Povezane vesti
"Da sam pametna bila bih na fakultetu": Hit izjava starlete : "Učila sam za prijemni, nisam imala nikakvu vezu"
Blic 21.12.2024
Starleta Tijana Maksimović, poznatija kao Tijana Ajfon, neretko šokira javnost svojim izjavama, a jednom prilikom je bilo tako kada je izjavila u emisiji da bi bila na fakultetu da je pametna, a ne po raznim zabavnim programima. Naime, Tijanina izjava… »
“Da sam pametna bila bih na fakultetu!” Tijana Ajfon ponovo šokirala izjavom
Vesti online 21.12.2024
Starleta Tijana Maksimović, poznatija kao Tijana Ajfon, ponovo je izazvala reakcije javnosti svojom kontroverznom izjavom. U jednoj emisiji, je izjavila da bi, da je pametna, bila na fakultetu, a ne učestvovala u raznim zabavnim programima. Ova izjava… »
Tijana Ajfon je jednom probala da upiše fakultet bez bilo kakve veze, a onda... Zbog hit izjave naše starlete se svi smeju
Kurir 21.12.2024
Starleta Tijana Maksimović, poznatija kao Tijana Ajfon, neretko šokira javnost svojim izjavama, a jednom prilikom je bilo tako kada je izjavila u emisiji da bi bila na fakultetu da je pametna, a ne po raznim zabavnim programima. Naime, Tijanina izjava… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO Gužva na Autokomandi sve veća, more ljudi stiže iz pravca Slavije: Studenti dobijaju podršku sa svih strana
Nova pre 33 minutajoš 79 povezanih
BLOG UŽIVO Gužva na Autokomandi sve veća, more ljudi stiže iz pravca Slavije: Studenti dobijaju podršku sa svih strana
Nova pre 33 minutajoš 24 povezane
Sudar autobusa kod Umke: Dvoje poginulih, vozač osumnjičen za teško krivično delo
Vreme pre 1 satjoš 77 povezanih
Desetak pripadnika BIA upalo u kuću poljoprivrednika, ispituju ga satima
Nova pre 2 satajoš 3 povezane