Povezane vesti
"Vučić je bio ljut na mene": Slavica Đukić Dejanović otkrila detalje razgovora sa predsednikom na sednici Vlade
Blic 22.12.2024
“Predsednik je bio ljut na mene, na moj resor”, izjavila je ministarka prosvete Slavica Đukić Dejanović u jučerašnjoj emisiji "Nije srpski ćutati" na Blic TV, odgovarajući na pitanje zbog čega je predsednik Srbije bio ljut na “svoju” Vladu. Gostujući… »
Ministarka prosvete Đukić Dejanović: Predsednik Vučić je bio ljut na mene
Danas 22.12.2024
“Predsednik je bio ljut na mene, na moj resor”, izjavila je ministarka prosvete Slavica Đukić Dejanović, odgovarajući na pitanje zbog čega je predsednik Srbije bio ljut na “svoju” Vladu. Gostujući juče na TV Blic, ona je ocenila da je Vučić, koji je… »
Vesti dana »

Sastanak Putina i Vitkofa pred američki ultimatum: značajan napredak, najave sankcija i planovi za trilateralne susrete lidera
Naslovi.ai pre 43 minutajoš 86 povezanih

"Kod nas je normalno da ispljujete, izvređate": Milojević opisao šta je prošao Zvezdin heroj Rade Krunić
Mondo pre 2 minutajoš 43 povezane

Pet vojnika ranjeno u oružanom incidentu u američkoj bazi Fort Stjuart, napadač uhvaćen
Nedeljnik pre 33 minutajoš 25 povezanih

I dalje "predsednik Dodik" ili samo Milorad: CIK mu oduzeo mandat, on najavljuje referendum
N1 Info pre 2 satajoš 180 povezanih

Zvezda smirila poljsko ludilo: Krunić pogađao i plesao u Poznanju
Euronews pre 37 minutajoš 59 povezanih