Повезане вести
Ексклузивно сазнајемо! Разводи се Чеда Јовановић! После 25 година живота с Јеленом ставио тачку на њихов однос! Ово су…
Курир 21.12.2024
Чедомир Јовановић и његова супруга Јелена Јовановић се разводе после 25 година брака, ексклузивно сазнаје Курир. Захтев за развод је поднео политичар у фебруару ове године, што је потврдио извор близак породици. - Тачно је да је… »
Као пресликани: Ево како изгледа ћерка Чеде Јовановића: Политичар има са Јеленом четворо деце, а сва имају необична имена
Блиц 21.12.2024
Политичар Чедомир Јовановић потврдио је данас за домаће медије да се разводи од супруге Јелене после 25 година брака. Многи до данас памте какав су однос имали док су се највише волели, а занимљива је и чињеница да имају… »
Прва изјава чеде Јовановића о разводу са женом: Након 25 година брака: "Један живот живиш на слици, а други у реалности"
Блиц 21.12.2024
Чедомир Јовановић потврдио је за домаће медије да се разводи од супруге Јелене. - Тачно 25 година безусловне љубави. Нешто се човеку деси што не може да сања, а не да живи, а ја сам то живео. То ми је нешто најсветије што имам… »
Вести дана »
Крузер на којем је избила епидемија хантавируса биће прихваћен на Канарским острвима
РТВ пре 1 сатјош 30 повезаних
Трамп паузира операцију у Ормуском мореузу, Техеран каже: 'Повлачење'
BBC News пре 58 минутајош 31 повезана
Амбасада Кине демантује да је од Србије добила обећање везано за истрагу о надстрешници
Бета пре 53 минутајош 14 повезаних