Povezane vesti

"Da sam pametna bila bih na fakultetu": Hit izjava starlete : "Učila sam za prijemni, nisam imala nikakvu vezu"

"Da sam pametna bila bih na fakultetu": Hit izjava starlete : "Učila sam za prijemni, nisam imala nikakvu vezu"

Blic 21.12.2024
Starleta Tijana Maksimović, poznatija kao Tijana Ajfon, neretko šokira javnost svojim izjavama, a jednom prilikom je bilo tako kada je izjavila u emisiji da bi bila na fakultetu da je pametna, a ne po raznim zabavnim programima. Naime, Tijanina izjava… »
“Da sam pametna bila bih na fakultetu!” Tijana Ajfon ponovo šokirala izjavom

“Da sam pametna bila bih na fakultetu!” Tijana Ajfon ponovo šokirala izjavom

Vesti online 21.12.2024
Starleta Tijana Maksimović, poznatija kao Tijana Ajfon, ponovo je izazvala reakcije javnosti svojom kontroverznom izjavom. U jednoj emisiji, je izjavila da bi, da je pametna, bila na fakultetu, a ne učestvovala u raznim zabavnim programima. Ova izjava… »
Tijana Ajfon je jednom probala da upiše fakultet bez bilo kakve veze, a onda... Zbog hit izjave naše starlete se svi smeju

Tijana Ajfon je jednom probala da upiše fakultet bez bilo kakve veze, a onda... Zbog hit izjave naše starlete se svi smeju

Kurir 21.12.2024
Starleta Tijana Maksimović, poznatija kao Tijana Ajfon, neretko šokira javnost svojim izjavama, a jednom prilikom je bilo tako kada je izjavila u emisiji da bi bila na fakultetu da je pametna, a ne po raznim zabavnim programima. Naime, Tijanina izjava… »

Vesti dana »