Povezane vesti
„U jednom trenutku sam odustala od života“: Ljiljana Stjepanović o borbi za zdravlje
Nova 22.12.2024
: Glumicu Ljiljanu Stjepanović život nije mazio, ostvarila je brojne zapažene uloge kako u filmskim, tako i serijskim ostvarenjima, a u intervjuu za “Blic”, ona je otkrila kako je izgledala saradnja sa Sekom Sablić, ali i učenje replika koje se i… »
"Dve godine sam bila u kolicima,: u jednom trenutku sam odustala od života" Ljiljana Stjepanović za Blic o borbi za zdravlje…
Blic 22.12.2024
Glumicu Ljiljanu Stjepanović život nije mazio, ostvarila je brojne zapažene uloge kako u filmskim, tako i serijskim ostvarenjima, a u intervjuu za “Blic”, ona je otkrila kako je izgledala saradnja sa Sekom Sablić, ali i učenje replika koje se i dan-danas… »
Vesti dana »

Prevremeni izbori za predsednika Republike Srpske 23. Novembra: Centralna izborna komisija BiH donela odluku uz četiri glasa "za" i dva "protiv"
Kurir pre 39 minutajoš 31 povezana

Poznato ko će u Srbiji plaćati više račune za struju: Detaljno objašnjenje pred poskupljenje od 1. oktobra
Mondo pre 18 minutajoš 38 povezanih

Lučić: Subotić oštetila Junajted grupu i Telekom za milione evra, Vučić nikad nije tražio bilo čiju smenu
Politika pre 49 minutajoš 54 povezane

Studenti pozvali na protest ispred Filozofskog fakulteta: „Dođite da ga zajedno oslobodimo“
Pravda pre 1 satjoš 34 povezane