Povezane vesti
"Moja stvar s Kim sam spavala!" Bivša žena Milana Kalinića uživa sa ovim poznatim pevačem, uslikala se u uskoj kratkoj…
Kurir 22.12.2024
Glumac i voditelj Milan Kalinić nedavno se razveo od dugogodišnje supruge Sandre sa kojom ima dvoje dece, što je privuklo veliku pažnju javnosti. Iako su na svoju ljubav stavili tačku, što nije ni malo lako, između bivših supružnika nije bilo… »
"Moja stvar je s Kim sam spavala": Oglasila se bivša žena Milana Kalinića: Sandra u provodu, nazdravlja, a dekolte u prvom…
Blic 22.12.2024
Voditelj Milan Kalinić razveo se od supruge Sandre sa kojom ima dvoje dece, a ona je posle kraha braka počela da živi punim plućima. Naime, ona je postala veoma aktivna na društvenim mrežama gde se neretko oglašava sa putovanja i iz noćnih… »
Vesti dana »

Završeni protesti širom Srbije, u preko 30 gradova građani i studenti tražili raspisivanje izbora(Blog)
Novi magazin pre 1 satjoš 20 povezanih

Odluka o sudbini zgrade Železničke stanice u Novom Sadu nakon utvrđivanja statistike
Politika pre 1 satjoš 21 povezana

Predsednički izbori u Poljskoj: Odluka pada u "foto finišu", razlika između kandidata 0,6 odsto! Tšakovski: "Pobedili smo". Navrocki: "Spasićemo Poljsku"
Blic pre 23 minutajoš 38 povezanih

Tomašević ponovo gradonačelnik Zagreba, u Splitu i svim županijama u Dalmaciji pobeda kandidata HDZ-a
RTS pre 47 minutajoš 13 povezanih