Povezane vesti

Simeone blista posle prve pobede u Barseloni: "Patili smo, ovo je veliki trijumf"

Simeone blista posle prve pobede u Barseloni: "Patili smo, ovo je veliki trijumf"

Sportske.net 22.12.2024
Fudbaleri madridskog Atletika sinoć su šokirali Barselonu na "Monžuiku" i pogotkom Aleksandera Serlota u 96. minutu pobedili sa 2:1, u velikom derbiju 18. kola španske La Lige. Atletiko je na taj način obezbedio prvo mesto na kraju godine, ima 41… »
Viljareal spakovao Dmitroviću pet komada, het-trik Barija

Viljareal spakovao Dmitroviću pet komada, het-trik Barija

Sport klub 22.12.2024
Odigrane su još dve utakmice 18. kola La Lige. Pobede su zabeležili Viljareal u gostima protiv Leganesa 5:2 i Las Palmas na svom terenu protiv Espanjola 1:0. Nije Leganes ponovio sjajan rezultat i defanzivnu perfekciju kao pre nedelju dana u gostima… »
Realova rapsodija za kraj godine, Sevilja još i dobro prošla

Realova rapsodija za kraj godine, Sevilja još i dobro prošla

Sportske.net 22.12.2024
Fudbaleri Real Madrida završili su kalendarsku godinu na impresivan način pošto su derbiju 18. kola Primere savladali kod kuće Sevilju 4:2 i tako se probili do drugog mesta, došavši na samo bod zaostatka za liderom Atletikom. Posle nešto sporijeg… »
Projektili Mbapea i Valverdea: Real ubedljivo slavio protiv Sevilje! (video)

Projektili Mbapea i Valverdea: Real ubedljivo slavio protiv Sevilje! (video)

Hot sport 22.12.2024
Deseti ligaški pogodak ove sezone za francusku superzvezdu! Svetski šampioni, fudbaleri Real Madrida su oduševili svoje pristalice, savladavši Sevilju rezultatom 4:2 u meču koji je pokazao sav raskoš njihovog talenta. Ovaj trijumf, dvanaesti u… »
Razigran Mbape, Real četvorkom častio Sevilju i preskočio Barsu

Razigran Mbape, Real četvorkom častio Sevilju i preskočio Barsu

Sport klub 22.12.2024
Real Madrid zabeležio je pobedu u 18. kolu La Lige na svom terenu protiv Sevilje 4:2. Pretio je, pretio i konačno uspeo. Posle 18 kola Real Madrid uspeo je da preskoči na tabeli Barselonu. Doduše, još nije na prvom mestu, pošto se sada na liderskom… »
Goleada: Real bolji od Sevilje

Goleada: Real bolji od Sevilje

Sportski žurnal 22.12.2024
Real ima 12 pobeda i popeo se na drugo mesto na tabeli sa 40 bodova i ima bod manje od vodećeg Atletiko Madrida. Fudbaleri Real Madrida pobedili su večeras na svom terenu Sevilju 4:2, u utakmici 18. kola španskog prvenstva i popeli se na drugo mesto na… »
"Mogli su da nas unakaze - patili smo i preživeli"

"Mogli su da nas unakaze - patili smo i preživeli"

B92 22.12.2024
Trener Atletiko Madrida Dijego Simeone je izneo utiske nakon velikog trijumfa nad Barselonom u La Ligi. Nakon utakmice, Simeone nije krio emocije. "Srećan sam, ne mogu da lažem. Ekipa je patila. Barselona igra vrlo dobro, sve vreme napadaju. Nekoliko… »
Golčina Mbapea i rutina Reala VIDEO

Golčina Mbapea i rutina Reala VIDEO

B92 22.12.2024
Sveže krunisani svetski prvaci, fudbaleri madridskog Reala, piredili su svojim navijačima novi užitak i ubedljiv trijumf nad Seviljom rezultatom 4:2. Bila je ovo 12. pobeda ekipe Karla Ančelotija ove sezone iz 18 utakmica, koja ih je primakla na bod… »
Simeone: Barselona je mogla da nas “unakazi”

