Povezane vesti
Srpska influenserka je rođena kao Njegoš, promenila pol, a sada priznala da je sponzoruša: "To je normalno"
Mondo 22.12.2024
Nikolina je sada zadovoljna sobom, te ističe da pored sebe zaslužuje inteligentnog, ali i situiranog muškarca. Nikolina Kovačević, poznata srpska influenserka, prošla je kroz proces promene pola. Nekada je bila poznata kao Njegoš i izgledala je potpuno… »
Rođena kao Njegoš, promenila pol pa otkrila velike planove: "Mogu za sebe da kažem da sam sponzoruša, ali želim decu"
Kurir 22.12.2024
Influenserka Nikolina Kovačević, rođena kao muškarac po imenu Njegoš, godinama se osećala i ponašala kao žena. Devet godina je čekala na operaciju promene pola, te danas uživa u novom životu u telu žene što je oduvek i priželjkivala. Ova lepotica otkrila… »
Srpska influenserka promenila pol, pa priznala: "Sponzoruša sam" FOTO/VIDEO
B92 22.12.2024
Srpska influenserka Nikolina Kovačević rođena je kao Njegoš, promenila je pol, a sada ističe da je sponzoruša i da želi dete. Transrodna osoba i influenserka Nikolina Kovačević (26) je rođena kao Njegoš, ali je u međuvremenu promenila pol, a sada je… »
Srpska influenserka (26) rođena je kao Njegoš, promenila pol, a sad šokirala: "Mogu da kažem da sam sponzoruša", želi da se…
Blic 22.12.2024
Nikolina Kovačević je influenserka koja je promenila pol. Ona se nekada zvala Njegoš i izgledala je potpuno drugačije. Nikolina je sada otkrila da bi volela da se ostvari u ulozi majke. - Ja sam jedan od prvih na Balkanu koji je uradio transplataciju… »
Vesti dana »

Protest ispred BIA: Helena i studenti su budućnost Srbije, a ne onaj čiji se Instagram tako zove
N1 Info pre 34 minutajoš 23 povezane

Francuska osudila plan Izraela Pariz oštro kritikovao ideju Tel Aviva da preuzme kontrolu nad gradom Gaza
Večernje novosti pre 2 satajoš 36 povezanih

Tramp: Očekujem da će Zelenski biti spreman da „potpiše“; predlažemo model teritorijalnih ustupaka
Sputnik pre 34 minutajoš 44 povezane

Nakon napada na novinare prilikom uklanjanja spomenika Pavlu Đurišiću: Privedeno pet osoba, jedna uhapšena
Večernje novosti pre 1 satjoš 27 povezanih

Ne odustaje! Igor Popović: Ne povlačim svoje reči o OVK, nema nikakvog sporazuma sa Kurtijevim pravosuđem
Blic pre 3 satajoš 34 povezane