Povezane vesti
„U jednom trenutku sam odustala od života“: Ljiljana Stjepanović o borbi za zdravlje
Nova 22.12.2024
: Glumicu Ljiljanu Stjepanović život nije mazio, ostvarila je brojne zapažene uloge kako u filmskim, tako i serijskim ostvarenjima, a u intervjuu za “Blic”, ona je otkrila kako je izgledala saradnja sa Sekom Sablić, ali i učenje replika koje se i… »
"Dve godine sam bila u kolicima,: u jednom trenutku sam odustala od života" Ljiljana Stjepanović za Blic o borbi za zdravlje…
Blic 22.12.2024
Glumicu Ljiljanu Stjepanović život nije mazio, ostvarila je brojne zapažene uloge kako u filmskim, tako i serijskim ostvarenjima, a u intervjuu za “Blic”, ona je otkrila kako je izgledala saradnja sa Sekom Sablić, ali i učenje replika koje se i dan-danas… »
Vesti dana »

Zvezda na skeneru Kurira Vasilije Kostov je položio ispit, bio je najbolji: Naivni Učena i kiks Seola skupo koštali crveno-bele
Kurir pre 20 minutajoš 9 povezanih

Poginule četiri osobe, automobilom sleteli u more: Tragedija na hrvatskom primorju: Ronioci izvukli dva ženska i dva muška tela
Blic pre 3 satajoš 1 povezana

Završena testiranja u tunelima Laz i Munjino brdo: Sutra uspostavljanje saobraćaja
Blic pre 2 satajoš 1 povezana

Studenti beogradskog FDU pozvali na skup podrške ansamblu Drame narodnog pozorišta
Danas pre 5 satijoš 1 povezana

Karlik Džons posle pobede u Evroligi progovorio o lančiću i zašto ga nosi: "To je znak sećanja na mog rođaka"
Telegraf pre 1 satjoš 3 povezane