Повезане вести
„Ма, ја сам отишла из твоје емисије“: Анђелка стално доживљавала непријатности, а овако је „пресекла“ и одлучила да је доста…
Нова 22.12.2024
: Глумица Анђелка Стевић Жугић испричала је да јој се често дешавало да јој водитељи постављају непријатна питања, а потом је открила и како је одлучила да на то више не пристаје. Анђелка Стевић Жугић се питала, како је… »
"Молим, ма ја сам отишла из твоје емисије" Анђелка Прпић доживела велику непријатност због незгодних питања водитеља: То ми…
Курир 22.12.2024
Глумица Анђелка Стевић Жугић раније није желела да комуницира и одговара на питања онима који би јој се обратили на непристојан начин, укључујући и водитеље у емисији, чак и ако је у питању уживо програм. Наиме, Анђелка се… »
"Молим, ма ја сам отишла из твоје емисије": Анђелка Прпић искрено о непријатним искуствима: "Увек сам мислила чиме сам ја то…
Блиц 22.12.2024
Глумица Анђелка Прпић за домаће медије испричала је да је раније имала кочницу да одговори људима који би јој се обратили на непристојан начин. Анђелка је открила, како се увек питала да ли је она та која је нешто изговорила или… »
Вести дана »
Сутра почиње пријављивање нелегалних објеката по новом Закону: Рок за подношење пријава 60 дана
Сербиан Невс Медиа пре 3 сатајош 31 повезана
"Мора да се отклони претња од треће руске инвазије" Зеленски разговарао са два кључна Трампова човека, па открио детаље
Блиц пре 36 минутајош 39 повезаних
Покушај пуча у Бенину пропао захваљујући лојалистима, каже министар унутрашњих послова
BBC News пре 2 сатајош 25 повезаних
Норис: Титулу посвећујем родитељима, дозволили су ми да јурим овај сан који је постао стварност
РТС пре 26 минутајош 37 повезаних
Прогноза времена за Србију 7. и 8. децембар 2025: Облачно и хладно са маглом и сунчаним интервалима сутра
Наслови.аи пре 5 сатијош 28 повезаних