Povezane vesti
Sistem "Pronađi me" do kraja godine i u Republici Srpskoj
RTV 22.12.2024
BANJALUKA - Do kraja godine Republika Srpska bi trebalo da uspostavi sistem "Pronađi me" za hitno obaveštavanje javnosti o nestanku maloletnog deteta, izjavio je danas predsednik Centra za nestalu i zlostavljanu decu Srbije Igor Jurić. "Zahvalan sam… »
Jurić: Sistem "Pronađi me" do kraja godine i u Republici Srpskoj
Euronews 22.12.2024
Do kraja godine Republika Srpska bi trebalo da uspostavi sistem "Pronađi me" za hitno obaveštavanje javnosti o nestanku maloletnog deteta, izjavio je predsednik Centra za nestalu i zlostavljanu decu Srbije Igor Jurić. Jurić je objasnio da se sistem ne… »
Sistem "Pronađi me" do KRAJA godine i u republici srpskoj: "Srbija i Republika Srpska imaju gotovo identične kriterijume"
Večernje novosti 22.12.2024
DO KRAJA godine Republika Srpska bi trebalo da uspostavi sistem "Pronađi me" za hitno obaveštavanje javnosti o nestanku maloletnog deteta, izjavio je danas predsednik Centra za nestalu i zlostavljanu decu Srbije Igor Jurić. Foto: MUP - Zahvalan sam Vladi… »
Vesti dana »

Određen pritvor osumnjičenom da je u Novom Pazaru psovao prisutne na nacionalnoj osnovi
Euronews pre 9 minutajoš 149 povezanih

Sud BiH potvrdio prvostepenu presuda Miloradu Dodiku; Očekujem potpunu podršku Srbije, obratiću se za podršku Rusiji i pisati SAD
RTV pre 5 minutajoš 50 povezanih

Nove cene goriva u Srbiji i američke carine koje utiču na domaću privredu i globalna tržišta
Naslovi.ai pre 34 minutajoš 41 povezana

SAD uvode nove carine na uvoz iz desetina zemalja, uključujući Srbiju, Kanadu i Severnu Makedoniju; Kosovo ukida carine na američku robu
Naslovi.ai pre 35 minutajoš 64 povezane

Vremenska prognoza Srbije: Toplo i sunčano do subote, nepogode od nedelje uz stabilizaciju od utorka
Naslovi.ai pre 5 minutajoš 37 povezanih