je Dodik sposoban da prati suđenje, naglasio je da ga… »
Sudski veštak u slučaju Dodik objavio da mu stižu pretnje: Neće me pokolebati
Radio 021 pre 14 sati
Sudski veštak Haris Vranić, koji je veštačio medicinsku dokumentaciju predsednika Republike Srpske (RS) Milorada Dodika, objavio je da mu stižu pretnje. Vranješ, koji je u svom nalazu naveo da je Dodik sposoban da prati suđenje, naglasio je da ga… »
N1 Info pre 14 sati
Sudski veštak Haris Vranić, koji je veštačio medicinsku dokumentaciju predsednika Republike Srpske (RS) Milorada Dodika, objavio je da mu stižu pretnje. Vranješ, koji je u svom nalazu naveo da je Dodik sposoban da prati suđenje, naglasio je da ga… »
Danas pre 14 sati
Sudski veštak Haris Vranić, koji je veštačio medicinsku dokumentaciju predsednika Republike Srpske (RS) Milorada Dodika, objavio je da mu stižu pretnje.Vranješ, koji je u svom nalazu naveo da je Dodik sposoban da prati suđenje, naglasio je da ga… »
Radio sto plus pre 14 sati
Vranić, koji je u svom nalazu naveo da je Dodik sposoban da prati suđenje, naglasio je da ga “pretnje neće pokolebati niti će promeniti njegov stav”. “Imati čvrst stav je važniji od prošlosti, obrazovanja, novca, okolnosti, uspeha. Moj stav… »
Novi magazin pre 14 sati
Sudski veštak Haris Vranić, koji je veštačio medicinsku dokumentaciju predsednika Republike Srpske Milorada Dodika, objavio je da mu stižu pretnje. Vranješ, koji je u svom nalazu naveo da je Dodik sposoban da prati suđenje, naglasio je da ga… »
Vesti dana »
Goran Ješić predstavio svoju političku inicijativu: Režima se više niko ne plaši, plamen solidarnosti se širi Srbijom
Danas pre 8 satijoš 1 povezana
Olaf Šolc: Napad na božićnom sajmu u Magdeburgu biće detaljno istražen
Danas pre 8 satijoš 2 povezane
Crnogorska policija uhapsila šest albanskih državljana: Osumnjičeni da su napali zaposlene na trajektnom prelazu
Blic pre 4 satijoš 1 povezana