Simeone: Barselona je mogla da nas “unakazi”

Sport klub 22.12.2024
Fudbaleri Atletika iz Madrida savladali su Barselonu s 2:1 na Olimpijskom stadionu na Monžuiku i sa tom pobedom izbili su na vrh tabele španske La Lige. Prvu prvenstvenu pobedu na gostujućem terenu protiv Barselone, Dijegu Simeonu doneli su Rodrigo de… »
"Protivnik je mogao da nas unakazi": Simeone posle pobede nad Barselonom

"Protivnik je mogao da nas unakazi": Simeone posle pobede nad Barselonom

Večernje novosti 22.12.2024
Fudbaleri Atletika iz Madrida savladali su Barselonu s 2:1 na Olimpijskom stadionu na Monžuiku i sa tom pobedom izbili su na vrh tabele španske La Lige. FOTO: AP Prvu prvenstvenu pobedu na gostujućem terenu protiv Barselone, Dijegu Simeonu doneli su… »
Flik: "Ponosan zbog igre, tužan zbog rezultata"

Flik: "Ponosan zbog igre, tužan zbog rezultata"

Sportske.net 22.12.2024
Fudbaleri Atletika sinoć su šokirali Barselonu na "Monžuiku" i pogotkom Aleksandera Serlota u 96. minutu pobedili sa 2:1, u velikom derbiju 18. kola španske La Lige. Madriđani su obezbedili prvo mesto na kraju godine, imaju 41 bod, tri više od Barse… »
Ovo će baš odjeknuti - Suarez častio igrače Atletika nakon pobede nad Barsom!

Ovo će baš odjeknuti - Suarez častio igrače Atletika nakon pobede nad Barsom!

Sportske.net 22.12.2024
Luis Suarez jedan je od fudbalera koje je Barselona uvrstila među svoje legende. Za katalonski klub je odigrao 283 utakmice i dao 195 golova na putu do 13 titula, među kojima su jedna u Ligi šampiona i četiri u La Ligi. Nakon Barse je nastupao za… »
"Tužan sam": Flik ne može da preboli poraz od Atletika

"Tužan sam": Flik ne može da preboli poraz od Atletika

Večernje novosti 22.12.2024
Fudbaleri Barselone poraženi su u na svom terenu od Atletika rezultatom 1:2. FOTO: AP/Tanjug Trener fudbalera Barselone Hansi Flik rekao je da je tužan zbog poraza od madridskog Atletika, ali je istakao da smatra da je njegov klub odigrao briljantnu… »
Flik: Tužan sam zbog poraza, ali i srećan zbog Pedrija, Gavija…

Flik: Tužan sam zbog poraza, ali i srećan zbog Pedrija, Gavija…

Sportski žurnal 22.12.2024
Atletiko slavio protiv Barselone. Trener fudbalera Barselone Hansi Flik izjavio je da je tužan zbog poraza od madridskog Atletika, ali je istakao da smatra da je njegov klub odigrao briljantnu utakmicu u 18. kolu španske La Lige, prenose španski… »
Flik ponosan i tužan; Simeone: "Neću da lažem..."

Flik ponosan i tužan; Simeone: "Neću da lažem..."

B92 22.12.2024
Trener fudbalera Barselone Hansi Flik izjavio je da je tužan zbog poraza od madridskog Atletika, ali je istakao da smatra da je njegov klub odigrao briljantnu utakmicu u 18. kolu španske LaLige. Fudbaleri Barselone poraženi su u subotu na svom terenu… »
Trener Hansi Flik: Tužan sam zbog poraza od Atletika, mislim da smo odigrali briljantnu utakmicu

Trener Hansi Flik: Tužan sam zbog poraza od Atletika, mislim da smo odigrali briljantnu utakmicu

Politika 22.12.2024
BARSELONA – Trener fudbalera Barselone Hansi Flik izjavio je da je tužan zbog poraza od madridskog Atletika, ali je istakao da smatra da je njegov klub odigrao briljantnu utakmicu u 18. kolu španske La Lige, prenose španski mediji. Fudbaleri… »

Vesti dana »