Povezane vesti
„U jednom trenutku sam odustala od života“: Ljiljana Stjepanović o borbi za zdravlje
Nova 22.12.2024
: Glumicu Ljiljanu Stjepanović život nije mazio, ostvarila je brojne zapažene uloge kako u filmskim, tako i serijskim ostvarenjima, a u intervjuu za “Blic”, ona je otkrila kako je izgledala saradnja sa Sekom Sablić, ali i učenje replika koje se i… »
"Dve godine sam bila u kolicima,: u jednom trenutku sam odustala od života" Ljiljana Stjepanović za Blic o borbi za zdravlje…
Blic 22.12.2024
Glumicu Ljiljanu Stjepanović život nije mazio, ostvarila je brojne zapažene uloge kako u filmskim, tako i serijskim ostvarenjima, a u intervjuu za “Blic”, ona je otkrila kako je izgledala saradnja sa Sekom Sablić, ali i učenje replika koje se i… »
Vesti dana »

"Dobro smo vas našli, trčite: U Urgentni!" Ispovest dr Ristića koji je pokušao da spase Zorana Đinđića: "Jetra mu je bila isečena na desetine komada"
Blic pre 34 minutajoš 14 povezanih

Tužilaštvo BiH naložilo privođenje Dodika, Stevandića i Viškovića
Sputnik pre 1 satjoš 14 povezanih

To je to, Grenland prelomio, Tramp otvara šampanjac! Objavljeni rezultati izbora na najvećem ostrvu na svetu koje po svaku cenu želi predsednik Amerike (foto)
Kurir pre 1 satjoš 9 povezanih

Lavrov: Ni pod kojim uslovima NATO mirovne snage ne mogu biti u Ukrajini
RTV pre 1 satjoš 9 povezanih