Povezane vesti
Sudski veštak u slučaju Dodik: Stižu mi pretnje, ali neću promeniti stav
Beta 21.12.2024
Sudski veštak Haris Vranić, koji je veštačio medicinsku dokumentaciju predsednika Republike Srpske (RS) Milorada Dodika, objavio je da mu stižu pretnje. Vranić, koji je u svom nalazu naveo da je Dodik sposoban da prati suđenje, naglasio je da ga "pretnje… »
Sudski veštak u slučaju Dodik objavio da mu stižu pretnje: Neće me pokolebati
Radio 021 21.12.2024
Sudski veštak Haris Vranić, koji je veštačio medicinsku dokumentaciju predsednika Republike Srpske (RS) Milorada Dodika, objavio je da mu stižu pretnje. Vranješ, koji je u svom nalazu naveo da je Dodik sposoban da prati suđenje, naglasio je da ga… »
Danas 21.12.2024
Sudski veštak Haris Vranić, koji je veštačio medicinsku dokumentaciju predsednika Republike Srpske (RS) Milorada Dodika, objavio je da mu stižu pretnje.Vranješ, koji je u svom nalazu naveo da je Dodik sposoban da prati suđenje, naglasio je da ga „pretnje… »
N1 Info 21.12.2024
Sudski veštak Haris Vranić, koji je veštačio medicinsku dokumentaciju predsednika Republike Srpske (RS) Milorada Dodika, objavio je da mu stižu pretnje. Vranješ, koji je u svom nalazu naveo da je Dodik sposoban da prati suđenje, naglasio je da ga… »
Radio sto plus 21.12.2024
Vranić, koji je u svom nalazu naveo da je Dodik sposoban da prati suđenje, naglasio je da ga “pretnje neće pokolebati niti će promeniti njegov stav”. “Imati čvrst stav je važniji od prošlosti, obrazovanja, novca, okolnosti, uspeha. Moj stav je jasan… »
Novi magazin 21.12.2024
Sudski veštak Haris Vranić, koji je veštačio medicinsku dokumentaciju predsednika Republike Srpske Milorada Dodika, objavio je da mu stižu pretnje. Vranješ, koji je u svom nalazu naveo da je Dodik sposoban da prati suđenje, naglasio je da ga "pretnje… »
Vesti dana »
Rute: Razgovarao sam sa Trampom o situaciji na Grenlandu, radujem se što ću ga videti u Davosu
Newsmax Balkans pre 31 minutajoš 49 povezanih
Uživo: Srbija - Mađarska, velika vaterpolo bitka za polufinale prvenstva Evrope
Euronews pre 41 minutajoš 52 povezane
Privremeno suspendovani Instagram nalozi redakcije Nova, napadnuti i drugi antirežimski profili
Beta pre 6 satijoš 11 povezanih
Indija dobila poziv od Trampa da se pridruži inicijativi Odbor za mir
Sputnik pre 1 satjoš 38 povezanih
LEDENI DANI U SRBIJI: Najhladnije u ponedeljak, zatim toplije, pa kraj januara donosi sneg
Šabačke novosti pre 6 minutajoš 48 povezanih