Povezane vesti

Rođena kao Njegoš, promenila pol pa otkrila velike planove: "Mogu za sebe da kažem da sam sponzoruša, ali želim decu"

Rođena kao Njegoš, promenila pol pa otkrila velike planove: "Mogu za sebe da kažem da sam sponzoruša, ali želim decu"

Kurir 22.12.2024
Influenserka Nikolina Kovačević, rođena kao muškarac po imenu Njegoš, godinama se osećala i ponašala kao žena. Devet godina je čekala na operaciju promene pola, te danas uživa u novom životu u telu žene što je oduvek i priželjkivala. Ova… »
Srpska influenserka je rođena kao Njegoš, promenila pol, a sada priznala da je sponzoruša: "To je normalno"

Srpska influenserka je rođena kao Njegoš, promenila pol, a sada priznala da je sponzoruša: "To je normalno"

Mondo 22.12.2024
Nikolina je sada zadovoljna sobom, te ističe da pored sebe zaslužuje inteligentnog, ali i situiranog muškarca. Nikolina Kovačević, poznata srpska influenserka, prošla je kroz proces promene pola. Nekada je bila poznata kao Njegoš i izgledala je… »
Srpska influenserka promenila pol, pa priznala: "Sponzoruša sam" FOTO/VIDEO

Srpska influenserka promenila pol, pa priznala: "Sponzoruša sam" FOTO/VIDEO

B92 22.12.2024
Srpska influenserka Nikolina Kovačević rođena je kao Njegoš, promenila je pol, a sada ističe da je sponzoruša i da želi dete. Transrodna osoba i influenserka Nikolina Kovačević (26) je rođena kao Njegoš, ali je u međuvremenu promenila pol, a… »
Srpska influenserka (26) rođena je kao Njegoš, promenila pol, a sad šokirala: "Mogu da kažem da sam sponzoruša", želi da…

Srpska influenserka (26) rođena je kao Njegoš, promenila pol, a sad šokirala: "Mogu da kažem da sam sponzoruša", želi da…

Blic 22.12.2024
Nikolina Kovačević je influenserka koja je promenila pol. Ona se nekada zvala Njegoš i izgledala je potpuno drugačije. Nikolina je sada otkrila da bi volela da se ostvari u ulozi majke. - Ja sam jedan od prvih na Balkanu koji je uradio transplataciju… »

Vesti dana »