Povezane vesti
Ministarka prosvete: Otišla sam da bih izbegla incident, bila sam šokirana tim primitivizmom
N1 Info 22.12.2024
Ministarka prosvete Slavica Đukić Dejanović kazala je danas da je odlučila da napusti javnu raspravu o obrazovnim zakonima u Nišu da bi izbegla incident, ali da želi da razgovara sa studentima. Ona je kazala da je u sredu napustila zgradu Skupštine… »
Đukić Dejanović: Napustila sam raspravu u Nišu jer sam procenila da studenti ne žele komunikaciju nego anarhiju
NIN 22.12.2024
Ministarka prosvete Slavica Đukić Dejanović kazala je danas da je odlučila da napusti javnu raspravu o obrazovnim zakonima u Nišu da bi izbegla incident, ali da želi da razgovara sa studentima. Ona je kazala da je u sredu napustila zgradu Skupštine… »
Đukić Dejanović o studentima koji su je vikom oterali iz Niša: „Bila sam šokirana tim primitivizmom, otišla sam da bih…
Nova 22.12.2024
: Ministarka prosvete Slavica Đukić Dejanović kazala je danas da je odlučila da napusti javnu raspravu o obrazovnim zakonima u Nišu da bi izbegla incident, ali da želi da razgovara sa studentima. Ona je kazala da je u sredu napustila zgradu… »
Ministarka prosvete: Pobegla sam od incidenta, ali ne bežim od dijaloga sa studentima
Insajder 22.12.2024
Ministarka prosvete: Pobegla sam od incidenta, ali ne bežim od dijaloga sa studentima
Beta 22.12.2024
Đukić Dejanović: Ne bežim od dijaloga sa studentima, bežim od incidenta
Nedeljnik 22.12.2024
Ministarka prosvete Slavica Đukić Dejanović izjavila je danas da je napustila javnu raspravu o obrazovnim zakonima u Nišu da bi izbegla incident, ali da želi da razgovara sa studentima. Kako kaže, zgradu Skupštine grada Niša je napustila pošto je… »
Ministarka prosvete: Pobegla sam od incidenta u Nišu, ne bežim od dijaloga sa studentima
Jugmedia 22.12.2024
Radio sto plus 22.12.2024
Ona je kazala da je u sredu napustila zgradu Skupštine grada Niša pošto je procenila da studenti ne žele komunikaciju nego anarhiju. “Negde na pola javne rasprava o zakonima u obrazovanju dekanka Filozofskog fakulteta ušla je u salu i pozvala… »
Novi magazin 22.12.2024
Ministarstvo prosvete otkazalo javnu raspravu u Subotici, zakonske sugestije i primedbe samo na mejl
NIN 22.12.2024
Ministarstvo prosvete je objavilo da je otkazalo drugu tribina o nacrtima četiri prosvetna zakona, najavljenu za ponedeljak, 23. decembar u Subotici. Pozvali su zainteresovane da komentare, sugestije i predloge pošalju na imejl adresu… »
Ministarstvo prosvete otkazalo tribinu u Subotici o izmenama četiri prosvetna zakona
Danas 21.12.2024
Nakon što je u Nišu prekinuta tribina u sklopu javne rasprave o izmenama seta prosvetnih zakona, Ministarstvo prosvete otkazalo je i ranije najavljen skup u Subotici. Obaveštavamo javnost da je druga tribina o nacrtima četiri prosvetna zakona –… »
Vesti dana »
Američki vojnici neće ginuti u pojasu Gaze: Bela kuća objasnila da se Tramp nije obavezao za slanje trupa SAD
Kurir pre 1 satjoš 6 povezanih
Braun posle trijumfa u Bolonji: Lakić je bio odličan, taj momak je sjajan
Danas pre 1 satjoš 2 povezane
U Evropskom parlamentu održana debata o Rio Tintu u Srbiji: Kokanović nije dobio reč, ali je poručio – „nećete kopati“ (VIDEO)
Danas pre 1 satjoš 1 povezana
Protestni odbor advokata reagovao na ograđivanje Advokatske komore Srbije od najavljenog protesta ispred zgrade RTS-a
Danas pre 2 satajoš 1 povezana