Повезане вести

Српска инфлуенсерка је рођена као Његош, променила пол, а сада признала да је спонзоруша: "То је нормално"

Српска инфлуенсерка је рођена као Његош, променила пол, а сада признала да је спонзоруша: "То је нормално"

Мондо 22.12.2024
Николина је сада задовољна собом, те истиче да поред себе заслужује интелигентног, али и ситуираног мушкарца. Николина Ковачевић, позната српска инфлуенсерка, прошла је кроз процес промене пола. Некада је била позната као Његош… »
Рођена као Његош, променила пол па открила велике планове: "Могу за себе да кажем да сам спонзоруша, али желим децу"

Рођена као Његош, променила пол па открила велике планове: "Могу за себе да кажем да сам спонзоруша, али желим децу"

Курир 22.12.2024
Инфлуенсерка Николина Ковачевић, рођена као мушкарац по имену Његош, годинама се осећала и понашала као жена. Девет година је чекала на операцију промене пола, те данас ужива у новом животу у телу жене што је одувек и… »
Српска инфлуенсерка променила пол, па признала: "Спонзоруша сам" ФОТО/ВИДЕО

Српска инфлуенсерка променила пол, па признала: "Спонзоруша сам" ФОТО/ВИДЕО

Б92 22.12.2024
Српска инфлуенсерка Николина Ковачевић рођена је као Његош, променила је пол, а сада истиче да је спонзоруша и да жели дете. Трансродна особа и инфлуенсерка Николина Ковачевић (26) је рођена као Његош, али је у међувремену… »
Српска инфлуенсерка (26) рођена је као Његош, променила пол, а сад шокирала: "Могу да кажем да сам спонзоруша", жели да се…

Српска инфлуенсерка (26) рођена је као Његош, променила пол, а сад шокирала: "Могу да кажем да сам спонзоруша", жели да се…

Блиц 22.12.2024
Николина Ковачевић је инфлуенсерка која је променила пол. Она се некада звала Његош и изгледала је потпуно другачије. Николина је сада открила да би волела да се оствари у улози мајке. - Ја сам један од првих на Балкану који је… »

Вести дана »