Povezane vesti
Vukčević ne zaboravlja Partizan: Nedostaje mi ta jedinstvena atmosfera
Sportski žurnal 22.12.2024
Igrač Vašington Vizardsa prati crno-bele. Možda će mnogi pamtiti Tristana Vukčevića kroz sliku neostvarenog potencijala u dresu Partizana, ali navijačima je sa uma često silazila činjenica da je krilni centar imao samo 20 godina. Priliku je… »
Tristan Vukčević o Partizanu: „Baš mi nedostaje!“
Hot sport 22.12.2024
Nije ostavio predubok trag, ali ga se navijači neretko sete, baš kao i on njih! Tristan Vukčević je tokom svog boravka u Partizanu većinski šansu na velikoj sceni dobijao u momentima kada bi utakmice bile rešene. Ipak, u ABA ligi je neretko imao… »
Vukčević: Nedostaje mi atmosfera iz Partizana
B92 22.12.2024
Košarkaš Vašington Vizardsa Tristan Vukčević bi uskoro trebao da se vrati na parket posle povrede. Vukčević je proveo dve godine u Partizanu, tokom kojih nije ostavio previše dubok trag. On je u sred prošle sezone napustio crno-bele i otišao u… »
"Nedostaje mi Partizan": Tristan Vukčević spreman za NBA, izjavom razgalio "grobare"
Večernje novosti 22.12.2024
Srpski košarkaš Tristan Vukčević proveo je u Partizanu dve godine, pre nego što je otišao u NBA ligu. Crno-bele, kaže još nije zaboravio. Foto: AP Član Vašingtona za koji ove sezone još uvek nije zaigrao zbog povrede, u izjavi za RTS istakao je… »
Tristan Vukčević: "Nedostaje mi atmosfera u Partizanu!"
Sportske.net 22.12.2024
Tristan Vukčević proveo je u Partizanu dve godine tokom kojih nije ostavio previše dubok trag pre nego što je otišao u NBA ligu. Sada je srpski košarkaš član Vašingtona za koji ove sezone još uvek nije zaigrao zbog povrede, a u izjavi za RTS… »
Vesti dana »

Studenti u blokadi o snimku: Izneti planovi i stavovi nemaju nikakve veze sa nama niti sa našom borbom
RTV pre 23 minutajoš 21 povezana

Srbijavoz: Zbog dojave o eksplozivnoj napravi obustavljen međugradski železnički saobraćaj
Insajder pre 1 satjoš 18 povezanih

Udar na Moskvu posle putinovog odgovora trampu! Ukrajinski dronovi se sručili na rusku prestonicu, pogođene zgrade, napadnut i vojni aerodrom (foto, video)
Kurir pre 12 minutajoš 16 povezanih

(VIDEO) Traktori oko Pionirskog parka, okružili kamp „studenata koji žele da uče“
N1 Info pre 13 minutajoš 10 povezanih