Povezane vesti
Preminuo Čedomir Božić, šef kancelarije AP Vojvodine u Briselu
RTV 21.12.2024
BRISEL - Kako saznaje RTV juče je u Briselu od posledica srčanog udara u 40. godini preminuo šef kancelarije AP Vojvodine u Briselu, Čedomir Božić. Božić je za šefa Predstavništva Pokrajine u Briselu postavljen u oktobru 2022. godine. Prethodno… »
Preminuo Čedomir Božić, šef Kancelarije AP Vojvodine u Briselu
RTS 21.12.2024
Šef Kancelarije AP Vojvodine u Briselu Čedomir Božić preminuo je danas u 41. godini u Briselu, rekao je Ognjen Dopuđ iz Fonda za evropske poslove Vojvodine. "Nažalost, stigla je informacija da je Čedomir Božić preminuo. Kako sam čuo, u pitanju… »
Gojković izjavila saučešće povodom smrti Čedomira Božića
Euronews 21.12.2024
Predsednica Pokrajinske vlade Maja Gojković izjavila je danas saučešće porodici, prijateljima i kolegama šefa Kancelarije Autonomne pokrajine Vojvodine u Briselu i bivšeg pokrajinskog sekretara za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo, te… »
Preminuo Čedomir Božić, šef kancelarije AP Vojvodine u Briselu
Blic 21.12.2024
Šef Kancelarije AP Vojvodine u Briselu Čedomir Božić preminuo je danas u 41. godini u Briselu, rekao je za Tanjug Ognjen Dopuđ iz Fonda za evropske poslove Vojvodine. "Nažalost, stigla je informacija da je Čedomir Božić preminuo. Kako sam čuo, u… »
Preminuo Čedomir Božić, šef Kancelarije Vojvodine u Briselu i dugogodišnji predsednik opštine Žabalj
Radio 021 21.12.2024
Šef Kancelarije AP Vojvodine u Briselu Čedomir Božić preminuo je danas u 41. godini u Briselu. "Nažalost, stigla je informacija da je Čedomir Božić preminuo. Kako sam čuo, u pitanju je srčani udar. Belgijski lekari potvrdili su da je u pitanju… »
Preminuo Čedomir Božić – šef Kancelarije AP Vojvodine u Briselu
N1 Info 21.12.2024
Šef Kancelarije AP Vojvodine u Briselu Čedomir Božić preminuo je danas u 41. godini u Briselu, rekao je za Tanjug Ognjen Dopuđ iz Fonda za evropske poslove Vojvodine. „Nažalost, stigla je informacija da je Čedomir Božić preminuo. Kako sam čuo… »
Preminuo Čedomir Božić, šef Kancelarije AP Vojvodine u Briselu
Euronews 21.12.2024
Šef Kancelarije AP Vojvodine u Briselu Čedomir Božić preminuo je danas u 41. godini u Briselu, rekao je za Tanjug Ognjen Dopuđ iz Fonda za evropske poslove Vojvodine. "Nažalost, stigla je informacija da je Čedomir Božić preminuo. Kako sam čuo, u… »
Umro Čedomir Božić
Telegraf 21.12.2024
Preporučujemo. Šef Kancelarije AP Vojvodine u Briselu Čedomir Božić preminuo je danas u 41. godini u Briselu, rekao je za Tanjug Ognjen Dopuđ iz Fonda za evropske poslove Vojvodine. "Nažalost, stigla je informacija da je Čedomir Božić preminuo… »
Vesti dana »
Direktan sudar dva autobusa kod Umke: Dvoje poginulih, povređeno 24, saobraćaj obustavljen u oba smera (foto)
Kurir pre 17 minutajoš 100 povezanih
Studenti blokirali Autokomandu i odali poštu nastradalima u Novom Sadu
Bloomberg Adria pre 17 minutajoš 69 povezanih
Vučević: Naša je odgovornost da čuvamo i prenosimo sećanje na Holokaust
RTS pre 29 minutajoš 33 povezane
Autokomanda u Beogradu blokirana na 24 sata, studenti doneli i ‘smederevac’
Danas pre 24 minutajoš 18 povezanih
Sveti Sava – 850 godina od rođenja prosvetitelja i utemeljivača srpske državnosti
Serbian News Media pre 53 minutajoš 17 povezanih