Повезане вести
Ђукић Дејановић: Студенти изманипулисани, ја сам читав свој радни век провела са студентима
Радио 021 22.12.2024
Министарка просвете Славица Ђукић Дејановић изјавила је да су побуњени студенти изманипулисани, да блокада образовног система не доноси никакве користи, те позвала на дијалог. Она је за телевизију Блиц оценила да студентска… »
Министарка просвете позвала студенте на дијалог: Блокада представља покушај опште револуције
Данас 21.12.2024
Министарка просвете Славица Ђукић Дејановић изјавила је да су побуњени студенти изманипулисани, да блокада образовног система не доноси никакве користи, те позвала на дијалог и решавање проблема кроз институције. Она је за… »
Вести дана »
Почињу пријаве за легализацију објеката и упис својине у катастар
Јужне вести пре 3 сатајош 31 повезана
Гранатиран Херсон – троје страдало, 10 повређених; Трамп Млађи: Украјина може да изгуби подршку САД
РТС пре 19 минутајош 46 повезаних
Покушај пуча у Бенину пропао захваљујући лојалистима, каже министар унутрашњих послова
BBC News пре 3 сатајош 25 повезаних
"Хвала мами и тати што су ме пустили да јурим!" Ландо Норис после титуле шампиона Формуле 1: Нисам дуго плакао...
Вечерње новости пре 44 минутајош 38 повезаних
Прогноза времена за Србију 7. децембар 2025: Облачно и хладно са кишом, снегом и маглом током вечери и ноћи
Наслови.аи пре 10 минутајош 29 повезаних