Povezane vesti
Sistem "Pronađi me" do kraja godine i u Republici Srpskoj
RTV 22.12.2024
BANJALUKA - Do kraja godine Republika Srpska bi trebalo da uspostavi sistem "Pronađi me" za hitno obaveštavanje javnosti o nestanku maloletnog deteta, izjavio je danas predsednik Centra za nestalu i zlostavljanu decu Srbije Igor Jurić. "Zahvalan sam… »
Jurić: Sistem "Pronađi me" do kraja godine i u Republici Srpskoj
Euronews 22.12.2024
Do kraja godine Republika Srpska bi trebalo da uspostavi sistem "Pronađi me" za hitno obaveštavanje javnosti o nestanku maloletnog deteta, izjavio je predsednik Centra za nestalu i zlostavljanu decu Srbije Igor Jurić. Jurić je objasnio da se sistem ne… »
Sistem "Pronađi me" do KRAJA godine i u republici srpskoj: "Srbija i Republika Srpska imaju gotovo identične kriterijume"
Večernje novosti 22.12.2024
DO KRAJA godine Republika Srpska bi trebalo da uspostavi sistem "Pronađi me" za hitno obaveštavanje javnosti o nestanku maloletnog deteta, izjavio je danas predsednik Centra za nestalu i zlostavljanu decu Srbije Igor Jurić. Foto: MUP - Zahvalan sam Vladi… »
Vesti dana »
Macut se obratio mladima: Ljubav prema otadžbini mora da nadmaši sve razlike
Beta pre 57 minutajoš 35 povezanih
Pogledajte kako veje: Već noćas palo 10 cm, danas se očekuje da visina snega pređe pola metra
Telegraf pre 56 minutajoš 25 povezanih
Macut: Razmišljam o rekonstrukciji vlade, neki ministri se pojavljuju samo na Instagramu
Jugmedia pre 1 satjoš 19 povezanih