Povezane vesti

Nebojša Petković pušten nakon privođenja, Kokanoviću odnet traktor

Nebojša Petković pušten nakon privođenja, Kokanoviću odnet traktor

Insajder 22.12.2024
Aktivista pokreta "Ne damo Jadar" Nebojša Petković pušten je danas nakon što su ga, kako je izjavio agenciji FoNet, policajci priveli i držali u automobilu petnaestak minuta sa lisicama na rukama, kada su on i aktivista tog pokreta Zlatko Kokanović… »
FOTO, VIDEO Pred protest: Policija sa traktora skidala Kokanovića - uhapšeni on, Petković i traktor

FOTO, VIDEO Pred protest: Policija sa traktora skidala Kokanovića - uhapšeni on, Petković i traktor

Radio 021 22.12.2024
Aktivisti Zlatko Kokanović iz udruženja "Ne damo Jadar" i Nebojša Petković privedeni su danas u Beogradu. Kokanović stigao je traktorom u Beograd da prisustvuje današnjem protestu Trgu Slavija, koji organizuju studenati, poljoprivrednici i drugi… »
Kokanović: Poljoprivrednici imaju moralnu obavezu da podrže studente

N1 Info 22.12.2024
Zlatko Kokanović iz pokreta "Ne damo Jadar" kazao je danas agenciji Beta da poljoprivrednici podržavaju studente i da će prisustvovati današnjem protestu na Slaviji od 16 časova zato što je to, kako je naveo, njihova moralna obaveza. „Mi imamo… »

Beta 22.12.2024
Zlatko Kokanović iz pokreta "Ne damo Jadar" kazao je danas agenciji Beta da poljoprivrednici podržavaju studente i da će prisustvovati današnjem protestu na Slaviji od 16 časova zato što je to, kako je naveo, njihova moralna obaveza. "Mi imamo… »
„Poljoprivrednici imaju moralnu odgovornost da podrže studente“: Kokanović o današnjim protestima na Slaviji

„Poljoprivrednici imaju moralnu odgovornost da podrže studente“: Kokanović o današnjim protestima na Slaviji

Nedeljnik 22.12.2024
Zlatko Kokanović iz pokreta „Ne damo Jadar“ izjavio je danas za agenciju Beta da poljoprivrednici podržavaju studente i da će prisustvovati današnjem protestu na Slaviji od 16 časova zato što je to, kako je naveo, njihova moralna obaveza. „Mi… »

Danas 22.12.2024
Zlatko Kokanović iz pokreta „Ne damo Jadar“ kazao je danas agenciji Beta da poljoprivrednici podržavaju studente i da će prisustvovati današnjem protestu na Slaviji od 16 časova zato što je to, kako je naveo, njihova moralna obaveza. „Mi imamo… »

Radio sto plus 22.12.2024
“Mi imamo moralnu obavezu. Naša deca su i đaci i studenti. Podržavamo i našu i tuđu decu. Ta deca ne traže od vlasti pare, već samo krivične odgovornosti. Oni samo hoće da žive u uređenoj državi gde će sa svojim diplomama moći da se… »

Novi magazin 22.12.2024
Zlatko Kokanović iz pokreta "Ne damo Jadar" kazao je danas agenciji Beta da poljoprivrednici podržavaju studente i da će prisustvovati današnjem protestu na Slaviji od 16 časova zato što je to, kako je naveo, njihova moralna obaveza. "Mi imamo… »

Vesti dana »