Povezane vesti

Sudski veštak u slučaju Dodik: Stižu mi pretnje, ali neću promeniti stav

Beta pre 14 sati
Sudski veštak Haris Vranić, koji je veštačio medicinsku dokumentaciju predsednika Republike Srpske (RS) Milorada Dodika, objavio je da mu stižu pretnje. Vranić, koji je u svom nalazu naveo da je Dodik sposoban da prati suđenje, naglasio je da ga… »
Sudski veštak u slučaju Dodik objavio da mu stižu pretnje: Neće me pokolebati

Sudski veštak u slučaju Dodik objavio da mu stižu pretnje: Neće me pokolebati

Radio 021 pre 14 sati
Sudski veštak Haris Vranić, koji je veštačio medicinsku dokumentaciju predsednika Republike Srpske (RS) Milorada Dodika, objavio je da mu stižu pretnje. Vranješ, koji je u svom nalazu naveo da je Dodik sposoban da prati suđenje, naglasio je da ga… »

N1 Info pre 14 sati
Sudski veštak Haris Vranić, koji je veštačio medicinsku dokumentaciju predsednika Republike Srpske (RS) Milorada Dodika, objavio je da mu stižu pretnje. Vranješ, koji je u svom nalazu naveo da je Dodik sposoban da prati suđenje, naglasio je da ga… »

Danas pre 14 sati
Sudski veštak Haris Vranić, koji je veštačio medicinsku dokumentaciju predsednika Republike Srpske (RS) Milorada Dodika, objavio je da mu stižu pretnje.Vranješ, koji je u svom nalazu naveo da je Dodik sposoban da prati suđenje, naglasio je da ga… »

Radio sto plus pre 14 sati
Vranić, koji je u svom nalazu naveo da je Dodik sposoban da prati suđenje, naglasio je da ga “pretnje neće pokolebati niti će promeniti njegov stav”. “Imati čvrst stav je važniji od prošlosti, obrazovanja, novca, okolnosti, uspeha. Moj stav… »

Novi magazin pre 14 sati
Sudski veštak Haris Vranić, koji je veštačio medicinsku dokumentaciju predsednika Republike Srpske Milorada Dodika, objavio je da mu stižu pretnje. Vranješ, koji je u svom nalazu naveo da je Dodik sposoban da prati suđenje, naglasio je da ga… »

Vesti dana »