Povezane vesti
Sistem "Pronađi me" do kraja godine i u Republici Srpskoj
RTV 22.12.2024
BANJALUKA - Do kraja godine Republika Srpska bi trebalo da uspostavi sistem "Pronađi me" za hitno obaveštavanje javnosti o nestanku maloletnog deteta, izjavio je danas predsednik Centra za nestalu i zlostavljanu decu Srbije Igor Jurić. "Zahvalan sam… »
Jurić: Sistem "Pronađi me" do kraja godine i u Republici Srpskoj
Euronews 22.12.2024
Do kraja godine Republika Srpska bi trebalo da uspostavi sistem "Pronađi me" za hitno obaveštavanje javnosti o nestanku maloletnog deteta, izjavio je predsednik Centra za nestalu i zlostavljanu decu Srbije Igor Jurić. Jurić je objasnio da se sistem ne… »
Sistem "Pronađi me" do KRAJA godine i u republici srpskoj: "Srbija i Republika Srpska imaju gotovo identične kriterijume"
Večernje novosti 22.12.2024
DO KRAJA godine Republika Srpska bi trebalo da uspostavi sistem "Pronađi me" za hitno obaveštavanje javnosti o nestanku maloletnog deteta, izjavio je danas predsednik Centra za nestalu i zlostavljanu decu Srbije Igor Jurić. Foto: MUP - Zahvalan sam… »
Vesti dana »

Sahranjene žrtve nesreće kod Topole: Jokići ostali bez tri generacije u jednom danu
Nova pre 2 satajoš 26 povezanih

SSP: Umesto pravde za nadstrešnicu, progon majke Dijane Hrke
Serbian News Media pre 9 satijoš 5 povezanih

Adelman o Jokiću: Jedva čekam subotu da im vratimo istom merom (video)
Sportski žurnal pre 6 satijoš 56 povezanih

Policija pronašla vozača koji je učestvovao u jezivoj nesreći u Novom Sadu: Urađen mu alkotest, evo šta je utvrđeno
Blic pre 7 satijoš 22 povezane