Povezane vesti
Ministarka prosvete: Otišla sam da bih izbegla incident, bila sam šokirana tim primitivizmom
N1 Info 22.12.2024
Ministarka prosvete Slavica Đukić Dejanović kazala je danas da je odlučila da napusti javnu raspravu o obrazovnim zakonima u Nišu da bi izbegla incident, ali da želi da razgovara sa studentima. Ona je kazala da je u sredu napustila zgradu Skupštine… »
Đukić Dejanović: Napustila sam raspravu u Nišu jer sam procenila da studenti ne žele komunikaciju nego anarhiju
NIN 22.12.2024
Ministarka prosvete Slavica Đukić Dejanović kazala je danas da je odlučila da napusti javnu raspravu o obrazovnim zakonima u Nišu da bi izbegla incident, ali da želi da razgovara sa studentima. Ona je kazala da je u sredu napustila zgradu Skupštine… »
Đukić Dejanović o studentima koji su je vikom oterali iz Niša: „Bila sam šokirana tim primitivizmom, otišla sam da bih…
Nova 22.12.2024
: Ministarka prosvete Slavica Đukić Dejanović kazala je danas da je odlučila da napusti javnu raspravu o obrazovnim zakonima u Nišu da bi izbegla incident, ali da želi da razgovara sa studentima. Ona je kazala da je u sredu napustila zgradu… »
Ministarka prosvete: Pobegla sam od incidenta, ali ne bežim od dijaloga sa studentima
Insajder 22.12.2024
Ministarka prosvete: Pobegla sam od incidenta, ali ne bežim od dijaloga sa studentima
Beta 22.12.2024
Đukić Dejanović: Ne bežim od dijaloga sa studentima, bežim od incidenta
Nedeljnik 22.12.2024
Ministarka prosvete Slavica Đukić Dejanović izjavila je danas da je napustila javnu raspravu o obrazovnim zakonima u Nišu da bi izbegla incident, ali da želi da razgovara sa studentima. Kako kaže, zgradu Skupštine grada Niša je napustila pošto je… »
Ministarka prosvete: Pobegla sam od incidenta u Nišu, ne bežim od dijaloga sa studentima
Jugmedia 22.12.2024
Radio sto plus 22.12.2024
Ona je kazala da je u sredu napustila zgradu Skupštine grada Niša pošto je procenila da studenti ne žele komunikaciju nego anarhiju. “Negde na pola javne rasprava o zakonima u obrazovanju dekanka Filozofskog fakulteta ušla je u salu i pozvala… »
Novi magazin 22.12.2024
Ministarstvo prosvete otkazalo javnu raspravu u Subotici, zakonske sugestije i primedbe samo na mejl
NIN 22.12.2024
Ministarstvo prosvete je objavilo da je otkazalo drugu tribina o nacrtima četiri prosvetna zakona, najavljenu za ponedeljak, 23. decembar u Subotici. Pozvali su zainteresovane da komentare, sugestije i predloge pošalju na imejl adresu… »
Ministarstvo prosvete otkazalo tribinu u Subotici o izmenama četiri prosvetna zakona
Danas 21.12.2024
Nakon što je u Nišu prekinuta tribina u sklopu javne rasprave o izmenama seta prosvetnih zakona, Ministarstvo prosvete otkazalo je i ranije najavljen skup u Subotici. Obaveštavamo javnost da je druga tribina o nacrtima četiri prosvetna zakona –… »
Vesti dana »

BLOG UŽIVO „Kraj će biti kad ga studenti sviraju, vidimo se 15. marta“: RTS bio blokiran 22 sata, susret studenata u blokadi i „ćacija“ kod Pionirskog parka
Nova pre 4 minutajoš 89 povezanih

Gotova blokada RTS-a i RTV-, građani oko Pionirskog parka skandiraju "Javi se ćaci" (UŽIVO)
Novi magazin pre 39 minutajoš 49 povezanih

Vanredna sednica Skupštine grada Niša trajala pet minuta, opozicija nezadovoljna, vlast osuđuje blokadu odbornika
Glas juga pre 7 satijoš 34 povezane