Повезане вести

Бреговић: “Био сам заљубљен у Лепу Лукић, али не бих наскочио на њу”

Бреговић: “Био сам заљубљен у Лепу Лукић, али не бих наскочио на њу”

Вести онлине 21.12.2024
Музичар Горан Бреговић признао је да је својевремено био заљубљен у старију колегиницу Лепу Лукић. Наиме, Горан је открио у ком се периоду то десило, као и шта је тачно осећао. – Био сам заљубљен у Лепу Лукић. Не мислим… »
„Био сам заљубљен у њу, причала је невероватне простаклуке“: Горан Бреговић открио која певачица га је својевремено опчинила…

„Био сам заљубљен у њу, причала је невероватне простаклуке“: Горан Бреговић открио која певачица га је својевремено опчинила…

Нова 21.12.2024
: Музичар Горан Бреговић открио је једну занимљивост о себи. Горан Бреговић је признао да је био заљубљен у певачицу Лепу Лукић када је био млађи. „Ја сам био заљубљен у Лепу Лукић. Не мислим заљубљен у њу као у жену, био… »
"Био сам заљубљен у Лепу Лукић, али не бих наскочио на њу": Музичар дуго крио да му се свиђала старија колегиница: Ево како…

"Био сам заљубљен у Лепу Лукић, али не бих наскочио на њу": Музичар дуго крио да му се свиђала старија колегиница: Ево како…

Блиц 21.12.2024
Музичар Горан Бреговић признао је да је својевремено био заљубљен у старију колегиницу Лепу Лукић. Наиме, Горан је открио у ком се периоду то десило, као и шта је тачно осећао. - Био сам заљубљен у Лепу Лукић. Не мислим… »

Вести дана »