Povezane vesti

„Ma, ja sam otišla iz tvoje emisije“: Anđelka stalno doživljavala neprijatnosti, a ovako je „presekla“ i odlučila da je dosta…

„Ma, ja sam otišla iz tvoje emisije“: Anđelka stalno doživljavala neprijatnosti, a ovako je „presekla“ i odlučila da je dosta…

Nova 22.12.2024
: Glumica Anđelka Stević Žugić ispričala je da joj se često dešavalo da joj voditelji postavljaju neprijatna pitanja, a potom je otkrila i kako je odlučila da na to više ne pristaje. Anđelka Stević Žugić se pitala, kako je priznala, da li je ona ta koja… »
"Molim, ma ja sam otišla iz tvoje emisije" Anđelka Prpić doživela veliku neprijatnost zbog nezgodnih pitanja voditelja: To mi…

"Molim, ma ja sam otišla iz tvoje emisije" Anđelka Prpić doživela veliku neprijatnost zbog nezgodnih pitanja voditelja: To mi…

Kurir 22.12.2024
Glumica Anđelka Stević Žugić ranije nije želela da komunicira i odgovara na pitanja onima koji bi joj se obratili na nepristojan način, uključujući i voditelje u emisiji, čak i ako je u pitanju uživo program. Naime, Anđelka se, kako je priznala, pitala… »

Vesti dana »