Povezane vesti
„Ma, ja sam otišla iz tvoje emisije“: Anđelka stalno doživljavala neprijatnosti, a ovako je „presekla“ i odlučila da je dosta…
Nova 22.12.2024
: Glumica Anđelka Stević Žugić ispričala je da joj se često dešavalo da joj voditelji postavljaju neprijatna pitanja, a potom je otkrila i kako je odlučila da na to više ne pristaje. Anđelka Stević Žugić se pitala, kako je priznala, da li je ona ta koja… »
"Molim, ma ja sam otišla iz tvoje emisije" Anđelka Prpić doživela veliku neprijatnost zbog nezgodnih pitanja voditelja: To mi…
Kurir 22.12.2024
Glumica Anđelka Stević Žugić ranije nije želela da komunicira i odgovara na pitanja onima koji bi joj se obratili na nepristojan način, uključujući i voditelje u emisiji, čak i ako je u pitanju uživo program. Naime, Anđelka se, kako je priznala, pitala… »
"Molim, ma ja sam otišla iz tvoje emisije": Anđelka Prpić iskreno o neprijatnim iskustvima: "Uvek sam mislila čime sam ja to…
Blic 22.12.2024
Glumica Anđelka Prpić za domaće medije ispričala je da je ranije imala kočnicu da odgovori ljudima koji bi joj se obratili na nepristojan način. Anđelka je otkrila, kako se uvek pitala da li je ona ta koja je nešto izgovorila ili nekome dala za pravo da… »
Vesti dana »

Novi toplotni talas u Srbiji donosi temperature do 38 stepeni i više
Naslovi.ai pre 39 minutajoš 38 povezanih

Orban: Potreban hitan samit Rusije i Evrope za okončanje rata u Ukrajini
RTV pre 53 minutajoš 31 povezana

AMSS: Gužve na putevima, na granici u Batrovcima čeka se oko tri sata pri izlazu iz Srbije
Novi magazin pre 2 satajoš 13 povezanih

SAD: Nagrada od 50 miliona dolara za informacije koje bi dovele do hapšenja Madura
NIN pre 2 satajoš 12 povezanih