Povezane vesti
Bregović: “Bio sam zaljubljen u Lepu Lukić, ali ne bih naskočio na nju”
Vesti online pre 9 sati
Muzičar Goran Bregović priznao je da je svojevremeno bio zaljubljen u stariju koleginicu Lepu Lukić. Naime, Goran je otkrio u kom se periodu to desilo, kao i šta je tačno osećao. – Bio sam zaljubljen u Lepu Lukić. Ne mislim zaljubljen u nju kao u… »
„Bio sam zaljubljen u nju, pričala je neverovatne prostakluke“: Goran Bregović otkrio koja pevačica ga je svojevremeno…
Nova pre 11 sati
: Muzičar Goran Bregović otkrio je jednu zanimljivost o sebi. Goran Bregović je priznao da je bio zaljubljen u pevačicu Lepu Lukić kada je bio mlađi. „Ja sam bio zaljubljen u Lepu Lukić. Ne mislim zaljubljen u nju kao u ženu, bio sam zaljubljen… »
Goran Bregović otkrio da je bio zaljubljen u stariju koleginicu: Evo o kome je reč!
Svet plus pre 12 sati
Goran Bregović, iznenadio je sve izjavom da je dugo vremena krio da mu se dopadala Lepa Lukić. Slavni muzičar ispričao je u kom periodu mu se to dogodilo. - Bio sam zaljubljen u Lepu Lukić. Ne mislim zaljubljen u nju kao u ženu, bio sam zaljubljen u… »
Brega bio zaljubljen u Lepu Lukić! Pevačica ostala potpunom šokirana, pa mu odmah odbrusila
Kurir pre 13 sati
Muzičar Goran Bregović priznao je da je svojevremeno bio zaljubljen u stariju koleginicu Lepu Lukić. Naime, Goran je otkrio u kom se periodu to desilo, kao i šta je tačno osećao. - Bio sam zaljubljen u Lepu Lukić. Ne mislim zaljubljen u nju kao u… »
"Bio sam zaljubljen u Lepu Lukić, ali ne bih naskočio na nju": Muzičar dugo krio da mu se sviđala starija koleginica: Evo…
Blic pre 14 sati
Muzičar Goran Bregović priznao je da je svojevremeno bio zaljubljen u stariju koleginicu Lepu Lukić. Naime, Goran je otkrio u kom se periodu to desilo, kao i šta je tačno osećao. - Bio sam zaljubljen u Lepu Lukić. Ne mislim zaljubljen u nju kao u… »
"Bio sam zaljubljen u Lepu Lukić" Brega otkrio dugo čuvanu tajnu: Gledao sam je kao čudo, bio sam impresioniran! Pevačica…
Kurir pre 16 sati
Goran Bregović priznao je svojevremeno da je u mladosti bio zaljubljen u Lepu Lukić. - Bio sam zaljubljen u Lepu Lukić. Ne mislim zaljubljen u nju kao u ženu, bio sam zaljubljen u njen humor i zezanje. Bijelo dugme je izolovano živelo, nismo se nikad… »
Vesti dana »
Goran Ješić: Režima se više niko ne plaši, plamen solidarnosti se širi Srbijom
Insajder pre 7 satijoš 1 povezana
Olaf Šolc: Napad na božićnom sajmu u Magdeburgu biće detaljno istražen
Danas pre 11 satijoš 2 povezane