Povezane vesti

Voditeljka Pinka reagovala zbog bivše žene Čede Jovanovića: Zašto se ljuti na mene?

Voditeljka Pinka reagovala zbog bivše žene Čede Jovanovića: Zašto se ljuti na mene?

Kurir pre 8 sati
Jovana Jeremić je u jednoj emisiji 2022. godine govorila o skandalu političara Čede Jovanovića i njegove supruge Jelene, te joj se javno obratila nakon optužbi da joj namešta krizu u braku. Voditeljka Pinka je tada istakla da nema nikakve veze sa… »
Ekskluzivno saznajemo! Razvodi se Čeda Jovanović! Posle 25 godina života s Jelenom stavio tačku na njihov odnos! Ovo su…

Ekskluzivno saznajemo! Razvodi se Čeda Jovanović! Posle 25 godina života s Jelenom stavio tačku na njihov odnos! Ovo su…

Kurir pre 10 sati
Čedomir Jovanović i njegova supruga Jelena Jovanović se razvode posle 25 godina braka, ekskluzivno saznaje Kurir. Zahtev za razvod je podneo političar u februaru ove godine, što je potvrdio izvor blizak porodici. - Tačno je da je Čeda podneo zahtev… »
"Jedan život živiš na slici, a drugi u realnosti"! Čedomir Jovanović iskreno za Kurir o razvodu sa suprugom Jelenom posle…

"Jedan život živiš na slici, a drugi u realnosti"! Čedomir Jovanović iskreno za Kurir o razvodu sa suprugom Jelenom posle…

Kurir pre 10 sati
Čedomir Jovanović potvrdio je za Kurir da je u februaru podneo zahtev za razvod braka od supruge Jelene Jovanović. - Tačno 25 godina bezuslovne ljubavi. Nešto se čoveku desi što ne može da sanja, a ne da živi, a ja sam to živeo. To mi je nešto… »
Kao preslikani: Evo kako izgleda ćerka Čede Jovanovića: Političar ima sa Jelenom četvoro dece, a sva imaju neobična imena

Kao preslikani: Evo kako izgleda ćerka Čede Jovanovića: Političar ima sa Jelenom četvoro dece, a sva imaju neobična imena

Blic pre 14 sati
Političar Čedomir Jovanović potvrdio je danas za domaće medije da se razvodi od supruge Jelene posle 25 godina braka. Mnogi do danas pamte kakav su odnos imali dok su se najviše voleli, a zanimljiva je i činjenica da imaju četvoro dece, te i da sva… »
Prva izjava čede Jovanovića o razvodu sa ženom: Nakon 25 godina braka: "Jedan život živiš na slici, a drugi u realnosti"

Prva izjava čede Jovanovića o razvodu sa ženom: Nakon 25 godina braka: "Jedan život živiš na slici, a drugi u realnosti"

Blic pre 15 sati
Čedomir Jovanović potvrdio je za domaće medije da se razvodi od supruge Jelene. - Tačno 25 godina bezuslovne ljubavi. Nešto se čoveku desi što ne može da sanja, a ne da živi, a ja sam to živeo. To mi je nešto najsvetije što imam i tako će… »
Razvodi se Čeda Jovanović: Posle 25 godina života sa Jelenom stavio tačku na njihov odnos: Otkriveni detalji

Razvodi se Čeda Jovanović: Posle 25 godina života sa Jelenom stavio tačku na njihov odnos: Otkriveni detalji

Blic pre 16 sati
Čedomir Jovanović i njegova supruga Jelena Jovanović se razvode posle 25 godina braka,. pišu domaći mediji. Zahtev za razvod je podneo političar u februaru ove godine,prenose dalje mediji. - Tačno je da je Čeda podneo zahtev za razvod. Jelena je… »

Vesti dana »