Povezane vesti

Preminuo Čedomir Božić, šef kancelarije AP Vojvodine u Briselu

RTV pre 13 sati
BRISEL - Kako saznaje RTV juče je u Briselu od posledica srčanog udara u 40. godini preminuo šef kancelarije AP Vojvodine u Briselu, Čedomir Božić. Božić je za šefa Predstavništva Pokrajine u Briselu postavljen u oktobru 2022. godine. Prethodno… »
Preminuo Čedomir Božić, šef Kancelarije AP Vojvodine u Briselu

RTS pre 13 sati
Šef Kancelarije AP Vojvodine u Briselu Čedomir Božić preminuo je danas u 41. godini u Briselu, rekao je Ognjen Dopuđ iz Fonda za evropske poslove Vojvodine. "Nažalost, stigla je informacija da je Čedomir Božić preminuo. Kako sam čuo, u pitanju… »
Gojković izjavila saučešće povodom smrti Čedomira Božića

Gojković izjavila saučešće povodom smrti Čedomira Božića

Euronews pre 13 sati
Predsednica Pokrajinske vlade Maja Gojković izjavila je danas saučešće porodici, prijateljima i kolegama šefa Kancelarije Autonomne pokrajine Vojvodine u Briselu i bivšeg pokrajinskog sekretara za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo, te… »

Blic pre 14 sati
Šef Kancelarije AP Vojvodine u Briselu Čedomir Božić preminuo je danas u 41. godini u Briselu, rekao je za Tanjug Ognjen Dopuđ iz Fonda za evropske poslove Vojvodine. "Nažalost, stigla je informacija da je Čedomir Božić preminuo. Kako sam čuo, u… »
Čedomir Božić preminuo u Briselu: Oglasili se belgijski lekari zbog smrti šefa Kancelarije AP Vojvodine

Čedomir Božić preminuo u Briselu: Oglasili se belgijski lekari zbog smrti šefa Kancelarije AP Vojvodine

Kurir pre 14 sati
Šef Kancelarije AP Vojvodine u Briselu Čedomir Božićpreminuo je danas u 41. godini u Briselu. To je saopštio Ognjen Dopuđ iz Fonda za evropske poslove Vojvodine. "Nažalost, stigla je informacija da je Čedomir Božić preminuo. Kako sam čuo, u… »
Preminuo Čedomir Božić, šef Kancelarije Vojvodine u Briselu i dugogodišnji predsednik opštine Žabalj

Preminuo Čedomir Božić, šef Kancelarije Vojvodine u Briselu i dugogodišnji predsednik opštine Žabalj

Radio 021 pre 14 sati
Šef Kancelarije AP Vojvodine u Briselu Čedomir Božić preminuo je danas u 41. godini u Briselu. "Nažalost, stigla je informacija da je Čedomir Božić preminuo. Kako sam čuo, u pitanju je srčani udar. Belgijski lekari potvrdili su da je u pitanju… »
Preminuo Čedomir Božić – šef Kancelarije AP Vojvodine u Briselu

Preminuo Čedomir Božić – šef Kancelarije AP Vojvodine u Briselu

N1 Info pre 14 sati
Šef Kancelarije AP Vojvodine u Briselu Čedomir Božić preminuo je danas u 41. godini u Briselu, rekao je za Tanjug Ognjen Dopuđ iz Fonda za evropske poslove Vojvodine. „Nažalost, stigla je informacija da je Čedomir Božić preminuo. Kako sam čuo… »

Euronews pre 15 sati
Šef Kancelarije AP Vojvodine u Briselu Čedomir Božić preminuo je danas u 41. godini u Briselu, rekao je za Tanjug Ognjen Dopuđ iz Fonda za evropske poslove Vojvodine. "Nažalost, stigla je informacija da je Čedomir Božić preminuo. Kako sam čuo, u… »
Umro Čedomir Božić

Umro Čedomir Božić

Telegraf pre 15 sati
Preporučujemo. Šef Kancelarije AP Vojvodine u Briselu Čedomir Božić preminuo je danas u 41. godini u Briselu, rekao je za Tanjug Ognjen Dopuđ iz Fonda za evropske poslove Vojvodine. "Nažalost, stigla je informacija da je Čedomir Božić preminuo… »

Vesti dana »