Повезане вести

Судски вештак у случају Додик: Стижу ми претње, али нећу променити став

Бета 21.12.2024
Судски вештак Харис Вранић, који је вештачио медицинску документацију председника Републике Српске (РС) Милорада Додика, објавио је да му стижу претње. Вранић, који је у свом налазу навео да је Додик способан да прати суђење… »
Судски вештак у случају Додик објавио да му стижу претње: Неће ме поколебати

Судски вештак у случају Додик објавио да му стижу претње: Неће ме поколебати

Радио 021 21.12.2024
Судски вештак Харис Вранић, који је вештачио медицинску документацију председника Републике Српске (РС) Милорада Додика, објавио је да му стижу претње. Врањеш, који је у свом налазу навео да је Додик способан да прати суђење… »

Данас 21.12.2024
Судски вештак Харис Вранић, који је вештачио медицинску документацију председника Републике Српске (РС) Милорада Додика, објавио је да му стижу претње.Врањеш, који је у свом налазу навео да је Додик способан да прати суђење… »

Н1 Инфо 21.12.2024
Судски вештак Харис Вранић, који је вештачио медицинску документацију председника Републике Српске (РС) Милорада Додика, објавио је да му стижу претње. Врањеш, који је у свом налазу навео да је Додик способан да прати суђење… »

Радио сто плус 21.12.2024
Вранић, који је у свом налазу навео да је Додик способан да прати суђење, нагласио је да га “претње неће поколебати нити ће променити његов став”. “Имати чврст став је важнији од прошлости, образовања, новца, околности… »

Нови магазин 21.12.2024
Судски вештак Харис Вранић, који је вештачио медицинску документацију председника Републике Српске Милорада Додика, објавио је да му стижу претње. Врањеш, који је у свом налазу навео да је Додик способан да прати суђење… »

Вести дана »