Повезане вести
Бреговић: “Био сам заљубљен у Лепу Лукић, али не бих наскочио на њу”
Вести онлине 21.12.2024
Музичар Горан Бреговић признао је да је својевремено био заљубљен у старију колегиницу Лепу Лукић. Наиме, Горан је открио у ком се периоду то десило, као и шта је тачно осећао. – Био сам заљубљен у Лепу Лукић. Не мислим… »
„Био сам заљубљен у њу, причала је невероватне простаклуке“: Горан Бреговић открио која певачица га је својевремено опчинила…
Нова 21.12.2024
: Музичар Горан Бреговић открио је једну занимљивост о себи. Горан Бреговић је признао да је био заљубљен у певачицу Лепу Лукић када је био млађи. „Ја сам био заљубљен у Лепу Лукић. Не мислим заљубљен у њу као у жену, био… »
"Био сам заљубљен у Лепу Лукић, али не бих наскочио на њу": Музичар дуго крио да му се свиђала старија колегиница: Ево како…
Блиц 21.12.2024
Музичар Горан Бреговић признао је да је својевремено био заљубљен у старију колегиницу Лепу Лукић. Наиме, Горан је открио у ком се периоду то десило, као и шта је тачно осећао. - Био сам заљубљен у Лепу Лукић. Не мислим… »
Вести дана »
Почео састанак о НИС-у у Председништву; док се чека одлука Вашингтона о лиценци, Рафинерија је у фази топле циркулације
РТС пре 13 минутајош 34 повезане
Ваздух у Србији најлошији у региону: Загађење у Београду алармантно, најгоре у Аранђеловцу и Прокупљу
Недељник пре 1 сатјош 11 повезаних
МУП: Због густе магле апелујемо да се смањи брзина кретања и повец́а одстојање
Спутник пре 1 сатјош 36 повезаних
Рафинерија у Панчеву и даље ради: Још није угашена и даље је у фази топле циркулације
Курир пре 17 минутајош 24 повезане
Руси тврде: 'Освојили смо Покровск', кључни град на истоку Украјине
BBC News пре 1 сатјош 26 повезаних