Povezane vesti
„Ma, ja sam otišla iz tvoje emisije“: Anđelka stalno doživljavala neprijatnosti, a ovako je „presekla“ i odlučila…
Nova pre 5 sati
: Glumica Anđelka Stević Žugić ispričala je da joj se često dešavalo da joj voditelji postavljaju neprijatna pitanja, a potom je otkrila i kako je odlučila da na to više ne pristaje. Anđelka Stević Žugić se pitala, kako je priznala, da li je… »
"Molim, ma ja sam otišla iz tvoje emisije" Anđelka Prpić doživela veliku neprijatnost zbog nezgodnih pitanja voditelja: To…
Kurir pre 8 sati
Glumica Anđelka Stević Žugić ranije nije želela da komunicira i odgovara na pitanja onima koji bi joj se obratili na nepristojan način, uključujući i voditelje u emisiji, čak i ako je u pitanju uživo program. Naime, Anđelka se, kako je… »
"Molim, ma ja sam otišla iz tvoje emisije": Anđelka Prpić iskreno o neprijatnim iskustvima: "Uvek sam mislila čime sam ja…
Blic pre 9 sati
Glumica Anđelka Prpić za domaće medije ispričala je da je ranije imala kočnicu da odgovori ljudima koji bi joj se obratili na nepristojan način. Anđelka je otkrila, kako se uvek pitala da li je ona ta koja je nešto izgovorila ili nekome dala za… »
Vesti dana »
Hiljade ljudi u potpunoj tišini na Slaviji odali poštu stradalima u padu nadstrešnice (FOTO/VIDEO)
Insajder pre 2 minutajoš 33 povezane
Otvorena deonica Moravskog koridora, Vučić: Građani od sutra od 9 sati mogu auto-putem do Vrnjačke Banje
Euronews pre 2 satajoš 22 povezane
Helikopter udario u zgradu bolnice! Horor u Turskoj, ima mrtvih: Ovo je uzrok jezive nesreće?! (video)
Blic pre 40 minutajoš 16 povezanih
Nova dokumentacija na sajtu Vlade potvrđuje: Starting je bio odgovoran za renoviranje stanice
Forbes pre 9 satijoš 1 povezana