Povezane vesti
(VIDEO) 15 minuta gromoglasne tišine, pa 30 minuta buke: Šta je obeležilo današnji veliki protest na Slaviji
Nedeljnik 22.12.2024
Na Trgu Slavija završen je protest koji su najavili studenti, a kome se priključio veliki broj građana. ***** Evo kako su reporteri Nedeljnika izvestili sa protesta: 19:16: Taksista u belom „pežou“ pokosio je jednog mladića dok je pokušavao da prođe kroz… »
VIDEO: Uhapšen Kokanovićev traktor, otkazani vozovi za Beograd
Moj Novi Sad 22.12.2024
Pred današnji veliki protest poljoprivrednika i studenata u Beogradu, počela su i prva hapšenja. Zlatko Kokanović iz Udruženja "Ne damo Jadar" stigao je u Beograd traktorom. Velike snage Žandarmerije su opkolile njegov tratkor, da bi ga posle i pauk… »
Student Seratlić uoči protesta na Trgu Slavija: Ovo je borba celog naroda
Radio sto plus 22.12.2024
“Plan je da se okupimo, da ćutimo, a i da malo budemo bučni. Naša borba za sada jeste studentska, ali mi ovo vidimo kao borbu celog naroda i pozivamo sve da nam se pridruže danas”, rekao je Seratlić za N1. Komentarišući to što se na društvenim mrežama… »
U 16h na Slaviji protest studenata, poljoprivrednika i građana: „Ovo je borba celog naroda“
Serbian News Media 22.12.2024
Za danas u 16 na Trgu Slavija studenti su najavili protest, kome će se priključiti poljoprivrednici, glumci, ali i građani. Student Univerziteta u Beogradu Petar Seratlić kaže da je primarni cilj protesta „da se pošalja poruka da smo nezadovoljni“ i… »
Vesti dana »

Tramp: „U prva dva minuta sastanka sa Putinom ću znati da li se može postići dogovor ili ne“
Nedeljnik pre 32 minutajoš 85 povezanih

Sahranjeni novinari Al Džazire koje su ubile izraelske snage u Gazi
BBC News pre 57 minutajoš 33 povezane

Ratni veteran koji je pušten: Policajac mi je stao nogom na glavu, postoji snimak - nisu imali dokaz da sam uradio bilo koje delo
N1 Info pre 5 satijoš 19 povezanih

Veliki šumski požari u Crnoj Gori i požar u selu Čapljinac kod Niša
Naslovi.ai pre 7 minutajoš 86 povezanih