Povezane vesti
Rođena kao Njegoš, promenila pol pa otkrila velike planove: "Mogu za sebe da kažem da sam sponzoruša, ali želim decu"
Kurir 22.12.2024
Influenserka Nikolina Kovačević, rođena kao muškarac po imenu Njegoš, godinama se osećala i ponašala kao žena. Devet godina je čekala na operaciju promene pola, te danas uživa u novom životu u telu žene što je oduvek i priželjkivala. Ova lepotica otkrila… »
Srpska influenserka (26) rođena je kao Njegoš, promenila pol, a sad šokirala: "Mogu da kažem da sam sponzoruša", želi da se…
Blic 22.12.2024
Nikolina Kovačević je influenserka koja je promenila pol. Ona se nekada zvala Njegoš i izgledala je potpuno drugačije. Nikolina je sada otkrila da bi volela da se ostvari u ulozi majke. - Ja sam jedan od prvih na Balkanu koji je uradio transplataciju… »
Vesti dana »
Od ranog jutra gori Srbija, aktiviran crveni alarm! RHMZ ne prestaje da niže dramatična upozorenja, a najgore tek sledi: U ova tri predela zemlje danas će biti neviđeni vrelac
Blic pre 50 minutajoš 26 povezanih
Zašto se Sveti Ilija naziva Gromovnikom: Priča o jednom od najvećih starozavetnih proroka
Danas pre 2 satajoš 16 povezanih
Istorijska noć u Beogradu: Oborena dva rekorda UFC-a koja će teško biti srušena
Nova pre 25 minutajoš 12 povezanih
Đedović: Đerdap 1 na 20 odsto proizvodnje, građani racionalno da koriste energiju
RTV pre 20 minutajoš 5 povezanih
UŽIVO Tramp otkazuje napade na Iran pod uslovom da se brzo postigne dogovor
Sputnik pre 1 satjoš 9 povezanih