Povezane vesti
Sistem "Pronađi me" do kraja godine i u Republici Srpskoj
RTV 22.12.2024
BANJALUKA - Do kraja godine Republika Srpska bi trebalo da uspostavi sistem "Pronađi me" za hitno obaveštavanje javnosti o nestanku maloletnog deteta, izjavio je danas predsednik Centra za nestalu i zlostavljanu decu Srbije Igor Jurić. "Zahvalan sam… »
Jurić: Sistem "Pronađi me" do kraja godine i u Republici Srpskoj
Euronews 22.12.2024
Do kraja godine Republika Srpska bi trebalo da uspostavi sistem "Pronađi me" za hitno obaveštavanje javnosti o nestanku maloletnog deteta, izjavio je predsednik Centra za nestalu i zlostavljanu decu Srbije Igor Jurić. Jurić je objasnio da se sistem ne… »
Sistem "Pronađi me" do KRAJA godine i u republici srpskoj: "Srbija i Republika Srpska imaju gotovo identične kriterijume"
Večernje novosti 22.12.2024
DO KRAJA godine Republika Srpska bi trebalo da uspostavi sistem "Pronađi me" za hitno obaveštavanje javnosti o nestanku maloletnog deteta, izjavio je danas predsednik Centra za nestalu i zlostavljanu decu Srbije Igor Jurić. Foto: MUP - Zahvalan sam… »
Vesti dana »
"Zločinačka naređenja": Hezbolah osudio Trampov predlog o preseljenju Palestinaca iz Gaze
Blic pre 3 satajoš 8 povezanih
Željko o Arijanu, ali i ''Kinderu'' - Evroliga: ''On je stara škola''
Sportske.net pre 5 satijoš 2 povezane
U Evropskom parlamentu održana debata o Rio Tintu u Srbiji: Kokanović nije dobio reč, ali je poručio – „nećete kopati“ (VIDEO)
Danas pre 5 satijoš 1 povezana
Protestni odbor advokata reagovao na ograđivanje Advokatske komore Srbije od najavljenog protesta ispred zgrade RTS-a
Danas pre 6 satijoš 1 povezana