Povezane vesti

Sudski veštak u slučaju Dodik: Stižu mi pretnje, ali neću promeniti stav

Beta 21.12.2024
Sudski veštak Haris Vranić, koji je veštačio medicinsku dokumentaciju predsednika Republike Srpske (RS) Milorada Dodika, objavio je da mu stižu pretnje. Vranić, koji je u svom nalazu naveo da je Dodik sposoban da prati suđenje, naglasio je da ga "pretnje… »
Sudski veštak u slučaju Dodik objavio da mu stižu pretnje: Neće me pokolebati

Sudski veštak u slučaju Dodik objavio da mu stižu pretnje: Neće me pokolebati

Radio 021 21.12.2024
Sudski veštak Haris Vranić, koji je veštačio medicinsku dokumentaciju predsednika Republike Srpske (RS) Milorada Dodika, objavio je da mu stižu pretnje. Vranješ, koji je u svom nalazu naveo da je Dodik sposoban da prati suđenje, naglasio je da ga… »

Danas 21.12.2024
Sudski veštak Haris Vranić, koji je veštačio medicinsku dokumentaciju predsednika Republike Srpske (RS) Milorada Dodika, objavio je da mu stižu pretnje.Vranješ, koji je u svom nalazu naveo da je Dodik sposoban da prati suđenje, naglasio je da ga „pretnje… »

N1 Info 21.12.2024
Sudski veštak Haris Vranić, koji je veštačio medicinsku dokumentaciju predsednika Republike Srpske (RS) Milorada Dodika, objavio je da mu stižu pretnje. Vranješ, koji je u svom nalazu naveo da je Dodik sposoban da prati suđenje, naglasio je da ga… »

Radio sto plus 21.12.2024
Vranić, koji je u svom nalazu naveo da je Dodik sposoban da prati suđenje, naglasio je da ga “pretnje neće pokolebati niti će promeniti njegov stav”. “Imati čvrst stav je važniji od prošlosti, obrazovanja, novca, okolnosti, uspeha. Moj stav je jasan… »

Novi magazin 21.12.2024
Sudski veštak Haris Vranić, koji je veštačio medicinsku dokumentaciju predsednika Republike Srpske Milorada Dodika, objavio je da mu stižu pretnje. Vranješ, koji je u svom nalazu naveo da je Dodik sposoban da prati suđenje, naglasio je da ga "pretnje… »

Vesti dana »

Danas pretežno oblačno i hladnije vreme , temperatura do 23

Danas pretežno oblačno i hladnije vreme , temperatura do 23

Glas Zapadne Srbije pre 11 minutajoš 12 povezanih
Na današnji dan, 9. jul

Na današnji dan, 9. jul

N1 Info pre 1 satjoš 2 povezane